راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خوبین ؟
چند تا سوال دارم
محمد جان شما عکس کاور رو از کجا گذفتی که اینقدر با کیفیت هستش ؟ پشت و رو هست ؟ با چه سایزی پرینت گرفتی ؟ اگه میشه کامل تو PM واسم توضیح بده . ( آخه من واسه FSX گرفتم و دو تا 13*18 پرینت گرفتم ( بغل هم ) یه ذره کم اومد )
سلام من این کاورها رو از سایت http://www.cdcovers.cc/ گرفتم .پشت و رو هم هست . سایزش هم به سانت 5\17 در 28 هست اگه اشتباه نکرده باشم ولی خودت با یه پک DVD اندازه بگیر;)

آقا بلاخره منم Jump In کردم ! :Dدیروز صبح دستگاه رسید دستم !
من فقط اینو بگم, که دیگه الان الانا پیسم خاک خور میشه!
دیگه از دست سیخ روی صندلی نشستن و کمر درد و چشم درد راحت شدم !! خدا را شکر...:praying: راحت خوابیدم پای TV دارم حالشو میبرم.
الان هم مشغول بازی کردن GRAW هستم !!! :eek: میتونم بگم باور نکردنیه !!! حالا دارم میفهمم احسان چی میگفت !
من دیگه نمیدونم...این روزا کسی هم هست که بفکر خرید PC باشه ! :-"اگه کسی این کارو کرد بزرگترین اشتباه توی عمرش رو انجام داده ! (شک نکنید!)

من دستگاهمو از دات کام گرفتم ولی خیلی دلم میخواست از آقا تکاوچ بگیرم ولی خوب من با خودشون صحبت کردم و به دلایلی نتونستم از ایشون بردارم !
الام هم از دات کام برداشتم اصلا هم پشیمون نیستم ! چون دستگاهمو به بهترین نحو ممکن بدستم رسوندن ! واقا دستشون درد نکنه.
دو عدد 360 Ntsc Uc + فیرم ور ورژن 4 B (یکی هم واسه پسر خالم گرفتم) + یک دسته بی سیم + 8 تا بازی (Verbatim) + دو عدد ترانس 500 وات , کلا شد 1,165,000 تومان !
یه خدمت بزرگی هم به مایکروسافت کردیم ! :)
کسایی که نخریدن عجله کنن ! چون دستگاه UC کمیاب شده !
بعدم اینکه بزرگترین بازیها داره تا 1-2 هفته میاد ! همینجور میخواین دست رو دست بزارین نگاه کنین ! با حلوا حلوا گفتن که دهن آدم شیرین نمیشه.
پس هر چی زودتر "Jump In"
بای.
تا سه ماه دیگه وضعیت برعکس میشه البته نیازی به بحث کردن نیستش بالاخره directx 10 بیاد تا اطلاع ثانوی من که دیگه با ایکس باکس بازی نمی کنم.;)

طاهر جان چطوري share كردي توضيح بوه ما هم بدونيم يعني اونايي هم كه نمي دونن بدونن.
تو رو خدا يه جمله كه چيزي نيست...
:praying:

روی Dial-Up کلیک راست کن.برو تو . properties بعد تو قسمت advanced گزینه
allow other network users to connect throgh this computer's internet connection رو تیک بزن
به همین راحتی:-"

سلام.
اقا اگه خدا بخواد منم ميخوام جامپ اين كنم.ميخواستم بدونم دات كاك پرميوم پال رو چند ميده كپي خور نشده؟
براي كپي خور كردنش چه قدر پول ميگيره؟
لطفا جواب بدين

من الآن دارم تریلر Gears of War رو از XBL دانلود میکنم
تازه روی XBL قرار گرفته اگه خوب بود می گم شما هم دانلود کنید
حجم هم 10Mb

لینکش رو دارم اگه خواستی لینکش رو میدم از همین نت دانلود کن;)

میگم سرعت دانلود در xbl مثل نت هست؟؟

بیشترین ریجنی که تو ایران هست uc هست بچه ها میگفتن پال بازی زیاد داره ولی تو ایران به خاطر اینکه فروشنده ها بیشتر uc میفروشن بازی های اون بیتشره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or