راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چرا دلخور؟؟
اگه جدیدا نصب کردی 4 هست که میشه به xbl وصل شد اگه چند وقته پیش کپی خور کردی نمیشه به xbl وصل شد;)

امين جان میگم اطلاع داری اقای تکاوچ دقيقا کدوم فرم وير رو نصب میکنند [ 4 آيا !؟ با این فرم وير میشه لايو هم وصل شد ديگه !؟ ديسکهای اريجينال رو اونوقت میخونه اگر این ورژن 4 رو بريزيم !؟ ] و اینکه ايا گارانتی هم در کار هست که اگر دستگاه به طور مثال هيچ ديسکی رو نخونه تعمير کنند !؟
297.gif

سلام بچه ها می خوام برای چندمین بار چیزی رو بگم آقایون باور کنید یا نکنید اتصال به xboxlive فقط به فرمور ربط نداره پس چرا ریسک میکنید صبر کنید تا یه روش صد درصدی بیاد بعد (یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک بار سوم کف دستی ملخک)

سلام بچه ها می خوام برای چندمین بار چیزی رو بگم آقایون باور کنید یا نکنید اتصال به xboxlive فقط به فرمور ربط نداره پس چرا ریسک میکنید صبر کنید تا یه روش صد درصدی بیاد بعد (یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک بار سوم کف دستی ملخک)

باشه فقط دمت گرم یک روش 100% اومد بگید که بدونیم.

آقا تکاوچ چطوری میشه این داشبورد ایکس باکس را آپدیت کرد،چون گفتید که این کنسول ها نسخه 1 ایکس باکس هستن و به احتمال زیاد(چون برنامه نویسم و مایکروسافت رو می شناسم) این داشبوردشون باگ داره و آپدیت دادن.

خلاصه اگه نمیشه به live وصل شد،لااقل به 1080p وصل بشیم،چون 2 هفته دیگه میام تهران تلویزیون پلاسما بگیرم:-"

دوست عزیز در مورد داشبورد باید بگم که خوشبختانه بیشتر بازی های جدید خودشون داشبورد را آپدیت می کنند
در مورد تلویزیون هم باید بگم عجله نکن چون نسل جدید تلویزیون ها داره میاد به اسم لیزری که کیفیت دو سه برابر پلاسما دارن وقیمتشان هم پایین تر از پلاسما است (این مطلب را برای دوستان نوشتم تا بدانند )پس کسی عجله نکنه
لطفاَ بحث تلویزیون را در این تایپیک نکنید
آقای ea- games باشه بیار برات درست کنم

دوستان عزیز ، لطفاً در مورد چیزی که اطلاع دقیق ندارید ، مطلب ننویسید و بحث بیهوده راه نندازید !
فعلاً Xbox360 به هیچ وجه ریجن فری نشده ، نه با چیپ و نه با نرم افزار ! دیگه خودتون میدونید که اگر همچین چیزی باشه تو اینترنت خبرش به سرعت پخش میشه و همه مطلع میشن !
پس لطفاً تا موقعی که خبر قطعی از منبع موثق از این بحث منتشر نشده این مطالب رو ننویسید که باعث ایجاد بحثهای بی مورد میشه.
موفق باشید

امين جان میگم اطلاع داری اقای تکاوچ دقيقا کدوم فرم وير رو نصب میکنند [ 4 آيا !؟ با این فرم وير میشه لايو هم وصل شد ديگه !؟ ديسکهای اريجينال رو اونوقت میخونه اگر این ورژن 4 رو بريزيم !؟ ] و اینکه ايا گارانتی هم در کار هست که اگر دستگاه به طور مثال هيچ ديسکی رو نخونه تعمير کنند !؟
297.gif

اره با 4 میشه به xbl وصل شد البته مثل اینکه این 4 فقط واسه درایو سامسونگ هست;)
در مورد دیسک اورجینال خبر ندارمن ولی فکر نمیکنم!
تعمیر که اگه تکاوچ جان بتونن حتما برات انجام میدن:)

من کلا در این کار نیستم و برای خودم هم نمیخوام بگیرم اما یه چیزی رو امروز پیدا کردم که جالب بود برای من:
رجیون مهم نیست چون میخواد بازی اریجنال بگیره
پک PRE هست
یه دسته بی سیم اضافی داره
دو بازی اریجنال (King kong,PGR)
قیمتش هم یه کمی گیرا بود در مقابل بقیه:
300 پوند یا همون 514 هزار تومن
حالا میخوام بگید که میرزه یا نه
ممنون;)

اقا اقا لطفا سریع جواب این پست رو بدین!

به نظر شما ریجنی که توی تایلند هست چیه؟! پال؟ پال چقدر از ان‌تی‌اس‌سی، بازی‌هاش کمتره؟ بدویید دارن بر می‌گردن!

بعد این‌که 360 قلابی که معنی نداره؟ 360 رو چه کشورهایی تولید می‌کنن؟ الان پشت کنسول شما نوشته مید این کجا؟

آقا لطفا یکی دوباره همه‌ی سیستم ها رو برای من بنویسه. چند جور پال داریم و ...

به نظر شما ریجنی که توی تایلند هست چیه؟! پال؟ پال چقدر از ان‌تی‌اس‌سی، بازی‌هاش کمتره؟ بدویید دارن بر می‌گردن!

بعد این‌که 460 قلابی که معنی نداره؟

اکثر بازی ها پالشون هم موجوده...تنها 2-3 مورد که بازی هاش نیست که اونا هم کم کم داره جور میشه

بعد این‌که 460 قلابی که معنی نداره؟

سامان جان تا آنجایی که من اطلاع دارم ntsc/j هست اون هم از نوع پاسفیک cd هاش هم کم هست

بعد این‌که 360 قلابی که معنی نداره؟ 360 رو چه کشورهایی تولید می‌کنن؟ الان پشت کنسول شما نوشته مید این کجا؟

تایلند محدودش جزو ntsc/j هست. یه مدل pal بیشتر نداریم. در مورد pal هم به نظر من از همه بهتره شاید در حال حاضر و مقطعی بازی کمتر داشته باشه ولی در دراز مدت بهتره و 100 البته احتیاج به تعویض آداپتور برق هم نداره. در ثانی این جاهایی که بازی های 360 رو در ایران کپی می کنند بیشتر برای اینکه خودشون uc می فروشن بازی های uc رو هم دانلود می کنن و گرنه اگه لیست ریلیز های جدید 360 را همیشه در اینترنت جستجو کنید می بینید که در موارد زیادی اول تورنت نسخه pal بازی گذاشته می شه.
یسری از این 360 ها که من دیدم نوشته بود ساخت چین. حالا نمی دونن جاهای دیگری هم می سازند یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or