راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
يه چند تا سوال:
1.من تا چند وقت ديگه ميخوام adsl512 بخرم مي خواستم بدونم چطوري ميشه بازي هاي 360 رو دانلود كرد؟ (از چه سايتايي و چگونه؟)
2.بايد چطوري رايتشون كنم تو dvd و سرعت رايت بايد چقدر باشه؟؟
3.من DVDWRITER ام PHILIPS هستش. خوبه؟؟ 360 تو خوندن ديسكها عدا در نمياره؟؟
4.كدوم سرويس adsl از همه بهتره؟؟(سرعت و قيمت) از اين محدودا نباشه ها چون من مي خوام هر روز يه بازي دانلود كنم!!!! به نظر شما سرويس ADSL2+ شاتل خوبه؟؟ نه خوب نيست چون كم مي شه دانلود كرد!!! قيمتش هم گرونه k192 ماهي 40000 چوق!!
نيازمند ياري شما هستيم!!!
:praying:
راستي اونايي كه adsl داتك دارن خوبه؟؟

فکر کنم دیگه کاسه کوزه ی ADSL جمع شد چون میگن دولت محدودش کرده! ولی داتک 512 یکی می گفت باهاش بازی دانلود می کرد ماهی 45000 تومن...لینکهای دانلود هم هست توی توررنت خواستی بگو من واست پیدا می کنم توی تاپیک "لینکهای جدید توررنت" هم یه سری بزن..

راستی دانلود کردی به ما هم بده:cheesygri

شما سرويس ADSL2+ شاتل خوبه؟؟ نه خوب نيست چون كم مي شه دانلود كرد!!! قيمتش هم گرونه k192 ماهي 40000 چوق!!
نيازمند ياري شما هستيم!!!
در حال حاضر تا اطلاع ثانوی مصرف کنندگان خانگی اینترنت نمی تونن اینترنت بالای 128K داشته باشن. پس فکر 192 و 512 اینارو نکن ! :(

فکر کنم دیگه کاسه کوزه ی ADSL جمع شد چون میگن دولت محدودش کرده! ولی داتک 512 یکی می گفت باهاش بازی دانلود می کرد ماهی 45000 تومن...لینکهای دانلود هم هست توی توررنت خواستی بگو من واست پیدا می کنم توی تاپیک "لینکهای جدید توررنت" هم یه سری بزن..

راستی دانلود کردی به ما هم بده:cheesygri

چرا چي شده؟ چه خبره؟ جدي؟ مطمئني محدود شده؟ پس جرا تكاوچ pro6 رو دانلود كرده بود؟؟
خدا خيرت بده دستت درد نكونه. راستي سرعت دانلود رو چند مي زده؟؟؟؟؟؟
تورنت چي بيده؟؟؟؟؟
تا آخر امسال بايد صبر كني تا تحت پوشش شيم!!!
ولي حتماًً

در حال حاضر تا اطلاع ثانوی مصرف کنندگان خانگی اینترنت نمی تونن اینترنت بالای 128K داشته باشن. پس فکر 192 و 512 اینارو نکن ! :(

چرا مثلاً؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:
تا اطلاع ثانوي؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:
يعني بعداً ميشه؟؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:

:love:

Last edited by a moderator:
چرا مثلاً؟؟؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:
تا اطلاع ثانوي؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:
يعني بعداً ميشه؟؟؟:confused: :confused: :confused: :confused:
این طرح جدیدی است که دولت تصویب کرده و خود وزیر ارتباطات هم گفته که به هیچ وجه این محدودیت رو ور نمیداریم [خیلی جالبه همه جا برای بهبود وضع اینترنت تلاش میکنن، تو ایران برا پس رفت اینترنت!]

نوشته شده توسط EA-Games
اقا كمكم ميخوام وقتي دارم دستور MTKFLASH W /m X40a.bin يا هرچيزي ديگه رو مي نويسم

بعد كه MASTER انتخا ب ميكنم مي نويسه PORT:930:Salve,Master:a0 بعد هي پايينش ( - ) علمت تايپ چشمك ميزنه بعد Esc ميزنم نوشته Status 51 : Should Be 70 گير كرده بعدش هم اومدم Rom va RW رو FLASH كنم اونام گير كردن رو يه شماره ديگه چي كار كنم فكر كنم MainBord مشكل داشته باشه

هالا بازي ميزارم توش يه Demo مياد ميگه Play Disc Insert دستگاه Orginal شوده

راستي به كدوم SATA بايد وسل كرد رو جعبه MainBord نوشته SATA2 رنگش هم بنفشه

ميخوام Drive انتخاب كنم NF4 Pri SAT2 MASTER or NF4 Pri SAT2 Slave جاي SATA عوض مي كنم عوض ميشه مثال NF4 Sec SAT2 MASTER or NF4 Sec SAT2 Slave
يا NF4 Pri SAT1 Master ...
??????????

تصویب شد؟؟:eek:
اونایی که قبلا مثلا 512 داشتن چیکار میکنن؟؟
اونا سرعتشون شده 128 ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or