Lord Stark
کاربر سایت
من از اونجا تا الان 3تا کنسول خریدماز نکس جن بخرم؟:biggrin1:
جای مطمئنیه توصیه مینکم ازهمون نکست جن بخری
من از اونجا تا الان 3تا کنسول خریدماز نکس جن بخرم؟:biggrin1:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=19275دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده
راه شناسایی مادر برد جاسپر چی هستش.
نخر گرون میده-جنساش رو هم همه رو از توپخونه خرید میکنه!!!!!از نکس جن بخرم؟:biggrin1:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=19275
نخر گرون میده-جنساش رو هم همه رو از توپخونه خرید میکنه!!!!!
همشون یا کره هستن یا چین!کلا فرقی نمیکنهکجایی باشه!اگه درست استفاده کنی چیزیش نمیشه!البته اونایی که تو بازار توپخونه هست!همه از دم وسترن هک شده هستند(به مراتب من بیشتر از هاردهای 360 قبولشون دارم!)
تا جایی که من دیدم، در دو مورد همچین حالتی پیش میاد.دوستان خواستم یه بازی بریزم رو هارد نوشت Installation this game is not supported!
همین بود!(البته اشتباه داره!)ولی یه چیزی تو این مایه ها بود!
چرا؟
البته اينم من اضافه كنم كه اگه بن شده باشيد اصلا گزينه Y نمياد كه نصبش كنيد!!تا جایی که من دیدم، در دو مورد همچین حالتی پیش میاد.
1 - دستگاه شما بن شده و هارد از کار افتاده. (البته فقط در صورتی پیش میاد که حداقل دو بار به XBOX LIVE وصل شده باشید. شدید؟!)
2 - ریجن بازی با ریجن دستگاه یکی نیست. بازی روی دستگاه (بدون نصب) اجرا میشه؟!
یعنی دستگاه من "ویژه" بود که حتی بعد از بن شدن هم گزینه ی Install to hard drive رو داشت؟! :smile: (درسته که موقع نصب بازی ارور Installation of this game is not supported رو میداد، ولی گزینه ی نصب رو داشت.)البته اينم من اضافه كنم كه اگه بن شده باشيد اصلا گزينه Y نمياد كه نصبش كنيد!!
دستگاه شما شايد ويژه بوده كه اين گزينه رو داشته ولي از من كه اين جديدا بن شد گزينه Y هم نداشت!!!یعنی دستگاه من "ویژه" بود که حتی بعد از بن شدن هم گزینه ی Install to hard drive رو داشت؟! :smile: (درسته که موقع نصب بازی ارور Installation of this game is not supported رو میداد، ولی گزینه ی نصب رو داشت.)
سلام:smile:
میخواستم بدونم اگر بازی رو بریزیم تو هارد کیفیت بازی هم فرقی پیدا میکنه؟
کلا چه فرقی داره که نصب کنی یا از رو dvd بازی رو اجرا کنی؟:confused:
سلام...سلام:smile:
میخواستم بدونم اگر بازی رو بریزیم تو هارد کیفیت بازی هم فرقی پیدا میکنه؟
کلا چه فرقی داره که نصب کنی یا از رو dvd بازی رو اجرا کنی؟:confused: