راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها سلام ممنون از نظراتتون بسیار خوب پس برای آینده می پرسم
fear یاfifa07 یا need for speed carbon چون هر سه در یک روز می آیند پس به ترتیب اولویت بگید اول کدوم بعد کدوم ،تا آخر ماه فرصت فکر کردن دارید با تشکر

fear یاfifa07 یا need for speed carbon چون هر سه در یک روز می آیند پس به ترتیب اولویت بگید اول کدوم بعد کدوم ،تا آخر ماه فرصت فکر کردن دارید با تشکر
سلام آقا تکاوچ . من شهرستان هستم. پولم آماده شده. میتونی یک دستگاه U + چند بازی واسم پست کنی ؟

تکاوج جان من که Bornout 4 رو میخوام اما نظرم اینه که بیشتر روی بازی های اختصاصی و کمیاب بازار تمرکز کنیم بهتر باشه.
مثلا Kengo Zero یا Import Turner Challeng در هر حال هر جور صلاح دونستی دیگه .

مگه الان چند نفر بازی ایکس باکس رایت می کنن که می گی بره تو خط بازیهای اختصاصی:eek: :confused:

مگه الان چند نفر بازی ایکس باکس رایت می کنن که می گی بره تو خط بازیهای اختصاصی
دوست من این حرف من ربطی به چند و چوند بازی رایت کن های شهر نداره . من گفتم شاید کسانی که قبلا یک بازی رو مثلا با PS2 یا Xbox تموم کردن چه اسرای که رو 360 هم بازی کنن. SC DA نیست که بگیم فرق داره.یا مثلا کسی که PS2 داره مغز .... نخرده که بیاد PES 6 رو با 9 هزار تومن بیشتر برای 360 بخره. امید وارم منظورم رو درست بیان کرده باشم.
تکاوج جان سلام
اقا من طالب FEAR ام:cheesygri :love: .
2cpet0g.jpg

سلام تكاوچ جان

من ميگم fear

اقا فقط سعی کن یه بازی بیاری که به pal هم بخوره.اخه لیست بازیای پال شما خیلی کمه.مثلا من دیروز میخاسم بازی برا پال از تو لیستت انتخاب کنم 5 تا بازی درس حسابی پیدا نکردم!
نمیشه oblivion پال رو دانلود کنی؟

تکاوج جان راستی یکم وضعیت داره خراب میشه قربان. تو یک روز یعنی 8/16 قراره 5 تا از بازی های بزرگ 360 در بیاد.
Gear of War
Fear
TC.Rainbow Six VEGAS
Call of Duty 3
Tony Howk P 8
تازه از این بد ترهم میشه وقتی که تمام باز های زیر بخواد تو یک ماه عرضه بشه.همه در برج 8 . { بیچاره شدیم . باید بریم دنبال وام }
8/10.................Forza Motorsport 2
Dead or Alive X2 ....................8/29
8/23..................................Eragon
8/9......................NFS : Carbon
8/23............................Rayman4
8/23............Sonic the Hedgehog
8/29.............Super Man Returns
29w70bo.jpg

سلام آقا تكاوچ نميشه بازي هاي j رو asia شو بياريد؟
اين جوري بهتره! چون هم زبون بازي انگليسي هستش هم همشون رو j اجرا ميشن ولي بازي هاي j بعضي هاشون رو asia اجرا نميشن.
خب بنابراين نتيجه مي گيريم كه gears of war , fifa 07 , nfs:carbon, forza2, sonic, sc:da,
و اين بازي: fight night round3 كه خيلي مهم هستش رو asia ش رو بيار.
دستت درد نكنه.
ميدونم كه هيچكدومو نمياري ولي نوشتنش ضرري نداشت!:cheesygri
اگه fight night رو بياري من 20 تومن مي خرم.البته asia version ش رو.
با تشكر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or