راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به باد دادی

من 360 رو هک کردم.نمیدونم کامل هک شده یا نه.
حالا که یه دیسک کپی می گذارم توش اون فیلمه میاد که میگه لطفا دیسک رو بگذارید درون 360
چی شده؟هک شده؟
امروز 06:56

اخ اخ .360 رو به باد نداده باشی پسر. ولی این جوری که بوش میاد......

اخ اخ .360 رو به باد نداده باشی پسر. ولی این جوری که بوش میاد......
ای بابا!پس چرا تلفن نزدی به منم خبر بدی؟این فیلمو وقتی تو درایو pc بزاری هم نشون میده!
ممکنه فاتحش خونده شده باشه ولی فک کنم هنوزم بشه فیرم اصلی رو روش ریخت!

لیست رو توی این لینک ببینید...جلوی اسم هر بازی ریجونش رو نوشته بعد جلوش توی جدول نوشته که به چه ریجونی می خوره یا نمی خوره!;)

http://www.xbox-sky.com/xbox360_regional_compatibility_guide/
خيلي ممنون.
ولي مگه شما نميگين uc بهترينه... ولي تو اين ليست بازيهاي بزرگي مثل gears of war rs:vegas و ماس فكت برا j ميان و جلوي uc علامت سوال زده!!!:cheesygri

Hack شد!!!

بچه ها 360 رو هک کردم :lol::lol::bash::bash::boxing::dancing::dancing::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
کار آسونی بود.اولش یه سوتی داده بودم اشتباهی به جای عوض کردن فرمور 360 فرمور رایتر کامپیوتر رو عوض کردم:-"بعد مشکلو که فهمیدم هم رایتر رو درست کردم هم 360 رو:p

بچه ها 360 رو هک کردم :lol::lol::bash::bash::boxing::dancing::dancing::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
کار آسونی بود.اولش یه سوتی داده بودم اشتباهی به جای عوض کردن فرمور 360 فرمور رایتر کامپیوتر رو عوض کردم:-"بعد مشکلو که فهمیدم هم رایتر رو درست کردم هم 360 رو:p

خسته نباشی پهلوون خدا قوت:cool:

آقا من فردا که شنبه هستش شاید برم کنسول رو بخرم،اگه محبت کنید یادم بدید دیگه پول پایه کپی خور ها نمی دیم:-"

خلاصه این ماه رمضانیه یک حالی به بچه ها بده.:love:

آخرین ویرایش:
بچه ها 360 رو هک کردم :lol::lol::bash::bash::boxing::dancing::dancing::h ug::hug::hug::hug::hug::hug:
کار آسونی بود.اولش یه سوتی داده بودم اشتباهی به جای عوض کردن فرمور 360 فرمور رایتر کامپیوتر رو عوض کردم:-"بعد مشکلو که فهمیدم هم رایتر رو درست کردم هم 360 رو

آموزش کامل بهمراه عکس.
69.gif
39.gif
(شوخی بود)(حالت امری شوخی بودها!! اگر ننویسی
167.gif
39.gif
)
43.gif
دوست داریم خیلی زیاد
39.gif
(یادت نره
59.gif