راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها 360 رو هک کردم :lol::lol::bash::bash::boxing::dancing::dancing::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
کار آسونی بود.اولش یه سوتی داده بودم اشتباهی به جای عوض کردن فرمور 360 فرمور رایتر کامپیوتر رو عوض کردم:-"بعد مشکلو که فهمیدم هم رایتر رو درست کردم هم 360 رو:p

خدا خيرت بده ، بيا آموزشش رو بده . ايشالا خدا 100 در دنيا ، 1 در آخرت بهت بده :cheesygri

خوب به سلامتی بچه های بازی سنتر به فناوری غنی سازی ایکس باکس دست پیدا کردن:-" :lol: :lol:

یکی بیاد ارزونترین فروشنده ایکس باکس پریمیوم رو معرفی کنه که دیگه 2 شنبه برم سراغش:excited: :excited: :weightlift:

خدا خيرت بده ، بيا آموزشش رو بده . ايشالا خدا 100 در دنيا ، 1 در آخرت بهت بده :cheesygri
بر و بچز تهرانی!خسیس بازی در نیارین!بدین همین دات کام یا اقا تکاوچ کارو انجام بده براتون چون یه نمه خطریه!
حالا اگه نزدیکتون کسی نبود بدین بهش کپی خور کنه اونوقت یه چیزی!

بر و بچز تهرانی!خسیس بازی در نیارین!بدین همین دات کام یا اقا تکاوچ کارو انجام بده براتون چون یه نمه خطریه!

آخه میدونی اینا پول زور می گیرن که ی خورده زور داره،حالا شما هم اگه کپی خور کردن رو بلدی یک مقاله بزار که دیگه این فناوری بومی شه:thanks:

اي آقا ! ما وضعمون خرابه ، پول نداريم نون بخريم .
مجبوريم كبابو خالي بخوريم :cheesygri

عوض اينا تو هم يه مقاله درباره هك كردن hitachi/lg بنويس تا دعات كنيم :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
خبرای خیلی خوبی شنیدم...بلاخره این جوانان ایرانی لیاقت خود رو ثابت کردن
ولی...
مثه اینکه شما نسخه های قدیمی فرمور را دارید
من از داتکام چند روز پیش شنیده بودم که فرمور رو اپدیت کردن...احتمالا فایل های اون هم می تونید پیدا کنید ولی نه به راحتی قبلیا !!!
واقعا اگه کسی بتونه آموزشش رو بنویسه لطف کرده...خواهش می کنم آموزش Back up گرفتن هم بذارین(اگه
Back up نگرین و فرمور کنید دستگاه به ابدیت می پیوندد)

خوب حالا برنامه آپدیت کردن فرمور رو که داریم،دوستانی که دادن کنسولشون رو دات کام یا تکاوچ کپی خور کرده،لطف کنن یک بک آپ از فرمور بگیرن و بزارن تا ما هم استفاده کنیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or