راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها X360 Monitor که Yegane_Store عکس قرار داده ازش , چه قيمت هست !؟
297.gif

سلام من دیروز 360خریدم ولی میرو توبازی grawمیخوام پروفایل درست کنم درست میشه ولی وقتی از بازی میام بیرون دوباره برم تو باز میگه پروفایل درست کنم میخواستم بدونم چرا سیو نمیشه باید از تو دستگاه هاردشو درست کنم یا نا

سلام من دیروز 360خریدم ولی میرو توبازی grawمیخوام پروفایل درست کنم درست میشه ولی وقتی از بازی میام بیرون دوباره برم تو باز میگه پروفایل درست کنم میخواستم بدونم چرا سیو نمیشه باید از تو دستگاه هاردشو درست کنم یا نا
عزیزم اگه تا روشن میکنی میره تو بازی باید دوباره sign in کنی نه.یعنی باید فقط پروفایلت رو انتخاب کنی نه دوباره یکی دیگه درست کنی !

آخه میدونی اینا پول زور می گیرن که ی خورده زور داره،حالا شما هم اگه کپی خور کردن رو بلدی یک مقاله بزار که دیگه این فناوری بومی شه
اره خب 50 تومن یه کم زیاده (چون دارن این کارو روزی 10 دفه انجام میدن و امکان اشتباه براشون خیلی کمه) ولی اینجوری اگه هر مشکلی برا 360 پیش بیاد خودشون باید خسارتشو بدن!
در مورد اموزش کپی خور کردن شرمندم (وقتشو ندارم) ولی با chaleneeverything حرف زدم گفت شاید lg رو هم ترجمه کنه بعدش منم یه چیزایی بهش اضافه کنم که کارتون راحتتر بشه ولی در کل بهتره از رو راهنمای اصلی انجام بدید بعد هر جا مشکل پیدا کردید بپرسید.
------------------------
مثه اینکه شما نسخه های قدیمی فرمور را دارید
من از داتکام چند روز پیش شنیده بودم که فرمور رو اپدیت کردن...احتمالا فایل های اون هم می تونید پیدا کنید ولی نه به راحتی قبلیا !!!
واقعا اگه کسی بتونه آموزشش رو بنویسه لطف کرده...خواهش می کنم آموزش Back up گرفتن هم بذارین(اگهBack up نگرین و فرمور کنید دستگاه به ابدیت می پیوندد)
ببین این برنامه ای که من برا دستگام استفاده کردم(XTRM-HITACHI-7IN1-V1_3) کاملا ضد بریک هست یعنی تقریبا امکان اشتباهو به صفر میرسونه(این حرف خوده برنامه نویسشه) خودش ورژن درایوو بقیه چیزارو چک میکنه بعدش بکاپ میگیره بعد بکاپی که گرفته رو تست میکنه اونوقت اگه بکاپی که گرفته درس کار کرد تازه firmware رو هک میکنه!
در مورد بکاپم که توضیح دادم(اصولا این برنامه تا بکاپ نگیره کارو شروع نمیکنه)
در مورد com. هم من نمیدونم ولی فک کنم میخاسه بگه کار ما فرق داره و... !ولی در هر صورت اخرین اخبارو میتونید اینجا ببینید: http://www.xbox360-hacks.com
کار من که با همین فیرویر را افتاد.ولی شمام(oiles) انگاری یه سر و سری با دات کام داری نه؟هر 2 صفحه یه بار میای "اندر محاسن داتکام رحمت الله علیه" یه پستی میدی!
------------------
خوب حالا برنامه آپدیت کردن فرمور رو که داریم،دوستانی که دادن کنسولشون رو دات کام یا تکاوچ کپی خور کرده،لطف کنن یک بک آپ از فرمور بگیرن و بزارن تا ما هم استفاده کنیم
اگر دوستانی که فرمور دستگاهشون توسط دات کام یا یگانه یا تکاوچ کپی خور شده همکاری کنن دیگه همه چی حله،فقط کافیه که یک بک آپ بگیرن و بذارن تو سایت ......
امکانش نیس!نمیتونی بکاپ یه درایو دیگه رو استفاده کنی.

اره خب 50 تومن یه کم زیاده (چون دارن این کارو روزی 10 دفه انجام میدن و امکان اشتباه براشون خیلی کمه) ولی اینجوری اگه هر مشکلی برا 360 پیش بیاد خودشون باید خسارتشو بدن!
در مورد اموزش کپی خور کردن شرمندم (وقتشو ندارم) ولی با chaleneeverything حرف زدم گفت شاید lg رو هم ترجمه کنه بعدش منم یه چیزایی بهش اضافه کنم که کارتون راحتتر بشه ولی در کل بهتره از رو راهنمای اصلی انجام بدید بعد هر جا مشکل پیدا کردید بپرسید.
------------------------

ببین این برنامه ای که من برا دستگام استفاده کردم(XTRM-HITACHI-7IN1-V1_3) کاملا ضد بریک هست یعنی تقریبا امکان اشتباهو به صفر میرسونه(این حرف خوده برنامه نویسشه) خودش ورژن درایوو بقیه چیزارو چک میکنه بعدش بکاپ میگیره بعد بکاپی که گرفته رو تست میکنه اونوقت اگه بکاپی که گرفته درس کار کرد تازه firmware رو هک میکنه!
در مورد بکاپم که توضیح دادم(اصولا این برنامه تا بکاپ نگیره کارو شروع نمیکنه)
در مورد com. هم من نمیدونم ولی فک کنم میخاسه بگه کار ما فرق داره و... !ولی در هر صورت اخرین اخبارو میتونید اینجا ببینید: http://www.xbox360-hacks.com
کار من که با همین فیرویر را افتاد.ولی شمام(oiles) انگاری یه سر و سری با دات کام داری نه؟هر 2 صفحه یه بار میای "اندر محاسن داتکام رحمت الله علیه" یه پستی میدی!
------------------

بی خیال بابا...
من دستگاهم همون طوری که گفتم در خوندن بعضی بازی ها مشکل داره برای همین رفتم ازشون پرسیدم چرا اینطوره اونا هم گفتن اگه می خوای بیارش برات فرمورشو آپدیت کنیم شاید درست شد(من فقط چیزی که شنیدم رو گفتم...انقدر گیر ندین:(()

vbigdeli پول زور چیه؟
تو فکر کردی من خودم می شینم دستگاه ها رو کپی خور می کنم؟
نه اصلا وقتشو ندارم که برم سایت های مختلف رو بخونم و ببینم چی به چیه و نه قصدش رو
من خودم این پول رو می دم به کسی که این کارو برامون انجام میده(آدم نیازمندی هم هست)
و گرنه اگه شما یاد بگیرید این کارو بکنید فرقی به حال من نمیکنه
قیمت ها رو در پست های قبلی دادم

آخرین ویرایش:

ببین عزیزیم نگفتم که بکاپ فرمور هر کنسول به کنسول دیگه می خوره،ولی اگه بچه ها همت داشته باشن و یکی بک آپ کنسول سامسونگ و هیتاچی و ال جی رو بفرسته(یعنی هر کس ماله یک درایور رو بذاره)،دیگه پول بیخودی پایه ایکس باکس نمی دیم،ببینید بحث سر پول دادن نیستا!! ولی خوب وقتی میدونیم که اینا 3 سوت هک می کنن و .....تومان پول می گیرن،ناراحت نمیشی؟بنظرم اونی که برای پول درآوردن زحمت می کشه ناراحت میشه;)

بهرحال دوستانی که ایکس باکس دارن و کپی خور شده هستش،از برنامه ای که توسط chalengeverthing برای آپدیت کردن فرمور و بک آپ گرفتن اون میشه استفاده کرد.

حالا اگه کسی نذاشت،اگه 2 شنبه خریدم،100% یک بک آپ می گیرم می ذارم توسایت و سعی می کنم کنسول با درایور هیتاچی بگیرم.:love: :cool:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or