عزیزم اگه تا روشن میکنی میره تو بازی باید دوباره sign in کنی نه.یعنی باید فقط پروفایلت رو انتخاب کنی نه دوباره یکی دیگه درست کنی !سلام من دیروز 360خریدم ولی میرو توبازی grawمیخوام پروفایل درست کنم درست میشه ولی وقتی از بازی میام بیرون دوباره برم تو باز میگه پروفایل درست کنم میخواستم بدونم چرا سیو نمیشه باید از تو دستگاه هاردشو درست کنم یا نا
اره خب 50 تومن یه کم زیاده (چون دارن این کارو روزی 10 دفه انجام میدن و امکان اشتباه براشون خیلی کمه) ولی اینجوری اگه هر مشکلی برا 360 پیش بیاد خودشون باید خسارتشو بدن!آخه میدونی اینا پول زور می گیرن که ی خورده زور داره،حالا شما هم اگه کپی خور کردن رو بلدی یک مقاله بزار که دیگه این فناوری بومی شه
ببین این برنامه ای که من برا دستگام استفاده کردم(XTRM-HITACHI-7IN1-V1_3) کاملا ضد بریک هست یعنی تقریبا امکان اشتباهو به صفر میرسونه(این حرف خوده برنامه نویسشه) خودش ورژن درایوو بقیه چیزارو چک میکنه بعدش بکاپ میگیره بعد بکاپی که گرفته رو تست میکنه اونوقت اگه بکاپی که گرفته درس کار کرد تازه firmware رو هک میکنه!مثه اینکه شما نسخه های قدیمی فرمور را دارید
من از داتکام چند روز پیش شنیده بودم که فرمور رو اپدیت کردن...احتمالا فایل های اون هم می تونید پیدا کنید ولی نه به راحتی قبلیا !!!
واقعا اگه کسی بتونه آموزشش رو بنویسه لطف کرده...خواهش می کنم آموزش Back up گرفتن هم بذارین(اگهBack up نگرین و فرمور کنید دستگاه به ابدیت می پیوندد)
خوب حالا برنامه آپدیت کردن فرمور رو که داریم،دوستانی که دادن کنسولشون رو دات کام یا تکاوچ کپی خور کرده،لطف کنن یک بک آپ از فرمور بگیرن و بزارن تا ما هم استفاده کنیم
امکانش نیس!نمیتونی بکاپ یه درایو دیگه رو استفاده کنی.اگر دوستانی که فرمور دستگاهشون توسط دات کام یا یگانه یا تکاوچ کپی خور شده همکاری کنن دیگه همه چی حله،فقط کافیه که یک بک آپ بگیرن و بذارن تو سایت ......
نمی دونم والا...اخه پروفایلی درست نشده که Singn In کنم
بی خیال بابا...اره خب 50 تومن یه کم زیاده (چون دارن این کارو روزی 10 دفه انجام میدن و امکان اشتباه براشون خیلی کمه) ولی اینجوری اگه هر مشکلی برا 360 پیش بیاد خودشون باید خسارتشو بدن!
در مورد اموزش کپی خور کردن شرمندم (وقتشو ندارم) ولی با chaleneeverything حرف زدم گفت شاید lg رو هم ترجمه کنه بعدش منم یه چیزایی بهش اضافه کنم که کارتون راحتتر بشه ولی در کل بهتره از رو راهنمای اصلی انجام بدید بعد هر جا مشکل پیدا کردید بپرسید.
------------------------
ببین این برنامه ای که من برا دستگام استفاده کردم(XTRM-HITACHI-7IN1-V1_3) کاملا ضد بریک هست یعنی تقریبا امکان اشتباهو به صفر میرسونه(این حرف خوده برنامه نویسشه) خودش ورژن درایوو بقیه چیزارو چک میکنه بعدش بکاپ میگیره بعد بکاپی که گرفته رو تست میکنه اونوقت اگه بکاپی که گرفته درس کار کرد تازه firmware رو هک میکنه!
در مورد بکاپم که توضیح دادم(اصولا این برنامه تا بکاپ نگیره کارو شروع نمیکنه)
در مورد com. هم من نمیدونم ولی فک کنم میخاسه بگه کار ما فرق داره و... !ولی در هر صورت اخرین اخبارو میتونید اینجا ببینید: http://www.xbox360-hacks.com
کار من که با همین فیرویر را افتاد.ولی شمام(oiles) انگاری یه سر و سری با دات کام داری نه؟هر 2 صفحه یه بار میای "اندر محاسن داتکام رحمت الله علیه" یه پستی میدی!
------------------
امکانش نیس!نمیتونی بکاپ یه درایو دیگه رو استفاده کنی.
)امکانش نیس!نمیتونی بکاپ یه درایو دیگه رو استفاده کنی.