راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فک نکنم دی وی دی های مالزی از اچ پی دیگه بهتر در بیاد،بیشتر به خاطر کاورش هستش و بسته بندی و .....

ای بابا این برق هم شده برای خودش دردسر!!!

یک فکری به حاله خنک کردنش می کنم،ولی خوب خدا کنه که ترانس هایی که تو ایران هست مناسب ایکس باکس باشه و همین هایی که تو لاله زار پیدا میشه خوب باشه.;)

Last edited by a moderator:
من نمی دونم این بحثی که اگر برق مستقیم بخوره به Psu ی 360 به کنسول فشار نمیاد ، از کجا در اومده !؟
روی Psu های Ntsc نوشته شده برق ورودی بین 100 تا 127 ولت رو میشه به Psu وارد کرد ، من هم با مالتی متر برق خروجی از ترانس رو اندازه گرفتم و 113 ولت بود. خوب حالا میخوام ببینم طبق کدوم دلیل و منطق در این حالت به کنسول فشار میاد ؟!
اگر قرار هست فشاری بیاد باید به ترانس مبدل برق بیاد نه Psu یا کنسول. در ضمن وقتی ترانس در سر راه Psu قرار داره اگر قرار باشه برق به چیزی آسیب برسونه اولین چیزی که صدمه میخوره همون ترانس مبدل هست و دیگه صدمه ای به Psu یا خود کنسول وارد نمیشه.
مطلب بعدی اینه که شما مگه کنسول U دازید که میدونید کنسول داغ میکنه و نمیشه باهاش بازی کرد ؟؟؟ ما با همین ترانس و کنسول U تا حد 7 ساعت پشت سر هم بازی کردیم بدون اینکه به مشکلی بر بخوریم. همونطور که تا حالا هزار دفعه گفته شده مهم تهویه مناسب در محل قرار گیری کنسول هست که باعث میشه کنسول خنک بمونه.
حالا هی بیایید شایعه درست کنید.
Dvdهای مالزی هم تا جایی که من میدونم ، مزیتی نداره جز اینکه کاور داره و روی دیسک چاپ شده. در ضمن بعضی وقتها تو خوندون همون دیسکهای مالزی فشار بیشتری به درایو میاد تا حوندن یک دیسک Hp که خوب رایت شده باشه.
--------------------------------------------------------------------------
در ضمن یه مطلب کلی هم میخوام بگم که البته جزء قوانین سایت هست ولی چون می بینم رعایت نمیشه بازم مجبورم بگم و اون هم اینه که لطفاً دو تا دوتا پشت سر هم پست ندید ، اگر یه چیزی یادتون افتاد ، تا وقت برای ویرایش دارید ، پست خودتون رو ویرایش کنید !
موفق باشید

من دو تا بازی مالزی دارم هر وقت دارم باهاشون بازی می کنم صداهای بلندی ازش بلند میشه ولی با بازی های کپی(حتی Gimax) اینطوری صدا نمیده...یعنی مالزی ها حتی از Gimax هم بیشتر فشار میاره؟؟پس برم و بیشتر بازیهای کپی بخرم؟

سلام. شماره و آدرس آقاي تكاوچ رو بديد؟!!!
اميدوارم خارج از بحثتون نباشه.
جون من اين دوتا سوال رو جواب بديد. باور كنيد نميشه تمام صفحه ها رو زير و رو كرد بخاطر دوتا سوال كوچيك:
دسته بي سيم اين كنسول بعلاوه شارژرش چنده؟
قيمت آداپتور پال 50 تومنه؟!
خيلي ممنون.
89.gif

دسته بیسیم 50 هست دیگه شارژر رو نمیدونم !
اداپتر پال هم اگه چند پست ل=بالاتر رو بخونی میبینی که اقا Taher گفتن اگه یه ترانس برق که 220 رو به 110 تبدیل کنه بخری دیگه نیاری به اداپتر نیست قیمتش هم 15 هست !!

دستگاهه من J هست و تا حالا نه با DVD های مالزی مشکلی داشتم نه با DVD های hp آقا تکاوچ .تا حالا هم که دستگاه داغ نکرده یعنی کلا مشکلی نداشتم با دستگاه و راضیم . هر جا هم میرم بیشترین بازیها رو J داره .

دوستان من جونه هرکی دوست دارید حرفاتونو یکی کنید بهم بگید اگه یه دستگاه ntsc/ucبگیرم با یه ترانسه 500w همه چیز حله دیگه مشکلی نخواهم داشت! بعد انا باهم چقدر میشه از 530هزار تومان بیشتر که نمیشه؟تورو خدا دوام نکنید که دوباره ان سوالارو پرسیدم اخه به زحمت این پول جور کردم نمیخوام به باد بره:blushing:

دوستان من جونه هرکی دوست دارید حرفاتونو یکی کنید بهم بگید اگه یه دستگاه ntsc/ucبگیرم با یه ترانسه 500w همه چیز حله دیگه مشکلی نخواهم داشت! بعد انا باهم چقدر میشه از 530هزار تومان بیشتر که نمیشه؟تورو خدا دوام نکنید که دوباره ان سوالارو پرسیدم اخه به زحمت این پول جور کردم نمیخوام به باد بره:blushing:
بابا تو چرا اينقدر دو دلي!!!
بگير هيچ مشكلي هم نداره .

راست میگن شما موقع گرفتن حواست رو جمع کن که نکاتی که در صفحات قبل از این صفحه اومده رو رعایت کنی که مشکلی پیش نیاد...فقط موقع خریدن هول نشو و خون جلو چشمت رو نگیره که بعدا پشیمون نشی.

شما یک کنسول ntsc/uc بگیر و بعد برو خیابان لاله زار یک آداپتور 220 به 110 بگیر که 500 وات خروجی داشته باشه و بین 15 تا 20 تومانه.

با این 10 تومانه باقیمونده هم بازی بگیر.;)

دوست عزیز بازم میگم شما ntsc\uc که بازیهاش بیشتر گیر میاد بخر فک کنم کپی خورش 500 باشه البته مدل پرمیوم یعنی بهترین و با صرفه ترین مدل !
یعنی اگه 500 هم گیرت نیاد 510 گیرت میاد حالا 10 تومن بالا پایین!!
به جای داپتر پال شما یه کار بهتر هم میتونی انجام بدی بری یه ترانس تبدیل برق 220 به 110 بخری که فکر کنم حداکثر 18 تومن باشه !!!
اگه تلویزیون hd هم داری که دیگع مشکلی نیست ولی اگه نداری به نظر من بهتره با مانیتور بازی کنی که برای این کار هم باید یه کابل vga بخری که قیمتش فکر کنم 60 تومن باشه !

سلام
یه بازی با نام XBOX Live Arcade Unplugged اومده که توش 13 تا بازی هست.این بازی فریه...می خواستم بدونم کسی اینو خریده ببینه چیا توش هست؟

همش 13تا؟؟ پشیمونم کردی می خواستم بگیرم.:(
خوب...معلوم نیست این 13 تا بازی چه شکلی هست...
هرچی باشه ارکید 360ه نه میکرو:cheesygri

بچه ها راستی Battle field 2:modern combat نیز اومده...

2تا سوال از آقای توکلی:
1.شما G.R.A.W و Dead Rising رو برای پال دارید ؟
2.شما در تهران تحویل رایگان هم دارید دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or