راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

mod chip 360

این modchip 360هست .البته این رو بگم که ریجیون فیری نمیکنه
29av7na.jpg

سلام بچه ها بعد از مدتها موقعیتش جور شد تا بیام یه سری به سایت بزنم خبرهای جالبی توی سایت بود ولی باید دید بعد از آمدن ps3 چه اتفاقی می افته من فکر کنم جنگ سختی در بگیره
با تشکر از همه مخصوصاَ طاهر جان

بچه ها یه چیزی رو لازم شد به همه بگم اون اینه که به هیچ عنوان وقتی دستگاه روشن است یا وقتی که تازه خاموش کردید تا 1 یا 2 ساعت به هیچ عنوان تکونش ندید و از رسیدن هر گونه لرزش به آن جلوگیری کنید

Salam Alan Kodam Region Bishtar Dar Bazar Hast Ke Ma An Ra Bekharim Dar Zemn Dar Kodam Tapik Mishe Motefarreghe Harf Zad

ورژن UC از همه ی ورژن ها بهتره چون بیشتر بازی های پال بهش می خوره ولی از همه بهتر ورژن J هست که تمام بازی ها بهش می خوره ولی بعضی جاهاش یهو ژاپنی می شه و گرون تر از همه هستش.

متفرقه هم اگر منظورت اینه که بخوای بری تو کار Spam که نمیشه ولی اگه موضوع خاصی داری برو توی انجمن مباحث گوناگون!

سلام مي خاستم ببينم بچه هاي كه از DVD مالزايي استفاده ميكنن مشكل Unreadable Discرو دارن

شما توی چه بازی مشکل داری؟من DeadRising رو که مالزی بود از یکی از دوستان خریدم و اولش بعد از اینکه چند تا عکس میگرفتم این Error رو می داد بعدش با یه دستمال(اونایی که مال عینکه) پاک کردم فعلا درست شده...فکر کنم این صاحب قبلیش خراب کاری کرده:cheesygri باشه چون من GRAW رو هم مالزیش رو دارم و مشکلی ندارم.

دوستان خوب ، من براي بار چند هزارم دارم ميگم ،‌ لطفاً بحث خارج از موضوع نكنيد ، اگر هم كسي سوال خارج از بحث پرسيد جواب نديد تا ما بياييم پست اضافي رو پاك كنيم !
الان اگر من بخوام پست هاي بي ربط رو حذف كنم بايد كل صفحه قبل رو حذف كنم ! كه همين كار رو هم خواهم كرد.
قبلاً هشدار داده بودم ! پس كسي ناراحت نشه و لطفاً كسي هم نياد بگه ، ببخشيد اصلاً قصد فلان چيزو نداشتم و ...
كاري نكنيد كه بعداً احتياج به معذرت خواهي باشه (تا حد امكان)
موفق باشيد

3 سوال!

1: اگر X360 از امريکا وارد کرده باشم بايد چی بگيرم براش که به برق ایران بخوره ، اگر میشه مدل دقيق و ادرس جايی که میفروشن رو بگين [ نمیخوام کپی خور بشه فقط برق رو تبديل کنم ، آيا با همون تبديل XboX میشه يا کم میاره ؟ ]
sumo.gif

2: اگر X360 رو کپی خور نکنيم برای اجرای بازيهای Xbox نياز به مبدل و چيزه خاصی داريم !؟
balloony.gif

3: کابل VGA بر روی مانيتور Samsung 763MB تاثير مثبت میده يا زياد با تلويزيون های معمولی فرقی نداره !؟
dog.gif

مرسی
veiledsmile1.gif

سلام
1-تا اونجا که من میدونم ربطی به کپی خور شدن نداره و باید تبدیل برق بگیرید
2-سیمیلاتور رو باید XBL دانلود کنید و بازی های xbox هم باید اصل باشن
3- ما که سر در نیاودریم!!
============
من امروز که گشت میزدم یه چیزی رو دیدم که یه کم خوب به نظر میرسید
یه پک xboox core به همراه هارد 2 گیگ و دو تا بازی (یادم نمیاد چی بودن) رو میدادن به قیمت 240 پوند که به نرخ :

GBP = 17,270.38 IRR
میشه 414 هزار تومن
به نظر شما خوبه؟
من به نظرم پک pre بدردم نمیخوره چون فکر کنم یه چند تا کابل اضافه داره که با توجه به اینکه من تلوزیونم hd نیست به درد نمیخوره درست نیست؟
بعدش مد چیپ هیچ خبری نیست؟
احتمال اینکه تا 3 ماه دیگه بیاد چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or