راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم:
1-كابل hd x360 فقط به hdtv متصل ميشه يا به تلويزيون هاي معمولي هم ميخوره؟ اگه نمي خوره پس اون دكمه اي كه روي كابل اچ دي هست چيه؟
2-دستگاهي كه frimware روش نصب باشه فقط بازي هاي كپي رو اجرا ميكنه يا بازي هاي original رو هم اجرا ميكنه؟
3-باتري هايي كه توي x360 per براي دسته بي سيم موجوده باتري هاي معموليه يا rechargeable هست؟
4-كابل play and charge kit قيمتش چنده؟
خيلي ممنون

دوستان کسی از این سایت خرید کرده

http://www.iranbin.com/EnVideoGamesSearchResults.aspx?page=1&BrowseNode=14112971

سلام.
حسین جان 2 نفر از بچه ها خرید کردن;) سایت معتبریه قبلا که بحث میکردن بچه ها چند نفر بودن که ازش خرید کرده بودن و مشکلی پیش نیومده بود (البته 360 نبود)
این سایت در مواقع زیر مجموعه ی AMAZON هست:) برای همین قیمت هاش هم نسبتا خوبه!
بای

بچه ها من farcryی که داده بودم دات کام تست کنه درست بود ولی چون رو دستگاه من درست اجرا نمی شدبرام عوض کردن و HP برام زدن.
کیفیت خیلی خوبه...راحت این دفعه اجرا میشه.

راستی وقتی اونجا بودم فهمیدم که الان اونا 360 پریمیوم رو با کپی خور کردن 560 تومن میدن.
اونا گفتن به شهرستان ها هم دستگاه رو می فرستند.

من فقط چون دیدم بچه ها از شهر های دیگه 360 رو نمی تونستن از جای مطمئن تهیه کنند ازشون پرسیدم.

ایشاالله بچه های دیگه هم (مثه bryan )بزودی صاحب 360 بشوند

آخرین ویرایش:
بچه ها من تونستم لیست کامل بازی های دات کام رو بدست بیارم(با یه کمی مشکل):
Quake 4 (Free)
Test Drive Unlimited (UC)
Enchanted Arms (UC)
Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 2 (UC)
Perfect Dark Zero (UC)
Saints Row (Free)
Dead Rising (UC)
Madden NFL 07 (UC)
Condemned (UC)
Rockstar Table Tennis (UC)
Prey (Free)
The Elders Scrolls IV: Oblivion (UC)
Need For Speed: Most Wanted (UC)
Ghost Recon Advanced Warfighter (UC)
Dead Or Alive 4 (UC)
MotoGP 06 (Free)
Blazing Angels (Free)
Tomb Raider Legend (Free)
Call Of Duty 2 (Free)
Hitman Blood Money (Free)
Far Cry Instincts Predator (Free)
Full Auto (Free)
Lego Star Wars 2(UC)
Rumble Roses XX
Just Cause (Free)
Project Gotham Racing 3 (UC)
Samurai Warriors 2 (UC)
The Godfather (UC)
Open Season (UC)

سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم:
1-كابل hd x360 فقط به hdtv متصل ميشه يا به تلويزيون هاي معمولي هم ميخوره؟ اگه نمي خوره پس اون دكمه اي كه روي كابل اچ دي هست چيه؟
2-دستگاهي كه frimware روش نصب باشه فقط بازي هاي كپي رو اجرا ميكنه يا بازي هاي original رو هم اجرا ميكنه؟
3-باتري هايي كه توي x360 per براي دسته بي سيم موجوده باتري هاي معموليه يا rechargeable هست؟
4-كابل play and charge kit قيمتش چنده؟
خيلي ممنون
1) كابل موجود كه داراي 6 فيش هست هم به تلويزيونهاي معمولي ميخوره و هم به HD. اگر تلويزيونتون معمولي باشه و Component هم نداشته باشه ، از 3 فيش استفاده ميشه و اگر Component داشته باشه از 5 فيش استفاده ميشه ، همينطور اگر HD هم باشه باز ميشه از 5 فيش استفاده كرد.
2) دستگاه فرموري 100% بازيهاي Original‌رو اجرا ميكنه.
3) باتريهاي موجود در جعبه 360 Premium قابل شارژ نيست (چيزي كه روي خود باتري نوشته)
4) قيمت اين پك اصلي رو نمي دونم ولي تو بازار پكي هست كه حدود 20 تومن قيمت داره و باتري شارژي قابل شارژ از طريق USB هم داره ولي پك اصلي نيست.

سلام

من ميخواستم بگم برام از آمريكا بيارن اينجا كپي خورش كنم.اگر خبر كاهش 100$ مايكروسافت براي كنسول خودش قبل از ورود PS3 درست باشه نسخه premium برام حولو حوشه 260 هزار تومن ميوفته. البته بدونه كپي خور كردن.
اگر نظرتونو بدين منون ميشم.

بعدشم تلفن آقاي تكاوچ رو هم لطف كنين.

سلام

من ميخواستم بگم برام از آمريكا بيارن اينجا كپي خورش كنم.اگر خبر كاهش 100$ مايكروسافت براي كنسول خودش قبل از ورود PS3 درست باشه نسخه premium برام حولو حوشه 260 هزار تومن ميوفته. البته بدونه كپي خور كردن.
اگر نظرتونو بدين منون ميشم.

بعدشم تلفن آقاي تكاوچ رو هم لطف كنين.

ببین دوست عزیز که فکر کنم اسمتون امیر حسین باشه؟فقط تنها چیزی که مسلمه اینه که اگه بتونی از امریکا بخری خیلی به سوده ته.شما در واقع با قیمت اصلی میتونید این کنسول رو خریداری کنید و 200 تومان بیخود اضافه نمیدی.البته همینطور که گفتید قرار شده قبل از عرضه ی ps3.مایکروسافت 100 دلار قیمت کنسولاشو کاهش بده
در کل شما با 60 تومان واسه کپی خور کردن(که مطمئنا ارزونتر میشه)تقریبا پولی معادل نصف کنسول میدی.
این نظر من بود.موفق باشی.

bryan منم کرجم
از کجا قیمت کردی ؟!
کپی خور شده یا نه ؟

SamFisher جان من از دانشکده قیمت کردم حقیقتش یادم رفت بپرسیدم کپی خورش یا بدون کپی :blushing:
اگه خواستی بگو ادرسش رو برات pmبدم;)

راستی وقتی اونجا بودم فهمیدم که الان اونا 360 پریمیوم رو با کپی خور کردن 560 تومن میدن.
اونا گفتن به شهرستان ها هم دستگاه رو می فرستند.

دوست عزیز یه لطفی کنی شمارشو بگیری ممنون میشم
نسخه core چه قیمته؟

ببین دوست عزیز که فکر کنم اسمتون امیر حسین باشه؟فقط تنها چیزی که مسلمه اینه که اگه بتونی از امریکا بخری خیلی به سوده ته.شما در واقع با قیمت اصلی میتونید این کنسول رو خریداری کنید و 200 تومان بیخود اضافه نمیدی.البته همینطور که گفتید قرار شده قبل از عرضه ی ps3.مایکروسافت 100 دلار قیمت کنسولاشو کاهش بده
در کل شما با 60 تومان واسه کپی خور کردن(که مطمئنا ارزونتر میشه)تقریبا پولی معادل نصف کنسول میدی.
این نظر من بود.موفق باشی.

مرسي

كسي تلفن آقاي تكاوچ رو داره؟؟؟

1) كابل موجود كه داراي 6 فيش هست هم به تلويزيونهاي معمولي ميخوره و هم به HD. اگر تلويزيونتون معمولي باشه و Component هم نداشته باشه ، از 3 فيش استفاده ميشه و اگر Component داشته باشه از 5 فيش استفاده ميشه ، همينطور اگر HD هم باشه باز ميشه از 5 فيش استفاده كرد.
2) دستگاه فرموري 100% بازيهاي Original‌رو اجرا ميكنه.
3) باتريهاي موجود در جعبه 360 Premium قابل شارژ نيست (چيزي كه روي خود باتري نوشته)
4) قيمت اين پك اصلي رو نمي دونم ولي تو بازار پكي هست كه حدود 20 تومن قيمت داره و باتري شارژي قابل شارژ از طريق USB هم داره ولي پك اصلي نيست.

پس اين دكمه اي كه روي كابل اچ دي (محل ورود به 360)عملكردش چيه؟اگه بخوايم به تلويزيون معمولي متصل كنيم بايد اونرو تغيير بديم؟ http://i9.tinypic.com/2a9o5q8.jpg
خيلي ممنون

پس اين دكمه اي كه روي كابل اچ دي (محل ورود به 360)عملكردش چيه؟اگه بخوايم به تلويزيون معمولي متصل كنيم بايد اونرو تغيير بديم؟ http://i9.tinypic.com/2a9o5q8.jpg
خيلي ممنون
خوب اون دكمه كه معلومه چيه ديگه ! اگه تلويزيون HD‌ داشته باشيد ميزنيد رو HD وگرنه TV بايد انتخاب بشه.

SamFisher جان من از دانشکده قیمت کردم حقیقتش یادم رفت بپرسیدم کپی خورش یا بدون کپی
اگه خواستی بگو ادرسش رو برات pmبدم
پاساژ دانشکده ؟!
من که خودم هفته ای 2 بار میرم اونجا کلاس زبان !
فقط کدوم مغازه
نسخه core چه قیمته؟
کور پال تو پایتخت 430 تومنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or