راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان کسی اینجا هست که بتونه مطالب توی سایت زیر و ترجمه کنه
اگه بتونیم هر روز یه صفحه از این متن و ترجمه کنیم خودمون کم کم یاد میگیرم
چجوری فریم ور عوض کنیم البته ریسکش زیاده . ولی ادم حداقل یه چیزایی
ازش بدونه بهتر از اینه که ندونه و فقط بشینه و بازی کنه.
http://www.xboxscene.com/xbox360-tutorials.php?p=4|5|9|#9
مشکل ترجمه نیست که!خود من دقیقا میدونم باید چه کار کرد ولی میترسم در 360 باز کنم در واقع مشکل اصلی قسمت سخت افزاری کار هست وگرنه بقیش فقط کپی کردن فایل و backup گرفتن و ساختن دیسک سیستم و کارهای ساده ای هست که همه بلدن...

مشکل ترجمه نیست که!خود من دقیقا میدونم باید چه کار کرد ولی میترسم در 360 باز کنم در واقع مشکل اصلی قسمت سخت افزاری کار هست وگرنه بقیش فقط کپی کردن فایل و backup گرفتن و ساختن دیسک سیستم و کارهای ساده ای هست که همه بلدن...

می دو نستی xbox 360 رو میخوا ی باز کنی باید پیچ گوشتی شو بسازی؟

بچه ها یه خبر خوب
بازی کام بازیه ghst recon رو نسخه ی ntsc/uc رو اورد یعنی region free کامله قیمتش هم 10 تومانه البته از فردا میتونید بخرید چون dvd های خامش فعلا تموم شده
به من گفت uc ه شما هم محضه اطمینان بپرسید
22709831

دوباره خبر مهم !
دوستان عزيز ، خوشبختانه تعداد محدودي XBOX 360 نسخه NTSC/U PREMIUM بدست آقا تكاوچ رسيده :D
قيمتش رو آقا تكاوچ گفت با كپي خور كردن و يك بازي كپي مجاني روي هر كنسول 600 هزار تومن تموم ميشه ! هر كسي خواست تماس بگيره تا كنسولهاي اين سري تموم نشده بگيره :cheesygri
من خودم هم ايشالا فردا ميرم و كپي خور شده تحويل ميگيرم :cool:
بازيهايي هم كه گفته بودم موجود هست.

در ضمن در مورد مموري كارد يا هارد هم بايد بگم كه آقا تكاوچ گفت كه فعلاً قطعه نميتونه جور كنه متاسفانه !

آقا 360 کپی خور ما هم فردا میرسه!
180.gif
123.gif
84.gif

به قول اون درس عربیه: "پایان جدایی"

من 2 تا میخوام ، طاهر جان چند تا آورده ؟

بازار سیاه
81.gif

اگر طاهر و تکاوچ معرفت داشته باشن این کارو نمی کنن

دیگرون هم هستن

من هم میتونم همشو بخرم بعد هرکدومو بفروشم 700 :D

بچه ها یه خبر خوب
بازی کام بازیه ghst recon رو نسخه ی ntsc/uc رو اورد یعنی region free کامله قیمتش هم 10 تومانه البته از فردا میتونید بخرید چون dvd های خامش فعلا تموم شده
به من گفت uc ه شما هم محضه اطمینان بپرسید
22709831

سلام
بنده هم از این موضوع اطلاع دارم
البته ذکر یک نکته رو ضروری دونستم درسته که دات کام میده 10 تومن و تکاوچ هم همین
قیمت میده فقط دقت کنید که رو چه دی وی دی خامی رایت میشه؟
بهتره اینجا بگم که ظرف این یکی دو روزه تکاوچ هم چند تا بازی جدید میاره من جمله :
گوست رکون
پس عجله نکنید

اقا کسی oblivion برا ntsc/uc نداره ؟
من فردا میخوام یه دستگاه با تمام بازیای یو سی که
اقا تکاوچ داره بگیرم(هشت تا) ولی جای oblivion خالیه
راستش من شیرازم زود به زود نمیتونم بازی بگیرم
اگه کسی بتونه بازی و به اقا تکاوچ برسونه ممنونش میشم
من حسرت به دل این oblivion نمونم

چه بازار سياهي مهبد جان !!!!؟
اين دستگاه ها رو هم تكاوچ به زور تونسته گير بياره (اونم بخاطر اينكه من اينقدر رو مخش راه رفتم خسته شد ;)) الان هم كه گرون نميده بنده خدا ، همون قيمت قبلي هست ديگه !
در ضمن تعدادش هم معلوم نيست ، فكر مي كنم از كسي كه ميگيره ، خود طرف به آقا تكاوچ دقيقاً نگفته چند تا وارد كرده (اينا اون دستگاه هايي نيست كه قرار بود تكاوچ جان سفارش بده ها !)
خلاصه كلام من صبح ميرم براي خودمو ايشالا ميگيرم. كسي خواست زنگ بزنه با خود تكاوچ صحبت كنه ، اين وسط بنده فقط خبر ميرسونم.

در نظر اول خیلی ها مثل مهبد جان ممکن است فکر کنند چون طاهر جان دوست صمیمی آقای تکاوچ هستند و از طرف دیگر آقا تکاوچ هم دستگاه وارد کرده اند برای فروش ، طاهر میاد و برای دوستش تبلیغ می کند تا اینطوری یک پولی هم گیر خودش بیاید.
البته اینمورد درنظر اول ممکن است به نظر اعضا برسد.اما در اصل اگر طاهر جان چنین قصدی داشتند همان اول توسط اشکان یا بقیه ی مدیرها این موضوع معلوم می شد و ایشون از کارشون خلع می شدند.
اگر کمی دقت کنیم می فهمیم که نیت طاهر جان خیر است و خبری از بازارگرمی نیست.
طاهر جان این وسط فقط یک واسطه است و این موضوعی است که فقط مدیران سایت درنظر اول به اون پی می برند.
به هر حال این پست ربط زیادی به تاپیک نداشت.فقط خواستم از سوء تفاهم جلوگیری بشود.
در ضمن بچه ها اگر امکان دارد بعضی حرفها که اینجا را شبیه چت روم می کند را در پیامک خصوصی از همدیگر بپرسید.اینطوری زحمت مدیران هم کم می شود و درگیری بوجود نمی آید.;)
هم برای طاهر جان و آقا تکاوچ و هم بقیه ی اعضای فعال در این تاپیک آرزوی موفقیت دارم.

ببخشيد مثله اينكه يه سو تفاهمي پيش اومده.منظور مهبد با احسان بود كه 2 تا سيستم ميخواست يكي واسه خود و يكي واسه ي دوستش.مهبد ميگه احسان 2 تا ميخواد كه يكيش رو 700 بفروشه.به نظره من كلا مهبد حرف اشتباهي زده ولي هيچ كدو از بچه ها همچين فكري در مورد اقا طاهر و دوستشون نميكنيم.به هر حال ايشون هم زحمت ميكشند خبر هارو قرار ميدن.

بابا تکاوچ و طاهر به من بگن خودتو بکش می کشم برم؟ بکشم خودمو؟

اینو میخواستم بگم که هیچ کس حق نداره 2 تا دستگاه بخره
با احسان بودم
من هم حق ندارم چون میتونم وایسم موقعی که آقای تکاوچ دستگاه تموم کرد دستگاههایی که خردیم رو بفروشم دونه ای 700
ملت هم چون کسی نداره مجبور به خریدش میشن
احسان جان ناراحت نشه ها ولی این واقعا نامردیه حتی اگه نخواهید بازار سیاه راه بندازید ، آدمای دیگه ای هستند که این موقعیت آرزوشون بوده

قربانتان
مهبد

اقا طاهر به اقا تکاوچ بگید ghost recon رو اگه میارن نسخه ی uc شو نیارن چون region free کامل نیست و به پال نمی خوره ولی j و pal به همه ی regiona میخوره
البته حتما خودشون میدونند اگر oblivion رو هم خواستن بیارن نسخه ی پالشو بیارن چون به uc هم میخوره ولی اگه uc بیارن به پال نمی خوره:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or