دوستان بذاريد من همه چيز رو واضح به همه توضيح بدم تا تكليف همه مشخص بشه :
1. شماره منزل آقا تكاوچ 66717132 هست (لطفاً اگر كار مهم داريد تماس بگيريد ، سوالهاي خودتون رو تو همين انجمن مطرح كنيد)
2. تمام مطالبي كه آقا محمد فرمودن كاملاً صحيح هست. اگر كسي از دوستان دوست داره ميتونه موقعي كه رفت دستگاهش رو بده آقا تكاوچ كپي خور كنه يه دونه CD خام هم ببره فايل اصلي فرمور دستگاهش رو بگيره تا بعداً اگر خواست دستگاهش رو به حالت اول برگردونه. گرچه خود آقا تكاوچ هم اينطور كه ازش پرسيدم همه فرمورها رو با شماره سريال دستگاه نگهداري ميكنه تا بعداً هركس خواست براش به حالت اول برگردونه.
3. در مورد Xbox Live هم ظاهراً نسخه هاي جديد (طبق تحقيقاتي كه من خودم هم از اينترنت كردم) با ديسكهاي كپي طوري برخورد ميكنه كه عين ديسك اورجينال بنظر ميرسه و سرورهاي مايكروسافت نمي تونند تشخيص بدن كه بازي كپي هست (در اين مورد ميتونيد تو اينترنت تحقيق كنيد)
4. فيلمهاي كپي DVD كه همينطوري و بدون هيچ تبديلي به راحتي روي 360 اجرا ميشن ! البته بنظر من استفاده از 360 براي ديدن فيلم كار درستي نيست ، يعني مستهلك كردن لنز دستگاه با ديسكهاي كپي فيلم DVD كه اكثراً Datalife و princo يا ديسكهاي مزخرف ديگه هستن كار بچگانه اي (600 هزار تومن پول به 360 بدي و باهاش فيلم ببيني ، خراب بشه خوبه ، يا 60 هزار تومن بدي DVD Player بخري !)
حالا با اين توضيحات ديگه تصميم با خودتون هست ، ميتونيد بريد بديد پايتخت يا هرجاي ديگه كه دوست داريد براتون كپي خور كنه و بعد ببينيد طرف نسخه اصلي فرمور دستگاهتون رو بهتون ميده يا نه.
موفق باشيد