راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط SamFisher:
سهیل جان فکر کنم به نفعت باشه
چون الان
1 - بازیهای اورجینال Pal (خوباش) کم گیر میاد
2 - با کپی خور کردن میتونی بازی های Region Free رو اقلا بازی کنی
با قیمت کمتر

منم شاید تا 20 روز دیگه یه پال بگیرم
خوب چرا ntsc نمیخری؟:confused:
من pal دارم و بازیهاش خیلی کم هست

:cheesygri :cheesygri سلام بچه ها:D

همين الان به سرزمين زنگ زدم:phone: مي گفت كه Xbox 360 مدل پرنيوم 580 تومن:scare: :shocked: و تمام بازي هاي كپي رو اجاره ميكنه:wow:
:excited: :worthy: :praying:
مي دوستم كه مي دونيد كپي شده (چي گفتم :cheesygri )ولي الان گفت همه بازي هاي كپي رو اجرا ميكنه:excited:

salam

خوب فارسی سازه ما هم درست شد
بچه ها xbox 360 من مدلش pal و هاردشم 5-6 روز دیگه میگیرم
کابل vga رو هم دارم
علاوه بر اینکه کیفیت تصویر تو مانیتور خیلی بهتر از تلوزیون معمو لی است بلکه fps هم خیلی بهتره
می خواستم ببرسم xbox 360 رو چه جوری میشه به pc وصل کرد؟
من از اینجا www.xbox.com/pcsetup برنامشو دانلود کردم تقریبا 8 مگه
تو سایت xbox نوشته بود اگه xbox 360 به pc وصل بشه میتونید عکس ها و فیلم ها و اهنگها رو از هارد pc ببینید علاوه بر اون میتونید فیلم های تلوزیونو تو hard بریزید بعد ببینید که فکر نکنم تو ایران بشه
لطفا یکی که xbox 360 رو به pc وصل کرده یه توضیح کامل بده

آقا بزارید این کسایی رو که میگن Xbox360 قطعات داخلیش ساخت آمریکاس رو آگاه کنم:
رو X360 ما نوشته: FOR DISTRIBUTION IN EN/ES US یعنی برای توضیع در آمریکا
حالا 2 خط بالایی چی نوشته؟
COSOLE/HEADSET/GAME PAD : MADE IN CHINA
HARD DISK DRIVE:MADE IN KOREA/THAILAND/SINGAPORE OR CHINA
پس چی شد؟ همه ی XBox360 ها رو چین میزنه، و هارد هاشون میتونه ساخت کره، تایلند،سنگاپور یا چین باشه!

خوی اینها لوازم جانبی محسوب میه. و قطعات اصلی امریکایی هست. حالا هم دلیل نداره چون چینی هست خراب هستش. اصل اینه که ماله ا مایکروسافت هست و اگر شرکت چینی هم باد یه گندی بزنه خود بیل مثله کلنگ رو سرش خراب میشه. تازه سودی که اون شرکت میبره جای اینکار ها رو براش نمیزاره.

قطعات اصلی همه ساخت آمریکاست و فقط برای مونتاژ به چین فرستاده میشه . چون برای یه شرکت آمریکایی صرف نمیکنه که مونتاژ در همون جا انجام بشه . چون هم تعداد کاگرهای چینی بیشتره هم حقوقی که میگیرن از حقوق یه کارگر آمریکایی کمتره .

حالا مگه براي ما فرقي ميكنه كه اون Ic هاي توي 360 رو كدوم كشور ميزنه !!!
همه ميدونيم كه چيپ گرافيكش ماله Ati و ...
مهم اينه كه تمام كنسولهاي 360 (تا جايي كه من اطلاع دارم) در چين مونتاژ ميشه و از اونجا به مناطق مختلف دنيا فرستاده ميشه !
حالا فرض كنيم به اين نتيجه رسيديم كه حتي Ic هاي دستگاه هم ساخت چين هست ، مي خوايد بريد 360 تون رو به خاطر اين مساله بفروشيد ، يا مثلاً نريد 360 بخريد !!؟
من نمي‌دونم چرا اكثر مردم ما فكر مي‌كنن جنس چيني يعني جنس آشغال !
در حالي كه اين جنسهاي چيني آشغال كه تو ايران پر شده بخاطر اينه كه كسي به واردات محصولات مزخرف چيني نظارت نداره ! وگرنه همين چين جنسهايي ميزنه كه تو آمريكا و اروپا پخش ميشه و فوق العاده با كيفيت هست ، بي دليل نيست كه 360 ي كه قراره تو آمريكا پخش بشه هم تو چين ساخته ميشه ، به خاطر كم بودن هزينه توليد محصول در چين ، و مطمئن باشيد كه 360 چيزي نيست كه چينيها بتونند قلابي اونرو به اين راحتي ها توليد كنند و بعد تاجران محترم ايراني اون رو بيارن بندازن به من و شما !
پس نگران نباشيد و الكي هم اين بحث رو ادامه نديد چون بنظر من نتيجه مثبتي نداره.
موفق باشيد

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اقا يكي اينو ترجمه كنه.كثله اينكه گيرس او وار روي اچ دي ديويدي مياد.
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3722
من که از این هیچی نفهمیدم مخصوصا پاراگراف آخر:
Microsoft has revealed that it has some surprises in store for gamers during the fourth quarter. We know that one of them is the aforementioned HD DVD player and Gears of War. Hopefully, this isn’t all that Microsoft is planning and we’ll have even more to look forward to as the holiday season fast approaches.

توی اون لینک چیز خاصی در مورد Gears of War گفته نشده

و همونطور که MS قبلا اعلام کرده هیچ بازی ای روی HD DVD نمیاد و فقط برای دیدن فیلم از HD DVD Drive استفاده میشه

اون لینک کلا در مورد HD DVD Player و انتشارش و قیمتش توضیح داده

اون 2 خط آخر هم که نقل قول کردین نوشته که MS سورپرایزهای زیاد برای گیمرها توی ربع آخر 2006 داره مثل HD DVD Player یا بازی Gears of War که هر دو در ربع آخر 2006 در دسترس هستن

نوشته شده توسط Sasy360:
من که از این هیچی نفهمیدم مخصوصا پاراگراف آخر:
Microsoft has revealed that it has some surprises in store for gamers during the fourth quarter. We know that one of them is the aforementioned HD DVD player and Gears of War. Hopefully, this isn’t all that Microsoft is planning and we’ll have even more to look forward to as the holiday season fast approaches.

سلام دوستان
باید خدمتتون عرض کنم که من کل مطلب رو خوندم
تمام مطلب اشاره به امکانات و محاسن HD-DVD پرداخته
و هیچ اشاره ای به ربطه این درایو با بازیهای حال و آینده
نشده
باید خدمت دوسته خوبم ساسی360 عرض کنمکه معنی
پاراگراف آخر به این شکل است:
مایکروسافت برای کوارتر چهارم یا همون به قول خودمون
شب عید(میلادی) برای گیمر ها یا همون بازیبازهادر
فروشگاهها تعدادی سورپرایز درنظر داره . در ادامه میگه:
ما بطور مثال بعضی از اونها رو میدونیم که یکی درایو
HD_DVD هستش و یکی دیگش هم بازیه gears of war
در ادامه نوشته: امیدواریم این تمام نقشه های مایکروسافت
نباشه وما بتونیم چیزهای بیشتری رو شاهد باشیم
در آخر هم گفته در انتظاره فصل تعطیلات میمونیم تا ببینیم
چی میشه

امیدوارم که مفید واقع شده باشه
یه نکته هم خودم میخوام بگم و اون اینه که من هم دستگام
و بازیهام رو از دوسته خوبم تکاوچ خریدم کاملا راضی ام و به
ایشون 100% اطمینان کامل دارم از کاراش و صحبتاش مطمعن
باشید

در خدمتتتون هستم

نوشته شده توسط Behzad:
توی اون لینک چیز خاصی در مورد Gears of War گفته نشده

و همونطور که MS قبلا اعلام کرده هیچ بازی ای روی HD DVD نمیاد و فقط برای دیدن فیلم از HD DVD Drive استفاده میشه

اون لینک کلا در مورد HD DVD Player و انتشارش و قیمتش توضیح داده

اون 2 خط آخر هم که نقل قول کردین نوشته که MS سورپرایزهای زیاد برای گیمرها توی ربع آخر 2006 داره مثل HD DVD Player یا بازی Gears of War که هر دو در ربع آخر 2006 در دسترس هستن

باید بگم که من بعد از دادن جوابه خودم جوابه شما رو دیدم
ولی در کل ممنون استفاده کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or