نه دیگه اگه پشتش جای 5 تا فیش نداره با کیفیت معمولی بازی می کنیدبچه ها تلویزیون ما از ال سی دی نیست.برای بالا بردن کیفیت باید چیزی بخرم؟
نه دیگه اگه پشتش جای 5 تا فیش نداره با کیفیت معمولی بازی می کنیدبچه ها تلویزیون ما از ال سی دی نیست.برای بالا بردن کیفیت باید چیزی بخرم؟
نه دوست عزیز باید شما به پشت دستگاه سمت راست توجه کنی.الان حدود قیمت پریمیوم جسپر تو مشهد چنده؟؟؟
هر پریمیومی که هاردش 60 گیگ باشه جسپره دیگه نه؟؟
کیفیت معمولی خوب نیست؟نه دیگه اگه پشتش جای 5 تا فیش نداره با کیفیت معمولی بازی می کنید
نمی دونم در چه حدی میشه ولی خوبه نگران نباش و لذت ببر از بازی هاکیفیت معمولی خوب نیست؟
کیفیتش مثل ps2 هست تو تلوزیون معمولی؟
با کدام دکمه میتونم برگردم تو داشبورد؟نمی دونم در چه حدی میشه ولی خوبه نگران نباش و لذت ببر از بازی ها
در مورد دکمه ها هم خوب به بازی که می کنی بستگی داره
دکمه Guide (اون ایکس سبز وسطی)رو میزنی بعدش هم Y میاد توی داشبورد.با کدام دکمه میتونم برگردم تو داشبورد؟
چه طوری با دسته کنسول رو خاموش کنم؟
بهتره با دسته خاموش کنم یا از خود کنسول؟
دوستان من می خوام یه arcade بگیرم ولی با توجه به این که هارد نداره که بازی هارو روش نصب کنم واسه لنز درایوش(یا خود دستگاه از نظر تولید گرما) بعد از چند وقت مشکلی پیش نمیاد؟ممنون.
وقتی بازی رو ریختم رو هارد میتونم بازی رو دربیارم یا لازم که بازی تو درایو بمونه؟
راستی این مموریی که با آرکید ها میدن رو کجا نصب کنم؟(اگه میشه با عکس نشون بدید.)
راستی وقتی برای آرکید هارد گرفتم چه طوری نصبش کنم؟(اگه میشه با عکس نشون بدید.)
راستی پشت آرکید های جسپر هم همین رو نوشته؟
![]()
و پشت فالکون ها این رو:
![]()
؟؟؟
یا چیزه دیگه ای نوشته تا بفهمیم که جسپر یا فالکون؟

کیفیت معمولی خوب نیست؟
کیفیتش مثل ps2 هست تو تلوزیون معمولی؟
راستی دوستان تشخیص اینکه آرکید جسپر یا فالکون همین راهه؟
همین رو پشت آرکید ها نوشته؟
من یدونه ارکید جاسپر دارم تاریخ ساختش واسه 1.28.2009 میتونم دیویدی های mkv رو ببینم؟؟
اگه نه چی کار کنم که بتونم؟؟

دوستان من می خوام یه arcade بگیرم ولی با توجه به این که هارد نداره که بازی هارو روش نصب کنم واسه لنز درایوش(یا خود دستگاه از نظر تولید گرما) بعد از چند وقت مشکلی پیش نمیاد؟ممنون.