راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان به نظر میاد که پریمیوم جاسپر از همه مدلها به صرفه تره..مخصوصا از مدل الیت..

1- هارد 60 گیگ تمام نیاز های شما رو بر آورده میکنه..

2- کابل کامپونت بهتری تصویر رو به شما میده احتیاج به کابل HDMI نداره..مگر اینکه مجبور بشین و قیمت کابل HDMI هم از 14 تومن داره تا 30 تومن..

3- قیمتش خیلی مناسبه (همین فروشگاه فتحی پریمیوم جاسپر رو 280 تومن میدا که فعلا تموم کرده)

بچه ها این 12 ولت کردن تاثیری در عمر دستگاه داره؟خود مغازه داره میتونه 12 ولتش کنه؟
360 رو میتونم به lcd کامپیوترم وصل کنم؟چه جوری؟
اگر دوست داری 12 ولت کنی کار 10 دقیقه هست آموزشش هم تو همین سایت هست..

باید ببنی مانیتورت چه کابلی میخوره که بعد براش تبدیلشو بگیری (VGA ، DVI ، HDMI)

من تو یه سایت فروش معتبر چند هفته پیش دیدم که یک الیت دسته 2 رو حدود 360-390 میفروختن.:eek:
خودمم تعجب کردم:eek:

چرا دسته دو نگیرم؟

چون احتمال اینکه خراب باشه زیاده..

من تو یه سایت فروش معتبر چند هفته پیش دیدم که یک الیت دسته 2 رو حدود 360-390 میفروختن.:eek:
خودمم تعجب کردم:eek:

چرا دسته دو نگیرم؟
چون نمیدوین طرف چقدر استفاده کرده شاید بعد 1 ماه خراب بشه. بعدشم خوب تو که می خوای پول بدی 390 تومان به جاش 420 بده برو Resident Evil Pack رو بخر

چون نمیدوین طرف چقدر استفاده کرده شاید بعد 1 ماه خراب بشه. بعدشم خوب تو که می خوای پول بدی 390 تومان به جاش 420 بده برو Resident Evil Pack رو بخر

من 300 به زور دارم.در گرافیک- cpu و... که با پرمیوم جاسپر که فرقی نمی کنه؟میکنه؟

آخرین ویرایش:
من 350 به زور دارم.در گرافیک- cpu و... که با پرمیوم جاسپر که فرقی نمی کنه؟میکنه؟
نه تمام تفاوت ها سخت افزاری هستش.

ویرایش: البته نه همش:biggrin1: من منظورم رو هارد و اینا بودش. بقیه چیزها عین همه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خیلی کار مناسبی نیست ولی بعضی ها بهش اعتقاد دارن.
اتفاقا خیلی هم مناسبه برهان.وقتی که میتونه 10 درجه دما رو کاهش بده خیلی هم مناسبه.
البته این پست ربطی به این تاپیک نداشت!:biggrin1:

آهان 10 درجه دما رو کاهش میده؟خب پس به درد من نمیخوره!
بچه ها چه طوری بازی رو کپی کنم رو هارد؟؟؟ممنون میشم.
وقتی بازی رو گذاشتی توی درایو برو روی بازی و Y رو بزن یک گزینه میاد به نام Install to hard drive اونو بزن و خودش هم میریزه.برای پاک کردنش هم باید این مراحل رو یک بار دیگه طی کنی.

می خواستم بدونم که پرمیوم به lcd LG وصل میشه یا فقط به مانیتور lcd وصل میشه؟با تشکر
برای وصل کردن به LCD tv کابل کامپوننت داخل کنسول هست و برای وصل کردن به مانیتور باید یک کابل VGA یا HDMI to DVI(البته اگه مانیتورت خروجی DVI داشته باشه)بخری.
برای وصل کردن 360 به تلوزیون های معمولی تو جعبه ی دستگاه سیم های مورد نیاز وجود داره؟
بله کابل کامپوننت(اگه پرمیوم یا الیت خریدی)و کابل کامپوزیت(اگه ارکید خریدی)وجود داره.

من LCD TV خودم 37 اینچ هستش.در هنگام بازی کردن کیفیت بازی پایین نمیاد؟چون با PS2 بازی کردم کمی پایین آمد.اگه نیاد پایین توهمی میشه ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or