اکه شما تهران هستی می تونی بری سراغ Nextgen و DVDش رو بگیری و آپدیتش کنی.درضمن فراموش کردم بگم:
adsl ندارم .cd یا dvd این برنامه بیرون گیر نمی یاد؟اگه هستش کجا و چنده ؟
اکه شما تهران هستی می تونی بری سراغ Nextgen و DVDش رو بگیری و آپدیتش کنی.درضمن فراموش کردم بگم:
adsl ندارم .cd یا dvd این برنامه بیرون گیر نمی یاد؟اگه هستش کجا و چنده ؟
1- برو بگو DVD دشبورد جدید رو می خوام بهت میده.1-باید بگم چه برنامه ای میخوام؟ اگه dvdش رو بگیرم آپدیتش راحته ؟قیمتش؟
2-یعنی میگی صدارو از خروجی tv به aux سینمای خانگی بزنم ؟دراینصورت استریو نمیشه؟
پدرام من یک سوال داشتم. با این درایو لایت-آن شنیدم که خیلی ها تو اجرای بازی ها مشکل داشتند. به نظرت با همه دیستک ها یعنی حتی Verbatim هم این مشکل پیش میاد؟ اصلا قضیش چی هست؟
ممنونم.
1-بعد از دانلود چکار باید بکنم ؟(ببخشیدا !تازه کاریم دیگه .دوروزمه!!:blushing
2-hdmi رو می خوام به tv بزنم ، صدا رو از سینمای خانگی بگیرم.
یک سوال از دوستانی که پریمیم دارند.
میخواستم بدونم وقتی کابل کامپوننت(همین 6 فیشه که روی مدل پریمیم هست) را به دستگاه وصل میکنند جلوی پورت HDMI را میگیره؟(چون کابل AV همان 3 فیشه که روی مدل ارکید هست را دیدم که پورت HDMI را مسدود میکنه و نمیشه ازش استفاده کرد.)
اگه ممنکه از موقعی که کابل به دستگاهتون وصله یک عکس برام بگیرید.
قصد خرید پریمیم دارم.و میخواهم با کابل hdmi به dvi به مانیتور وصل کنم.و صدا را هم از کابل کامپوننت بگیرم.
برای گرفتن صدا نمیخواهم کابل زیر را تهیه کنم.(کسی قیمت این کابل را هم اگه داره بده.ممنون میشم.)
![]()
یک سوال دیگه هم دارم
به نظر شما اگه من یک تبدیل مثل تبدیل زیر بگیرم و به ورودی dvi مانیتور وصل کنم و 3 تا فیش تصویر کابل کامپوننت را بهش وصل کنم بهم جواب میده؟
![]()
شرمنده جای بهتری برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم.(بلاخره این هم جزو اطلاعاتی هست که قبل خرید باید داشته باشم)
ممنون.
دوستان کسی جواب این سوال من را بلد نیست؟
یعنی هیچ کس اینجا نیست که پریمیوم داشته باشه ببینه کابل کامپوننت جلوی خروجی HDMI را میگیره یا نه.
ممنونم .رفتم خونه تستش میکنم .(صدای دالبی از aux سینمای خانگی)
راستی گیمایی که گرفته بودم تو nero چک کردم .verbatim بود .پایینشم زده بود mkm003 .ولی در قسمت disk quality تا 50% بیشتر نمیره!
اتفاقا این مشکل واسه منم چند روز پیش افتاد مجبور شدم نصف لاک کابل کامپوننت رو ببرم...دوستان کسی جواب این سوال من را بلد نیست؟
یعنی هیچ کس اینجا نیست که پریمیوم داشته باشه ببینه کابل کامپوننت جلوی خروجی HDMI را میگیره یا نه.
خسته نباشید دوست عزیز خوب من هم همین رو گفتم دیگه. در ضمن شما وقتی سینمای خانوادگی میگیری به کابل HDMI وصلش می کنند و رو خودش هست.اگه سینمای خانگی شما ورودی HDMI داره اول کابل HDMI را به دستگاه سینمای خانوادگی وصل کن.بعد از خروجی HDMI سینمای حانوادگی یک کابل وصل کن به TV
در این روش شما به 2 کابل HDMI احتیاج دارید.اما بهترین صدا را میگیرید.
دوستان وقتی بازی رو ذخیره میکنم تو هارد دیسک بازی باید داخل دستگاه باشه یا نه ؟