راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پروژه ناتال مایکروسافت

سلام به تمام دوستان
در پی انتشار خبری که همه منتظرش بودیم ،جهت تبادل اطلاعات میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم تا اگه کسی خبر جدیدی داره بقیه رو هم مطلع کنه .
ولی خوب با توجه به قانون 20 روز و تازه کاری ما نشد !!:-":blushing:

با این وجود بدلیل اهمیت موضوع ، این مطلب رو اینجا عنوان می کنم تا همه دوستان در جریان قرار بگیرند و اگه کسی اطلاعات بیشتری داشت به سایر دوستان هم بگه .

با تشکر
N_aggressive%20(16).gif

پروژه ناتال مایکروسافت: بازی های کامپیوتر بدون دسته بازی

خود شما دسته بازی هستید! این شعار پروژه مایکروسافت برای متحول کردن بازی های کامپیوتر است. در این پروژه که برای کنسول بازی Xbox مایکروسافت طراحی شده است هیچ دسته ای وجود ندارد. سیستمی که در مقابل شما قرار می گیرد کل بدن را اسکن کرده و حرکات بدن شما را به صورت سه بعدی به محیط بازی منتقل می کند.

پروژه جدید مایکروسافت تلاش می کند که بازی های کامپیوتری را بیشتر از همیشه وارد دنیای واقعی بکند. و به همین خاطر به مجموعه از عملیات های تشخیصی مانند تشخیص چهره مجهز است.

این سیستم قادر به شناسایی افراد از روی صدا هم هست و برای مثال شما یک مسابقه را خواهید دید که در آن مجری کامپیوتری مسابقه شرکت کنندگان را از روی صدایشان تشخیص می دهد.

برای ساخت ابزار جدید از سنسورهای حساس و ویژه ای استفاده شده که شامل دوربین، میکروفن، سنسور تشخیص عمق و فضای سه بعدی و پردازشگر مخصوص است.

ایده مایکروسافت افراد زیادی را به هیجان در آورده است. اما بهتر است که عجله نکنید. پروژه Natal هنوز دارای زمان بندی ارایه شده ای برای عرضه عمومی نیست و بیشتر می توانید به آن به عنوان طرح اولیه از یک ایده فوق العاده نگاه کنید که هنوز برای رسیدن به آن باید چند سالی صبر کرد.

اقتباس از http://www.narenji.ir

پروژه ناتال مایکروسافت
سلام به تمام دوستان
در پی انتشار خبری که همه منتظرش بودیم ،جهت تبادل اطلاعات میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم تا اگه کسی خبر جدیدی داره بقیه رو هم مطلع کنه .
ولی خوب با توجه به قانون 20 روز و تازه کاری ما نشد !!...

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22666
-صبحت بخیر! 9 صفحه در بارش بحث شده، چرا اینجا هیشکی به خودش زحمت سرچ نمیده؟فروم به این عظمت گزاشتن که بخونید!
-کابل hd کیفیتش با av خیلی فرق داره و چون ارزونه(12 تومن) ارزش خرید داره، گرونم بود ارزش داشت
-اینا رو تو دیار عرب فله ای میکنن تو جعبه گویا(عین طبقه 6 علائدین) واسه همین تاریخ رو جعبه ها همشون قدیمیه ولی نوع کنسول تو جعبه با عکس روش یکسانه

بچه ها یک بار دیگه این سوال رو میپرسم:
بچه ها این سیم hdmi که میگن کیفیت تصویر رو میاره بالا خیلی تغییری که میده بالا هست و خیلی معلومه؟یا زیاد معلوم نیستش؟
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
و اینکه چند روز دیگه برق رفتن ها شروع میشه و هی برق میره!اگه من داشتم بازی میکردم و برق رفت چی کار کنم؟به 360 آسیب میرسه؟
این بر چسب هایی که میفروشن و میچسبونن رو کنسول ها چه طوریه؟برای کنسول که خطری نداره؟مثل گرم شدن و اینا؟
از کجا بفهمم جنس دی وی دی verbatim است؟

دوستان من میخوام طی همین روزا یه آرکد جسپر بگیرم ، میخواستم ببینم در حال حاضر گرفتن pal بهتره یا jasia ؟ در ضمن این حرفایی که در مورد آرکد میزنن که زودتر خراب میشه و این حرفای چرت آیا واقعیتی داره؟! در ضمن باید آخرین ورزنی که روش نصب باشه چیه که همه ی بازیهای جدید رو اجرا کنه و آیا خود فروشنده ها نصب نیکنن یا باید از طریق بازی آپدیت کنیم؟ و آیا مورد دیگه ای هست که باید هنگام خریدن بهش توجه کنن؟!

دوستان من میخوام طی همین روزا یه آرکد جسپر بگیرم ، میخواستم ببینم در حال حاضر گرفتن pal بهتره یا jasia ؟ در ضمن این حرفایی که در مورد آرکد میزنن که زودتر خراب میشه و این حرفای چرت آیا واقعیتی داره؟! در ضمن باید آخرین ورزنی که روش نصب باشه چیه که همه ی بازیهای جدید رو اجرا کنه و آیا خود فروشنده ها نصب نیکنن یا باید از طریق بازی آپدیت کنیم؟ و آیا مورد دیگه ای هست که باید هنگام خریدن بهش توجه کنن؟!

به نظر من PAL بهتره.
فکر نمیکنم فرقی بین کنسولهای ارکید با پرمیم و .. باشه.
یک نکته ی مهم:
از فتحی بخر چون هم انصاف داره ، هم پشتیبانی داره و هم کنسولهایی که تحویل میده آپدیت شده هست.

بچه ها این سیم hdmi که میگن کیفیت تصویر رو میاره بالا خیلی تغییری که میده بالا هست و خیلی معلومه؟یا زیاد معلوم نیستش؟
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
و اینکه چند روز دیگه برق رفتن ها شروع میشه و هی برق میره!اگه من داشتم بازی میکردم و برق رفت چی کار کنم؟به 360 آسیب میرسه؟
این بر چسب هایی که میفروشن و میچسبونن رو کنسول ها چه طوریه؟برای کنسول که خطری نداره؟مثل گرم شدن و اینا؟
کسی نبود جواب بده؟

نوشته شده توسط M_F_GAMER
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
سیم HDMI برای TV های HD capable هست پس به معمولی نمیخوره تغییر محسوسی هم داره در معمولی ها به خاطر رزولوشن نامناسب به زور شما نوشته ها رو می خونی اما در HD همه چیز در حالت عالی پردازش و نمایش داده می شه پس اگر TV HD داری به صرفه است
2-اگر شما یک محافظ عالی بخری که از قیمت 14000 شروع میشه نگران نباش در ضمن حواست به زمان بندی هم باشه خوبه
3-اگر پرینت نشده باشه که روش نوشته و توی نرو هم چک کنی باید مدیای mkm داشته باشه و کیفیت هم باید بالای 97 باشه

اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.

پیشنهاد میشه برای کنسول خود یک عدد محافط برق بخرید.(البته جنس خوب ، نه از این 5-6 تومانی ها)
درمورد برچسبها اطلاعات ندارم ولی فکر کنم اگه برچسب اصلی و باکیفیت باشه مشکلی پیش نیاد.

برای فهمیدن جنس DVD دو راه وجود دارد.
1- از فروشنده بپرسی جنسش چی هست و همینطور از قیمتش.(مطمئن باش با 2-3 تومن بهت ورباتیم نمیدن.)
2- از روی خود دیسک بفهمی.(دور دایره ی مرکزی بعضی دیسکها نوشته.)
3- با نرم افزار Nero CD-DVD Speed و سپس در قسمت Disk Info)

اگه HDTV خوبی داری ، خرید کابل HDMI توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or