:blushing:
فقط از رو مدلش می تونی بفهمی دوست منالان یک 360 اینجاست .
از کجا بفهمم جعبش برای همین کنسول هست ؟
راهی هست ؟
ممنون .
GOOD LUCK
پروژه ناتال مایکروسافت
سلام به تمام دوستان
در پی انتشار خبری که همه منتظرش بودیم ،جهت تبادل اطلاعات میخواستم یه تاپیک ایجاد کنم تا اگه کسی خبر جدیدی داره بقیه رو هم مطلع کنه .
ولی خوب با توجه به قانون 20 روز و تازه کاری ما نشد !!...
دوستان من میخوام طی همین روزا یه آرکد جسپر بگیرم ، میخواستم ببینم در حال حاضر گرفتن pal بهتره یا jasia ؟ در ضمن این حرفایی که در مورد آرکد میزنن که زودتر خراب میشه و این حرفای چرت آیا واقعیتی داره؟! در ضمن باید آخرین ورزنی که روش نصب باشه چیه که همه ی بازیهای جدید رو اجرا کنه و آیا خود فروشنده ها نصب نیکنن یا باید از طریق بازی آپدیت کنیم؟ و آیا مورد دیگه ای هست که باید هنگام خریدن بهش توجه کنن؟!
کسی نبود جواب بده؟بچه ها یک بار دیگه این سوال رو میپرسم:
بچه ها این سیم hdmi که میگن کیفیت تصویر رو میاره بالا خیلی تغییری که میده بالا هست و خیلی معلومه؟یا زیاد معلوم نیستش؟
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
و اینکه چند روز دیگه برق رفتن ها شروع میشه و هی برق میره!اگه من داشتم بازی میکردم و برق رفت چی کار کنم؟به 360 آسیب میرسه؟
این بر چسب هایی که میفروشن و میچسبونن رو کنسول ها چه طوریه؟برای کنسول که خطری نداره؟مثل گرم شدن و اینا؟
از کجا بفهمم جنس دی وی دی verbatim است؟
سیم HDMI برای TV های HD capable هست پس به معمولی نمیخوره تغییر محسوسی هم داره در معمولی ها به خاطر رزولوشن نامناسب به زور شما نوشته ها رو می خونی اما در HD همه چیز در حالت عالی پردازش و نمایش داده می شه پس اگر TV HD داری به صرفه استنوشته شده توسط M_F_GAMER![]()
بچه ها یک بار دیگه این سوال رو میپرسم:
بچه ها این سیم hdmi که میگن کیفیت تصویر رو میاره بالا خیلی تغییری که میده بالا هست و خیلی معلومه؟یا زیاد معلوم نیستش؟
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
و اینکه چند روز دیگه برق رفتن ها شروع میشه و هی برق میره!اگه من داشتم بازی میکردم و برق رفت چی کار کنم؟به 360 آسیب میرسه؟
این بر چسب هایی که میفروشن و میچسبونن رو کنسول ها چه طوریه؟برای کنسول که خطری نداره؟مثل گرم شدن و اینا؟
بچه ها یک بار دیگه این سوال رو میپرسم:
اصلا خریدش به صرفه هستش؟
.
.
.
منتظرم....................................................دوستان به غیر از nextgen و فتحی کجا premium جاسپر پیدا می شه؟؟؟