راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

1- بله 2تا ورودی USB داره.
2- فکر نکنم بشه بهش دسته PC را وصل کرد.
3- وقتی کنسول را میخرید ، از اولین باتصال به شبکه live تا یک ماه اکانت gold دارید و بعد از آن silver.
4- بدون اکانت gold میشه به live وصل شد(شما بعد از 1 ماه ، اکانتتان تبدیل به سیلور میشود و هیچوقت اکانت سیلور تمام نمیشود.) ولی برای بازی در محیط live باید حتما اکانت شما gold باشد.(با اکانت سیلور میتوان دانلود و ... انجام داد ولی نمیتوان بازی کرد.)
با تشکر فقط چند تا نکته رو تصحیح کنم.
1-کنسول 3تا usb داره که 2 تاش جلوی کنسول هست و یک دونش پشت کنسول
3-به کنسول ربطی نداره. گلد رایگان به Gamertag شما مربوط میشه.اگه برای اولین بار با یک پروفایل به لایو وصل بشید روی اون پروفایل یک ماه گلد میگیرید.تا سه تا پروفایل میتونید برای یک کنسول گلد مجانی دریافت کنید.یعنی 3 ماه با 3 تا گیمر تگ.(هر چند این سوال مربوط به تاپیک لایو هست)
خوب می شه بگی حدود قیمت این مموری کارت چقدر است؟
در ضمن آیا می شه با کابل اترنت اطلاعات را از یک کنسول به کنسول دیگر جابجا کرد؟
256 حدود15-20 تومن.
با کابل Ethernet نمیوتونید چون این کابل برای اتصال به شبکه هست.
یک کابلی هستش روی هاردهای 120 گیگ اکبند که حالت Data transfer داره و میتونید از هارد به هارد اطلاعات رو انتقال بدید.با صرفه ترین همون مموری هست.

آخرین ویرایش:
درود،

عزيز... تاريخ رو فقط نگاه نکن چون منم تاريخ زمان جسپر ديدم ولی 12.1a نبود .. پاورش هم 150 نبود...

اينها رو همرو ببين اگه بود بعد بگير...

چون west هم اليت داشت اين تاريخ ولی جسپر نبود...
يه مغازه تو پايتخت هم ديدم ... اونم داشت ولی جسپر نبود...

به تاريخ فقط تکيه نکن عزيز...

موفق باشی

سلام
آقا من همین الان ایکس باکسو خریدم آوردم خونه چند تا بازی هم گرم بودیم یارو انداخت بهمون!یه چندتا سوال دارم :
1.یارو دیسکا رو دونه ای 3 تومن داد ،میگم از کجا بفهمم کیفیت دیسکاش خوبه یا نه؟
2.اگه کیفیتش بد باشه چی میشه؟درایور خراب میشه؟هد درایور خراب میشه؟ با هد برخورد میکنه؟ اگه برخورد کنه چی میشه؟ هد چه بلایی سرش میاد؟
3. از این بازی هاش یه گیرز 2 هم وقتی میذارم یه خورده از بازی که لود میشه (بعد از 30 ثانیه) مینویسه دیسک آنریدبل ! پلیز کلین دیسک و ری استارت کنسول!
به یارو زنگ زدم گفتم گفت مشکل از دیسکه بیار واست عوض کنم!یه وقت مشکل از کنسول نیست؟
4. این چراغهای معروف ایکس باکس کجا هستن؟ همون چراغهای دور دکمه پاور رو میگین؟ اونا مگه واسه نصب بودن یا نبودن دسته نیست؟ یعنی اگه خدا نکرده یه مشکلی داشته باشه اون چراغ سبزا قرمز میشن؟
5. اگه لوازمی مثل درایور و فن و .. خراب شه اونقت خود کنسول باید بره سطل آشغال یا نه تعمیر میشه؟ مثلا درایورش خراب شه چی میشه؟ قیمت تعمیرش چقدر در میاد؟
6. من تازه واردم میشه بگید چطوری بازی بریزم تو هارد؟ و آخرین سوال دیسک های دیتا رو چطوری اجرا کنم؟مثلا یه دی وی دی فیلم که دیتا هست رو چرا اجرا نمیکنه؟ (میگه آپدیت و این چیزا)
7. اگه پاورش 150 باشه و تاریخش هم 2009 حتما جاسپره دیگه!نه؟
8. یارو واسم ixtereme 1.6 رو نصب کرد 10 تومن هم گرفت میخوام ببینم از کجا بفهمم که ریخته یا نه؟آخه دو دیقه کار کرد 10 تومن گرفت اعصابم خورد شد!
ممنون که جواب میدین.

سلام
آقا من همین الان ایکس باکسو خریدم آوردم خونه چند تا بازی هم گرم بودیم یارو انداخت بهمون!یه چندتا سوال دارم :
1.یارو دیسکا رو دونه ای 3 تومن داد ،میگم از کجا بفهمم کیفیت دیسکاش خوبه یا نه؟
2.اگه کیفیتش بد باشه چی میشه؟درایور خراب میشه؟هد درایور خراب میشه؟ با هد برخورد میکنه؟ اگه برخورد کنه چی میشه؟ هد چه بلایی سرش میاد؟
3. از این بازی هاش یه گیرز 2 هم وقتی میذارم یه خورده از بازی که لود میشه (بعد از 30 ثانیه) مینویسه دیسک آنریدبل ! پلیز کلین دیسک و ری استارت کنسول!
به یارو زنگ زدم گفتم گفت مشکل از دیسکه بیار واست عوض کنم!یه وقت مشکل از کنسول نیست؟
4. این چراغهای معروف ایکس باکس کجا هستن؟ همون چراغهای دور دکمه پاور رو میگین؟ اونا مگه واسه نصب بودن یا نبودن دسته نیست؟ یعنی اگه خدا نکرده یه مشکلی داشته باشه اون چراغ سبزا قرمز میشن؟
5. اگه لوازمی مثل درایور و فن و .. خراب شه اونقت خود کنسول باید بره سطل آشغال یا نه تعمیر میشه؟ مثلا درایورش خراب شه چی میشه؟ قیمت تعمیرش چقدر در میاد؟
6. من تازه واردم میشه بگید چطوری بازی بریزم تو هارد؟ و آخرین سوال دیسک های دیتا رو چطوری اجرا کنم؟مثلا یه دی وی دی فیلم که دیتا هست رو چرا اجرا نمیکنه؟ (میگه آپدیت و این چیزا)
7. اگه پاورش 150 باشه و تاریخش هم 2009 حتما جاسپره دیگه!نه؟
8. یارو واسم ixtereme 1.6 رو نصب کرد 10 تومن هم گرفت میخوام ببینم از کجا بفهمم که ریخته یا نه؟آخه دو دیقه کار کرد 10 تومن گرفت اعصابم خورد شد!
ممنون که جواب میدین.

چقد نوشتی... LOL

من تا اونجا که اطلاعات داشته باشم کمکت ميکنم :

1 ) 3 تومن فکر کنم از همين ديسک های اشغالی t-gate هست... اينم که گفتی از مغازه گرفتی ... قاعدتاً همونی هست که فکر ميکنم...

2 ) والا لنز دستگاه بعد از مدتی داغون ميشه... اصلاً پيشنهاد نميکنم از اون ديسک ها استفاده کنی

3 ) اگه دستگات نو هست... خوب پس مشکل از اون ابلهی هست که برات رايت کرده... شايد هم درايو دستگاه دست دو باشه ( از کجا خريدی ؟ چون فروشنده های بی وجدان زياد داريم )

4 ) آره ... رنگ قرمز خوشگل... البته يک موقع ديدی سکته نکن چون شايد مشکل از کابل يا چيز های ديگه باشه

5 ) بسته به اون 3 چرقی هست که گرفتی... تازه امروز کنسول رو خريدی به فکر خرابيش افتادی ؟ اميدوارم 100 سال فنش برات بچرخه !

6 ) بازی رو گزاشتی ... تو صفحه my xbox. .. اونجا بازی رو start نکن... روی منوی بازی دکمه y رو بزن بازی رو نصب کن Install

7 ) پشت دستگاه هم بايد بالا made in china اونجا ( 12.1a باشه ) ولی 150 که ميگی کافيه و جسپر هست...مبارکه

8 ) چقد حساسی تو ... اينو زياد مطمئن نيستم از حرفم ... ولی بازی Riddick رو بزار داخل دستگاه ... اگه اجرا بشه يعنی نصب کرده... اگه نکرده باشه که اجرا نميشه

ممنون بابت جواب(ها).
آخه یارو رو درایو خیلی تاکید کرد که به هیچ وجه وقتی بازی توش هست تکونش نده و اینا!واسه این نگران خرابی بودم!
روی درایوش هم پلمپ بود! اون بر چسب don't move ... رو داشت! از فروشگاه جاوید توی پاساژ لباف خریدم!(کارشون خوبه؟)
یه سوال دیگه : این لایوش چجوریاس؟ اکانت گلد کارتی چیزی نداره؟(اون یه ماه رایگانه) یه چند تا برگه توش بود که به زبان های مختلف نوشته بود one month نمیدونم چیچی! یعنی همونه؟
ویرایش : یعنی از دیسک های T gate استفاده نکنم؟ (اگه یه دی وی دی 9 بگیرم و روش بازی رو رایت کنم اونوقت حکم دی وی دی هه چی میشه؟ T gate یا آشغال تر از اون؟)
در مورد درایو دستگاه از کجا بفهمم نو هست یانه؟ مگه قیمت درایو چنده؟
بازم بابت جواب ممنون!

آخرین ویرایش:
ممنون بابت جواب(ها).
آخه یارو رو درایو خیلی تاکید کرد که به هیچ وجه وقتی بازی توش هست تکونش نده و اینا!واسه این نگران خرابی بودم!
روی درایوش هم پلمپ بود! اون بر چسب don't move ... رو داشت! از فروشگاه جاوید توی پاساژ لباف خریدم!(کارشون خوبه؟)
یه سوال دیگه : این لایوش چجوریاس؟ اکانت گلد کارتی چیزی نداره؟(اون یه ماه رایگانه) یه چند تا برگه توش بود که به زبان های مختلف نوشته بود one month نمیدونم چیچی! یعنی همونه؟

اينکه درسته نبايد تکون بدی..

اون فروشگاه رو هم نميشناسم ( دوستان ديگه حتماً ميشناسن )

اون 1 ماه هم زمانی که به اينترنت وصل شدی Join کن Accountت ( اونی که الان ساختی ) رو به لايو ... Active ميشه !

همين

یعنی از دیسک های T gate استفاده نکنم؟ (اگه یه دی وی دی 9 بگیرم و روش بازی رو رایت کنم اونوقت حکم دی وی دی هه چی میشه؟ T gate یا آشغال تر از اون؟)
بازم بابت جواب ممنون!
ویرایش : این ویبره دسته رو چطوری خاموش کنم؟
ویرایش 2 : از این 60 گیگ هارد چرا 50 گیگش خالیه؟ 10 گیگ دیگه چرا پره؟
ویرایش 3 : مقدار حافظه داخلی رو از کجا میتونم ببینم؟

دیسک ها ی دیتا هم میشه اجرا کرد یا نه؟(فیلم یا موزیک)

آخرین ویرایش:
یعنی از دیسک های T gate استفاده نکنم؟ (اگه یه دی وی دی 9 بگیرم و روش بازی رو رایت کنم اونوقت حکم دی وی دی هه چی میشه؟ T gate یا آشغال تر از اون؟)
بازم بابت جواب ممنون!
ویرایش : این ویبره دسته رو چطوری خاموش کنم؟
ویرایش 2 : از این 60 گیگ هارد چرا 50 گیگش خالیه؟ 10 گیگ دیگه چرا پره؟
ویرایش 3 : مقدار حافظه داخلی رو از کجا میتونم ببینم؟

دیسک ها ی دیتا هم میشه اجرا کرد یا نه؟(فیلم یا موزیک)

به نظر من و خیلی از دوستان دیگر از دیسکهای verbatim استفاده کن.(بهترین دیسک برای 360 است.)البته از جای مطمئن بگیر چون شنیدم تقلی هم داره.
فکر نمیکنم رایت dvd بازی برای 360 کارآسانی باشد.
ویرایش 1 و 3 : سوال خود من هم هست.
ویرایش 2 : شما وقتی 60 گیگ هارد داری ، در واقع 57 گیگ هست (فکر کنم)
توی هارد هم بازی های دمو ، ارکد ، فایلهای سیستمی ، تم ، و خیلی چیزهای دیگه هست واسه همین 10 گیگ پر هست.
برای دیدن محتوای هارد و مدیریت فایلها به قسمت system setting و سپس memory بروید.

چند سوال دارم:
اگه دیسک بازی t-gate باشه یا هز مارک بیخود دیگه ای ، و بازی را روی هارد نصب کنیم ، آیا باز هم به کنسول آسیب میرسد؟
دوستان از کجا بازی 360 روی verbatim بخرم که مطمئن باشه؟(من مشهد هستم)(ارسال مشهد داشته باشه)

دوستان دو تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدید::love:
1.تفاوت کیفیت تصویر ارزون ترین نوع کابل HDMI با گرون ترینش واقعآ به اندازه قیمتشون هست یا توی بازی زیاد فرقی نمیکنه؟
2.واسه خرید کابلی که کیفیتش اندازه کابلی باشه که توی مدل Elite هست باشه باید حدودآ چقدر پول بدم؟

از اونجاییکه اکثر بازیای 360 تصویر 720p میدن و اگه خیلی هنر کنن فوقش آپ اسکیل میکنن فکر میکنم زیاد اهمیتی نداشته باشه (بخصوص که احتمالا تشخیص اصل و غیر اصل واسه من و شما غیر ممکنه!)
کابل تو پک الیت اگه میخوای مطمئن باشی باید از کسی بخری که دستگاه 3 چراغ داره و لوازمش رو میفروشه چون اگه از مغازه دار و به اسم اصل بخری بازم احتمال داره بهت بندازه و از طرف دیگه بعیده مغازه دار پک آکبند الیت و باز کنه و بهت کابل آکبند بده
این نظر من بود اگه سوتی داشت بگید بی زحمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or