راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه دوستان. من دوتا سوال داشتم البته سوال های اساسی ممنون میشم جواب بدین.
1- من می خوام با xbox فیلم dvd ببینم البته فیلم هایی که خودم رایت کردم اونم با سرعت 22x آیا این دستگاه قادره این dvd ها رو راحت اجرا کنه؟ چون سیستم خونگی ما که سال ساختش 2005 هستش قادر نیست.
2- نظرتون راجبه این برچسب ها که روی دستگاه می زنن چیه؟ باعث گرم شدن دستگاه نمیشه؟ مثل اینا

x03.jpg

سلام من تازه یک xbox pro jasper گرفتم.میخواستم بدونم افقی یا عمودی بزارمش که خنک بمونه.
یک سوال دیگه.بازی کپی جنس خوب چه نوعیه و تو یجا مثل پایتخت کجا میشه پیدا کرد.

سلام من تازه یک xbox pro jasper گرفتم.میخواستم بدونم افقی یا عمودی بزارمش که خنک بمونه.
یک سوال دیگه.بازی کپی جنس خوب چه نوعیه و تو یجا مثل پایتخت کجا میشه پیدا کرد.
عمودی توی خنکی دستگاه بهتره.
بازی کپی بهترینش روی دیسک Vetbatim هست.که البته گرونه و کسی نمیزنه.بقیه مارکها هم همه خوبن.

آخرین ویرایش:
دوستان طریقه ی انتقال سیو ها + اچیومنت ها از یک Xbox به Xbox دیگر چگونه است؟
در ضمن با فلش مموری این کار را می شه کرد یا مموری کارت ( جه مدلی از مموری کارت یعنی SD یا Mini Sd )؟

دوستان طریقه ی انتقال سیو ها + اچیومنت ها از یک Xbox به Xbox دیگر چگونه است؟
در ضمن با فلش مموری این کار را می شه کرد یا مموری کارت ( جه مدلی از مموری کارت یعنی SD یا Mini Sd )؟

با مموری کارت خود کنسول می تونی انجام بدی این کار رو.
با فلش مموری امکان پذیر نیست.

با سلام.
من روی کنسولم 2تا یوزر درست کردم.
- میخوام برای یکیش پسورد بزارم که وقتی میخوای وارد این یوزر بشی ازت پسورد بخواد.(مثل ویندوز)
- میشه وقتی کنسول را روشن میکنیم ، pass بخواد برای ورود به داشبورد؟
میشه؟چطوری؟
با تشکر.

دستگاه ورودی usb داره ؟
اگه داره میشه بهش دسته usb وصل کرد ؟ با نرم افزار یا ... ؟
وقتی کنسول رو می خرم اکانت gold نداره ؟
بدون اکانت میشه به xbox live رفت ؟

دستگاه ورودی usb داره ؟
اگه داره میشه بهش دسته usb وصل کرد ؟ با نرم افزار یا ... ؟
وقتی کنسول رو می خرم اکانت gold نداره ؟
بدون اکانت میشه به xbox live رفت ؟

1- بله 2تا ورودی USB داره.
2- فکر نکنم بشه بهش دسته PC را وصل کرد.
3- وقتی کنسول را میخرید ، از اولین باتصال به شبکه live تا یک ماه اکانت gold دارید و بعد از آن silver.
4- بدون اکانت gold میشه به live وصل شد(شما بعد از 1 ماه ، اکانتتان تبدیل به سیلور میشود و هیچوقت اکانت سیلور تمام نمیشود.) ولی برای بازی در محیط live باید حتما اکانت شما gold باشد.(با اکانت سیلور میتوان دانلود و ... انجام داد ولی نمیتوان بازی کرد.)

با مموری کارت خود کنسول می تونی انجام بدی این کار رو.
با فلش مموری امکان پذیر نیست.

خوب می شه بگی حدود قیمت این مموری کارت چقدر است؟
در ضمن آیا می شه با کابل اترنت اطلاعات را از یک کنسول به کنسول دیگر جابجا کرد؟

یکی از مغازه های پایتخت هفته پیش میگفت الیت جسپر داره 380 تومن(حضوری رفتم پیشش طبقه زیر زمین) ولی باید حواست باشه بهت نندازه چون هنوز کس دیگه وارد نکرده بصورت عمده
والله فتحی اصولا کاسبه منصفیه ولی نمیدونم چرا این سری هی داره قیمتاش 10 تومن 10 تومن بالا میره:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or