راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه خود بيل گيتس برات کپی خور کرده !!! تو خونه خودش از redmond !!!! :smile:
نه بايد علايم جسپر رو داشته باشه , اگه کسی رو داريد که بتونه چک کنه بگيد بگيره و الی شايد فالکون گيرت بياد

مملکت گل و بلبل خودمون... يعنی ايران !
فروشنده های معتبر هم داريم که لازم نيست از اونور بياريد...

ممنون از توضیحات خوب شما
آیا تاریخ ساخت که 2008 باشه یا 2009 مهم نیست؟؟
در ضمن به جز خود دستگاه بایستی چه وسایل اضافی خریداری بشه که کارش خوب باشه؟
مثلا چه نوع باطری و چه نوع شارژی خریداری کنم؟ الان شارژر از 2500 تومان هست تا 30 هزار تومان؟ کدامش برای XBox مناسبتر می باشد؟؟ باطری 2700 میلی آمپر یا 3000 یا ..... باچه مارکی ؟ آیا C.F.L مارک خوبی است؟
آیا وسیله اضافی دیگری هم لازم داره؟
ممنون

ممنون از توضیحات خوب شما
آیا تاریخ ساخت که 2008 باشه یا 2009 مهم نیست؟؟
در ضمن به جز خود دستگاه بایستی چه وسایل اضافی خریداری بشه که کارش خوب باشه؟
مثلا چه نوع باطری و چه نوع شارژی خریداری کنم؟ الان شارژر از 2500 تومان هست تا 30 هزار تومان؟ کدامش برای XBox مناسبتر می باشد؟؟ باطری 2700 میلی آمپر یا 3000 یا ..... باچه مارکی ؟ آیا C.F.L مارک خوبی است؟
آیا وسیله اضافی دیگری هم لازم داره؟
ممنون

خوب... خواهش ميکنم...

راجع به تاريخ ساخت که گفته شده از چه تاريخی به بعد جسپر هست... ولی تا پرميوم رو ميدونم اين تاريخ جسپر هست...چون مدل اليت رو من ديدم تاريخ ماه 12 سال 2008 هم حتی جسپر نبود ... پس پرميوم بگير که مطمئن باشی

راجع به وسائل اضافه ... والا بستگی به خودت داره چی بخوای

ولی من فقط دسته اضافه گرفتم.... play and charge هم خوبه ولی لازم نيست به اون صورت

باتری هم من kodak دارم ... از پايتخت گرفته بودم 4 تايی... CFL رو من داشتم برای mouse... خوب بود...

ببخشید من تازه کارم یک سوال داشتم چطور میشه یک بازی را روی هارد ریخت یا یک بازی را از هارد پاک کرد

اگر داشبورد جدید روی کنسولتون نصب باشه،در قسمت My XBox در تب مربوط به Play Game که اولین تب اون قسمت هست،کلید Y رو میزنید و بعد هم در صفحه ای که باز میشه گزینه نصب روی هارد رو انتخاب می کنید.
برای پاک کردن هم،زمانی که بازی نصب میشه یه گزینه Delete هم فعال میشه. ;)

دوستان میدونم این سوال ربطی به عنوان تاپیک نداره.
ولی میخوام بدونم که ارکید دقیقا از چه تاریخی تولید و عرضه شد؟درست از وقتی مادر بورد فالکون اومد یا بعد از اون؟

دوستان میدونم این سوال ربطی به عنوان تاپیک نداره.
ولی میخوام بدونم که ارکید دقیقا از چه تاریخی تولید و عرضه شد؟درست از وقتی مادر بورد فالکون اومد یا بعد از اون؟

يه تيکه از سؤالت رو ميتونم جواب بدم... ارکيد از تاريخ 23 اکتبر جای core امد...

:)سلام به دوستان با عشق خودمون
آقا ما 1 ماه 360 مدل آرکد خریدیم تازه واردیم و چندتا سوال داریم اینکه نوشته نصب بازی توی هارد یعنی چی ایا میشه نصب کرد و بعد بدون سیدی اجرا کرد اگه میشه در اینباره اطلاعات کافی بدید ممنون
راستی اگه بخوام هارد بخرم توی دستگاه جا میدن یا جای دیگه یک سوال دیگه اینکه رجیون دسگاه و بازی یعنی چی در این رابطه هم اطلاعات کافی بدین و باید از کجا بفهمم رجیون دسگام چیه

واقعا ببخشید چون سوال ها خیلی خیلی تکرارین اما دیگه ماه هم تازه کاریم.....
بازم ممنون مرسی

به این همه آدم جواب دادین یعنی سوال های ما اینقدر افتضاح بود که جواب ندادین؟؟؟؟

به این همه آدم جواب دادین یعنی سوال های ما اینقدر افتضاح بود که جواب ندادین؟؟؟؟
وقتی روی هارد نصب میکنی دیسک رو باید بزاری توی دستگاه ولی کار نمیکنه!و بازی از روی هارد اجرا میشه ولی حتما باید دیسک توی درایو باشه.لودینگ بازیها کم میشه و دیگه دیر لود شدن تکسچر نداری.
هارد بخری بالای دستگاه جا میگیره.
ریجن بندی قفلی هست که سازنده بازی روی بازی میزنه تا هر بازی توی منطقه خاص خودش استفاده بشه البته اکثر بازیها ریجن لاک ندارن و فری هستن.
ریجنت رو روی جعبه دستگاه یا پشت دستگاه نوشه.
اینها ریجنها هستن:NTSC uc - NTSC j- Pal .اکثر دستگاههای توی ایران پال هستن.

سلام بچه-ها یک سوال داشتم. میخواستم بدونم اگه دستگاه در موقع خوندن DVD به حالت عمودی باشه عیبی داره؟

سلام بچه-ها یک سوال داشتم. تا حالا کسی بازی از شرکت تکین Takin که قیمتش 2500 خریده؟ فرقش با DVDهای دیگه چیه که قیمتش اینقدر ارزونه؟ به نظر شما بخرم؟

Last edited by a moderator:
چند تا سوال دیگه دارم :
1 - با دستگاه میشه فیلم dvd دید ؟ divx چطور ؟
2 - تو xbox live که برای بازی های اینترنتی هست زمانی میشه بازی کرد که اکانت باشه ؟
3 - با چه سرعتی میشه بازی ها رو بدون هیچ مشکلی اینترنتی بازی کرد ؟
4 - اگه هارد 60 رو بدم و یه هارد 120 بگیرم چقدر اضافه میشه ؟
5 - آیا جایی ارزون تر از فروشگاه فتحی تو پشت شهرداری هست ( راستشو بگید ! )
6 - قیمت اکانت یه ماهه چنده ؟
7 - با نظرتون تا یه هفته دیگه بیشتر از 40 تومن گرون میشه ؟ آخه ps2 دو سال پیش یه دفعه 50 تومن گرون شد و من مجبور شدم ...

آخرین ویرایش:
قصد دارم اگه xbox بخرم یک LCD (مانیتور)هم بخرم که هم PC مو به اون وصل کنم و هم XBOX رو .اون LCD FULL HD هستش.اگه XBOX رو به اون وصل کنک 1080P رو ساپورت خواهد کرد یا نه؟
دوستان این قسمت هم جواب بدبد ممنون

چند تا سوال دیگه دارم :
1 - با دستگاه میشه فیلم dvd دید ؟ divx چطور ؟
2 - تو xbox live که برای بازی های اینترنتی هست زمانی میشه بازی کرد که اکانت باشه ؟
3 - با چه سرعتی میشه بازی ها رو بدون هیچ مشکلی اینترنتی بازی کرد ؟
4 - اگه هارد 60 رو بدم و یه هارد 120 بگیرم چقدر اضافه میشه ؟
5 - آیا جایی ارزون تر از فروشگاه فتحی تو پشت شهرداری هست ( راستشو بگید ! )
6 - قیمت اکانت یه ماهه چنده ؟
7 - با نظرتون تا یه هفته دیگه بیشتر از 40 تومن گرون میشه ؟ آخه ps2 دو سال پیش یه دفعه 50 تومن گرون شد و من مجبور شدم ...

با سلام.
1- میشه فیلم DVD دید.ولی برای دیدن divx باید یک آپدیت کوچیک را انجام بدین از live.
2- برای بازی آنلاین در محیط live باید اکانت Gold داشته باشید.
3- سرعت 128 مناسب هست ولی مهمتر ping هست برای بازی کردن.(ping زیر 200 خوب است.)
4- منظور شما را متوجه نشدم.
5- من که منصف تر و مطمئن تز از فتحی نمیشناسم.
6- برای قیمت اکانت و ... به قسمت فروشگاه بازی سنتر بروید.
7- معلوم نیست ولی هرچه زودتر بخری بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or