راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دسته پی سی به ایکس باکس وصل میشه؟(از همین دسته معمولی های یو اس بی)
میشه تو محیط لایو با بازی های کپی بازی کرد؟( یه جا معرفی کنید یه خورده اطلاعات در باره محیط لایو و چجوری بازی کردن و چه چیزایی واسه لایو لازمه و چجوری بن نشیم و.. داشته باشه ، آخه میدونم که اینجا جاش نیست)
با ایکس باکس (برد جاسپر) روزی چند ساعت میشه بازی کرد و بعد از چند ساعت بازی چقدر باید خاموش شه که آسیب نبینه؟(متوسط)
به ایکس باکس موس و کیبورد هم وصل میشه؟ چه مدلش ؟واسه کامپیوتر یا مخصوص داره؟
بازی های ایکس باکس دونفره میشن؟(یه دستگاه با دو دسته) چند درصدشون تقریبا؟همشون؟با یه مانیتور میشه دو نفره بازی کرد یا باید دو تا مانیتور باشه؟
با ایکس باکس میشه فیلم دید؟آهنگ میشه اجرا کرد؟
1-نمیشه
2-بله باید بازیاتون SS داشته باشند که الان همه فروشگاه ها این کار رو می کنند برای اطلاعات بیشتر درمورد چگونگی انجام بازی می تونید به تاپیک Xbox live مراجعه کنید
3-بین 2 تا 3 ساعت استفاده کنید مشکلی نمی بینه من الان 3 ماهه با آرکید جاسپر در همین رنج بازی می کنم در روز و مشکلی هم ندیدم
4-بله می شه اگر در تاپیک وسایل جانبی بگردید مدل رو هم پیدا می کنید
5-اکثرا قابلیت Co-Op دارند-مانتور به خوبی نه ولی رو تلوزیون 29 به بالا به راحتی میشه
6-بله میشه براحتی-دیسک های Audio Cd رو می تونید رو هارد کنسول ریپ کنید

ممنون GOW & LEERY
پس فرق سخت افزاری ندارن و فقط مربوط میشه به یه سری امکانات بیشتر
یه سئوال دیگه برای شبکه کردن آرکید به مشکل که بر نمیخورم؟
راستی آرکید کمبود فاحشی نسبت به مدلهای بالاترش که نداره
یعنی جوری بشه که بعدا افسوس نداشتن اون امکانات رو بخام بخورم (این تفاوتهاییکه اینجا نوشتید برای من زیاد مهم نیست)

ممنون GOW & LEERY
پس فرق سخت افزاری ندارن و فقط مربوط میشه به یه سری امکانات بیشتر
یه سئوال دیگه برای شبکه کردن آرکید به مشکل که بر نمیخورم؟
راستی آرکید کمبود فاحشی نسبت به مدلهای بالاترش که نداره
یعنی جوری بشه که بعدا افسوس نداشتن اون امکانات رو بخام بخورم (این تفاوتهاییکه اینجا نوشتید برای من زیاد مهم نیست)
نه هیچ فرقی ندارن.من خودم فقط ارکید میخرم.البته اگه خرید اولته پیشنهاد من پرمیوم به خاطر هارد هستش ولی اگه با مموری 256 میتونی بسازی(که اگه جسپر بگیری روی برد هست و دسترسی بهش نداری)( نمیخوای بازی بریزی روی هارد)بهترین انتخاب ارکید هست.

ارکید:w controller + storage card 256 mb + AV cable standard
پرمیوم:w controller + storage 20GB + headset + ethernet cable + standard AV cable/HD
الیت:w controller + storage120GB + headset + ethernet cable + standard AV cable/HD + HDMI cable
ارکید پلاستیک روی درایوش سفید هست ولی برای بقیه نقره ای.الیت کاملا مشکی هست وسایلش.الیت و پرمیوم بازی های XBOX1 رو هم میخونن.

با سلام.
یک چیزی را اصلاح کنم:
مدل پرمیوم دارای هارد 60 GB هست.
مدل پرو دارای هارد 20 GB است.
مدل ارکید یک عدد دیسک بازی های ارکید هم دارد که هیچکدام از پکهای دیگر این را ندارند.
با تشکر.

با سلام.
رنگ کنسول در هریک از پک ها چه رنگی است؟
با تشکر.

Elite مشکی
Premium و Arcade سفید.
پک Resident Evil 5 قرمز
و Halo3 Special Edition که دیگه تولید نمیشه یه رنگ تقریبا سبز رنگ داشت.

البته اگر جستجو می کردی و تاپیک سوالات متداول رو می خوندی نیاز نبود این سوال رو بپرسی.

با سلام.
یک چیزی را اصلاح کنم:
مدل پرمیوم دارای هارد 60 GB هست.
مدل پرو دارای هارد 20 GB است.
مدل ارکید یک عدد دیسک بازی های ارکید هم دارد که هیچکدام از پکهای دیگر این را ندارند.
با تشکر.
بله شرمنده حواسم نبود.

هیچ کی نگفت که ELITE کیفیت ساختش فوق العاده بهبود پیدا کرده و مشکلات گرماییش کمتر شده . در ضمن فقط ELITE و PREMIUM WHITH HDMI پورت HDMI دارن و به غیر از این دوتا دیگه هیچ کدوم ندارن .

آخرین ویرایش:
هیچ کی نگفت که ELITE کیفیت ساختش فوق العاده بهبود پیدا کرده و مشکلات گرماییش کمتر شده . در صمن فقط ELITE و PREMIUM WHITH HDMI پورت HDMI دارن و به غیر از این دوتا دیگه هیچ کدوم ندارن .
کنسول با کنسول فرق نداره کیفیت ساخت همشون یکیه.ربطی به این نداره چون پول بیشتری داده شده پس الیت کیفیت ساختش یشتره و همه پک های جدید پورت HDMI دارن.(فالکون به بعد)

کسی میدونه xbox جدید چه سالی میاد ؟ چون موندم 360 بگیرم یا نه:confused:
نه بگیر.اون جوری که بوش میاد نسل جدید مایکروسافت 2012 شروع میشه.الان شما کنسول میخری 230 تومن مطمئن باش اگه نسل جدید شروع بشه با یک میلیون هم نمیتونی کنسول جدیدو بخری!
این سر جاش اون هم سرجاش!

سلام
دوستان ورژن hdmi ايكس باكس چنده؟1.2 يا 1.3
من يه ال سي دي 40 سامسونگ با ورژن hdmi 1.3 گرفتم كه ايكس باكسم در پخش بازي ها و فيلم هاي hd با افت فريم مواجه مي شه .

کنسول با کنسول فرق نداره کیفیت ساخت همشون یکیه.ربطی به این نداره چون پول بیشتری داده شده پس الیت کیفیت ساختش یشتره و همه پک های جدید پورت HDMI دارن.(فالکون به بعد)
شما از هر آدمی که کنسول سرشه برو بپرس که کیفیت ساخت الیت با بقیه فرق نداره ؟
ببین بهت چی می گن :ranting::wallbash:

خرید

من می خوام xbox360 بخرم از کدوم مغازه بخرم. با چه قیمتی مثلاً 385 برای Elite خوبه:confused:؟ {از استریو کنج پرسیدم:biggrin1:}

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or