راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دبی چقدر ارزون تره؟
من فقط مخوام بازی کنم اگر مدل Arcade بگیرم و تاریخ ساختشم 2008 به بعد باشه مشکلی از نظر سه چراغه شدن و از این حرفها نداره؟
آیا میشه با Arcade اینترنت هم کارکرد یعنی وبگردی...کرد؟
برای کپی خور کردنش از طریق نرم افزاری میشه یا سخت افزاری؟
اگه کپی خورش رو بگیرم پلمپ قوطی باز شده چطور میتونم بفهمم که کنسول دسته دوم نباشه؟
1-تو که تا الان صبر کردی يه مقدار ديگه صبر کن jasper بگير..الان اگه بخوای بگيری بايد فالکون بگيری.
2-مدل فالکون 3 چراغ داشته..ولی مدل جسپر مطمعناً خرابيش خيلی کمتر از مدل فالکونه.البته اگر خرابی بده.
3-فقط درايو شما هک ميشه.
4-قوطی؟؟؟ 360 مگه کنسروه که تو قوطی باشه؟

اینارو لطفا جواب بدید
دبی چقدر ارزون تره؟
آیا میشه با Arcade اینترنت هم کارکرد یعنی وبگردی...کرد؟
اگه کپی خورش رو بگیرم پلمپ جعبش باز شده چطور میتونم بفهمم که کنسول دسته دوم نباشه؟

یه سوال داشتم واسه خودم نه واسه پسر عمم:

به من گفت توی تهران جسپر گیر میاد؟ گفتم نمیدونم بعد گفت تا 2-3 هفته دیگه چی؟ گفتم شاید من که علم غیب ندارم

بعد چون من حوصله نداشتم برم اومدم اینجا بپرسم،کسی رفته ببینه هست یا نه؟

((البته چون خودم هم اگه پوله جور بشه می خوام بگیرم پس اگه جواب بدید جواب من هم دادید))

دوستان یه سوال ؟ داشبورد جدید رو میشه رو آرکید نصب کرد ؟ آخه هارد نداره واسه همون سوال واسم پیش اومد ... اگه جوابمو بدین ممنون میشم ... مرسی

دوستان یه سوال ؟ داشبورد جدید رو میشه رو آرکید نصب کرد ؟ آخه هارد نداره واسه همون سوال واسم پیش اومد ... اگه جوابمو بدین ممنون میشم ... مرسی

مموریش رو به دستگاه بزن...بعد راحت می تونی نصب کنی... :smile:

یه سوال داشتم واسه خودم نه واسه پسر عمم:

به من گفت توی تهران جسپر گیر میاد؟ گفتم نمیدونم بعد گفت تا 2-3 هفته دیگه چی؟ گفتم شاید من که علم غیب ندارم

بعد چون من حوصله نداشتم برم اومدم اینجا بپرسم،کسی رفته ببینه هست یا نه؟

((البته چون خودم هم اگه پوله جور بشه می خوام بگیرم پس اگه جواب بدید جواب من هم دادید))

کسی نیست جواب منو بده؟ آخه باید دیروز میرفتم که نرفتم ودیشب قرار بود زنگ بزنه ((که خدا رو شکر نزد)) چون امروز هم حوصله ندارم برم

کسی نیست جواب منو بده؟ آخه باید دیروز میرفتم که نرفتم ودیشب قرار بود زنگ بزنه ((که خدا رو شکر نزد)) چون امروز هم حوصله ندارم برم
خدا رو چه دیدی؟!!;) شاید جاسپر باشه --- انشالله که جاسپره:biggrin1:

اقا من یک چند تا سوال داشتم :cheesygri
1 . بازی رو چه جوری تو ایکس باکس نصب کنم ؟
2. این که این داشبورد جدیده من به من اجازه ساخت اواتورنمیده کسی کامل اون رو داره ؟
3. من تازه ایکس باکس خریدم نکته ای هست که باید رعایت شه بگید ؟

اقا من یک چند تا سوال داشتم :cheesygri
1 . بازی رو چه جوری تو ایکس باکس نصب کنم ؟
2. این که این داشبورد جدیده من به من اجازه ساخت اواتورنمیده کسی کامل اون رو داره ؟
3. من تازه ایکس باکس خریدم نکته ای هست که باید رعایت شه بگید ؟
1. وقتی بازی را گذاشتی توی درایو برو روی عکس بازی توی قسمت MY XBOX و بعدش Y را بزن و بعدش هم نصب کن.

2. دو احتمال داره یا باید به لایو وصل بشی و یا درست و کامل نصب نکردی.

3.باهاش مراعات کن و محیطش را خنک نگه دار. این PC نیستش که بزنیم توی سرش:دی

خیلی ممنون و بعد این بازهاش رو از کجا میشه گیر اورد ؟
چنده؟
این DVD مالزی هم خوبه ؟
اگه نه مال کدوم شرکت بهتره ؟
برای خرید بازی یک ادرس دورست بدید ممنون میشم ؟
حوصله بانک رفتن از پست و پیک گرفتن رو ندارم خودم میرم
با تشکر :cool:

یه سوال وقتی دکمه وسط دسته رو می زنی تو محیط داشبورد یه پنجره باز می شه که بالاش عکس یه باطری کشیده که روش مقدار شارژ باطری انگار نوشته با چند تا خط اون درست نشون می ده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or