راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از این کابلهای 2 سر یه طرف ، 3سر اونطرف :) که قرمز و زرد و ... داره ؟
احتمالا بخوام به این تلویزیون های 12-10 سال پیش وصل کنم !

آقا پیام پال میفروشه ؟ بازیهای کدوم رجیون (!:biggrin1:!) بیشتره ؟
از این کابلهای 2 سر یه طرف ، 3سر اونطرف :) که قرمز و زرد و ... داره ؟
احتمالا بخوام به این تلویزیون های 12-10 سال پیش وصل کنم !

آره از اونا داره . ولی از اون 6سر یه طرفه ها نداره ! به LCDــتون نمیتونی وصل کنی ! باید جدا بخری !

آقا پیام پال میفروشه ؟ بازیهای کدوم رجیون (!:biggrin1:!) بیشتره ؟

الان همه پال میفروشن . بازیها هم زیاد فرقی ندارن دیگه

(!:biggrin1:!)

هــــوییی ! :دی کپی رایت داره !

k

سلام
من یه سوال در مورد کابل VGA داشتم
میخواستم ببینم اگه کیس و مونیتور روشن باشه کابل رو در بیاری وصل کنی به 360 قطعات کامپیوتر و مونیتور آسیب میبینه
آخه من یه مونیتور دارم و کامپیوترم همش رو دانلوده و خاموشش نمیکنم اگه بخوام 360 بازی کنم این کار رو بکنم مشکلی داره یا نه
ممنون

یعنی برای lcd باید یه کابل بخرم که یه طرف 6تاست و یه طرفش 1دونه ؟ عکس نداره ؟ قیمت ؟

اونی که برای همین تلویزیون معمولیه لازم داری و توی جعبه ی آرکید هست اینه :

ilmsvid002.jpg

اونی که برای LCD ( تلویزیون LCD ) لازم داری اینه که 40 دلاره ، ولی میتونی از اونایی که کنسولشونو اوراق میکنن 10-15 تومن بخری :
Component HD AV Cable
ilmcomphd002.jpg

و برای وصل کردن به مانیتور هم این کابل Vga رو لازم داری :

xbox_360_vga_hd.jpg

سلام
میخواستم ببینم اگه کیس و مونیتور روشن باشه کابل رو در بیاری وصل کنی به 360 قطعات کامپیوتر و مونیتور آسیب میبینه
آخه من یه مونیتور دارم و کامپیوترم همش رو دانلوده و خاموشش نمیکنم اگه بخوام 360 بازی کنم این کار رو بکنم مشکلی داره یا نه
ممنون

من خودمم این کارو میکنم
به قطعات اسیب نمیرسونه ولی اون سر فیشها بهمرور زمان خراب میشه

راستی یه سوال .

مگه اینطوری نیست ؟

کنسول >> کابل vga >> تبدیل >> مونیتور

حالا من که مونیتورم بلندگو نداره برای صدا چیکار باید کرد ؟!

راستی . خود کنسول دکمه ای برای عکس گرفتن وسط بازی نداره ؟! یعنی هیچ راهی نیست توی خود بازی عکس بگیری به صورت داخلی ؟ مثل Prind Screen Sys RQ

راستی . خود کنسول دکمه ای برای عکس گرفتن وسط بازی نداره ؟! یعنی هیچ راهی نیست توی خود بازی عکس بگیری به صورت داخلی ؟ مثل Prind Screen Sys RQ
بعضی بازیها مثل PGR4 یا Halo 3 این امکان رو دارن
ولی این امکان توی خود کنسول نیست

دوستان اگه ميشه به سوال من سريع جواب بديد ببينيد يك دسته مي خوان از آمريكا برام بفرستن مي خواستم بدونم كه دسته كه ريجن اينا نداره ؟ يعني هيچ مشكلي نداره كه از كجا بخريد ؟ يعني دسته هايي كه از اونجا هست به سيستم من كه از ايران خريدم مي خوره ؟

دوستان اگه ميشه به سوال من سريع جواب بديد ببينيد يك دسته مي خوان از آمريكا برام بفرستن مي خواستم بدونم كه دسته كه ريجن اينا نداره ؟ يعني هيچ مشكلي نداره كه از كجا بخريد ؟ يعني دسته هايي كه از اونجا هست به سيستم من كه از ايران خريدم مي خوره ؟

دوست عزیز سوالاتت رو یک جا بپرس بهش جواب داده میشه.

م

سلام
ممنون

کسی نبود جواب ما رو بده:(

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or