پس باید اسمه XBOX قبلی XBOX180 میبوده
من فکر کنم اسمش XBOX 400 باشد![]()

http://www.youtube.com/watch?v=BJJfkazJa6Y

سلام
دوستان من یه سوال در مورد تفاوت کیفیت بازی ها روی تلویزیون HD و معمولی داشتم
راستش من می خوام یه مدل آرکید بگیرم ولی متوجه شدم که خروجی HD نداره .... از طرفی
تلویزیونم هم HD هست ..... آیا کیفیت بازی ها روی حالت معمولی و اچ دی خیلی محسوس
هست ؟؟
یه سوال دیگه اینکه مدل پرمیوم خروجی HD و کابل HD همراهش هست ؟؟
مرسی
ایول اگه اینطوری هست که عالیه !!! مرسی از اطلاعاتی که دادی
بعد آرکید به لایو هم وصل میشه؟
ببين اين عكس 4 مدل XBOX 360 هستش خودت ببينایول اگه اینطوری هست که عالیه !!! مرسی از اطلاعاتی که دادی
بعد آرکید به لایو هم وصل میشه؟

مدل های مختلف در کیفت فنی متفاوت نیستند و اون به نوع مادربورد مربوطه.به طور مثال آرکید با مادربورد فالکون مثل الیت با مادربورد فالکون می مونه و فقط در رنگ متفاوتند! ولی در امکانات و کیفیت سیم ها و voice chat و... متفاوت اند!اینها ایا کیفیت ساختشون هم باهم متفاوته یا نه؟
مرسی
ببين اين عكس 4 مدل XBOX 360 هستش خودت ببين
اگر خواستي بيشتر اطلاعات خواستي بگو![]()
مرسی از مهراد و trova عزیز از اطلاعات خوبتون ...خیلی ممنونم ....آره چرا وصل نشه خوبم وصل میشه.. کلا آرکد هیچ فرقی با بقیه مدل ها نداره.. فقط یک هارد نداره ،کابل HDMI نداره،از این کابل 6 فیشی ها نداره.. همین ها.بخاطری که قیمتشو بیارن پایین آمدن چندتا وصیلشو حذف کردن که بعدا میتونی جدا گانه بخری ..مثل GLI
...ایشالا سوالی داشتم البته مادربرد Pro 60GB كمي تغييير كرده و قوي تر شدهمدل های مختلف در کیفت فنی متفاوت نیستند و اون به نوع مادربورد مربوطه.به طور مثال آرکید با مادربورد فالکون مثل الیت با مادربورد فالکون می مونه و فقط در رنگ متفاوتند! ولی در امکانات و کیفیت سیم ها و voice chat و... متفاوت اند!
با سلام خدمت دوستان
بنده میخوام ایکس باکس را به مانیتور وصل کنم آیا راهی هست که بتوان همزمان کامپیوتر و کنسول را به مانیتور وصل کرد تا بتوان از هر دو استفاده کرد و مجبور نبود سیم را عوض کرد البته هنوز کابل را نخریده ام اما گویا نمیشه به هر دو تا وصل کرد چاره چیست
اگر مانیتورت LCD هست و پورت آنالوگ و DVI داره،می تونی هر 2 رو وصل کنی و همزمان استفاده کنی.برای سوئیچ کردن بینشون هم از کلید Source روی مانیتور استفاده می کنی. :smile: