راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پس باید اسمه XBOX قبلی XBOX180 میبوده :دی:)
من فکر کنم اسمش XBOX 400 باشد :دی
:-"
microsoft-will-launch-xbox-720-before-sony-playstation-4-is-it-a-mistake.jpg
و
Xbox_720.jpg
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=BJJfkazJa6Y
اين ها شكل هاي كنسول بعدي كه كاملا شكل اوليه دارند و تو نت هم پيدا ميشن ولي الان تغييرات خيلي زيادي كردن ولي نميشه نشون داد:biggrin1:
ولي اينجا تاپيك راهنمايي براي XBOX 360 هستش پس ديگه بحس درباره XBOX نسل بعدي نكنيد
OK:-"

سلام

دوستان من یه سوال در مورد تفاوت کیفیت بازی ها روی تلویزیون HD و معمولی داشتم
راستش من می خوام یه مدل آرکید بگیرم ولی متوجه شدم که خروجی HD نداره .... از طرفی
تلویزیونم هم HD هست ..... آیا کیفیت بازی ها روی حالت معمولی و اچ دی خیلی محسوس
هست ؟؟

یه سوال دیگه اینکه مدل پرمیوم خروجی HD و کابل HD همراهش هست ؟؟

مرسی

سلام

دوستان من یه سوال در مورد تفاوت کیفیت بازی ها روی تلویزیون HD و معمولی داشتم
راستش من می خوام یه مدل آرکید بگیرم ولی متوجه شدم که خروجی HD نداره .... از طرفی
تلویزیونم هم HD هست ..... آیا کیفیت بازی ها روی حالت معمولی و اچ دی خیلی محسوس
هست ؟؟

یه سوال دیگه اینکه مدل پرمیوم خروجی HD و کابل HD همراهش هست ؟؟

مرسی

نگاه کن تفاوت تلویزیون HD با معمولی زمین تا آسمان هست.. خیلی فرق دارن من که شخصا دیگه به TV معمولی بر نمیگردم..

آرکد خورجی HDMI داره کی میگه نداره..؟ فقط کابلش رو نداره که میتونی بخری .. یک 20 تومنی هست

فقط مدل الیت هست که کابل HDMI رو همراه دستگاه داره..

آرکد خورجی HDMI داره کی میگه نداره..؟ فقط کابلش رو نداره که میتونی بخری .. یک 20 تومنی هست

ایول اگه اینطوری هست که عالیه !!! مرسی از اطلاعاتی که دادی ;)
بعد آرکید به لایو هم وصل میشه؟

آره چرا وصل نشه خوبم وصل میشه.. کلا آرکد هیچ فرقی با بقیه مدل ها نداره.. فقط یک هارد نداره ،کابل HDMI نداره،از این کابل 6 فیشی ها نداره.. همین ها..

بخاطری که قیمتشو بیارن پایین آمدن چندتا وصیلشو حذف کردن که بعدا میتونی جدا گانه بخری ..مثل GLI

ببين اين عكس 4 مدل XBOX 360 هستش خودت ببين
XBOX 360 Arcade Pack
BOX360ARCADE.jpg
XBOX 360 Premium
psfull_x360_premium.jpg
XBOX 360 Halo 3 Specal Edition
اين مدل كاملا شبيه مدل premium هستش فقط رنگش سبز هست و يك Halo 3 داره
045-halo-3-xbox-360.JPG
XBOX 360 Elite
xbox-360-elite.jpg
اگر خواستي بيشتر اطلاعات خواستي بگو;)

آخرین ویرایش:
اینها ایا کیفیت ساختشون هم باهم متفاوته یا نه؟
مرسی
مدل های مختلف در کیفت فنی متفاوت نیستند و اون به نوع مادربورد مربوطه.به طور مثال آرکید با مادربورد فالکون مثل الیت با مادربورد فالکون می مونه و فقط در رنگ متفاوتند! ولی در امکانات و کیفیت سیم ها و voice chat و... متفاوت اند!

ببين اين عكس 4 مدل XBOX 360 هستش خودت ببين

اگر خواستي بيشتر اطلاعات خواستي بگو;)

آره چرا وصل نشه خوبم وصل میشه.. کلا آرکد هیچ فرقی با بقیه مدل ها نداره.. فقط یک هارد نداره ،کابل HDMI نداره،از این کابل 6 فیشی ها نداره.. همین ها.بخاطری که قیمتشو بیارن پایین آمدن چندتا وصیلشو حذف کردن که بعدا میتونی جدا گانه بخری ..مثل GLI
مرسی از مهراد و trova عزیز از اطلاعات خوبتون ...خیلی ممنونم ....;) ...ایشالا سوالی داشتم
مزاحم میشم

مدل های مختلف در کیفت فنی متفاوت نیستند و اون به نوع مادربورد مربوطه.به طور مثال آرکید با مادربورد فالکون مثل الیت با مادربورد فالکون می مونه و فقط در رنگ متفاوتند! ولی در امکانات و کیفیت سیم ها و voice chat و... متفاوت اند!
البته مادربرد Pro 60GB كمي تغييير كرده و قوي تر شده
ولي بقيه مدل ها اصلا فرقي با هم ندارن همه از نظر كيفيت ساختاري يكي هستند

با سلام خدمت دوستان
بنده میخوام ایکس باکس را به مانیتور وصل کنم آیا راهی هست که بتوان همزمان کامپیوتر و کنسول را به مانیتور وصل کرد تا بتوان از هر دو استفاده کرد و مجبور نبود سیم را عوض کرد البته هنوز کابل را نخریده ام اما گویا نمیشه به هر دو تا وصل کرد چاره چیست

با سلام خدمت دوستان
بنده میخوام ایکس باکس را به مانیتور وصل کنم آیا راهی هست که بتوان همزمان کامپیوتر و کنسول را به مانیتور وصل کرد تا بتوان از هر دو استفاده کرد و مجبور نبود سیم را عوض کرد البته هنوز کابل را نخریده ام اما گویا نمیشه به هر دو تا وصل کرد چاره چیست

اگر مانیتورت LCD هست و پورت آنالوگ و DVI داره،می تونی هر 2 رو وصل کنی و همزمان استفاده کنی.برای سوئیچ کردن بینشون هم از کلید Source روی مانیتور استفاده می کنی. :smile:

اگر مانیتورت LCD هست و پورت آنالوگ و DVI داره،می تونی هر 2 رو وصل کنی و همزمان استفاده کنی.برای سوئیچ کردن بینشون هم از کلید Source روی مانیتور استفاده می کنی. :smile:

با تشکر از دوست گرامی
نخیر مانیتورم معمولیه crt چکار میشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or