راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
یه سوال :
برای اجرای دموی بازیها مثل اویل پنج هم باید درایو دستگاه کپی خور باشه تا این دیسکای توی بازارو اجرا کنه ؟
هیچ راهی نیست که من با درایو لایتون این دمو رو بازی کنم ؟:confused:

سلام
یه سوال :
برای اجرای دموی بازیها مثل اویل پنج هم باید درایو دستگاه کپی خور باشه تا این دیسکای توی بازارو اجرا کنه ؟
هیچ راهی نیست که من با درایو لایتون این دمو رو بازی کنم ؟:confused:

شما که Drive تون Lite-On هست می تونید از XBox Live دانلود کنید.حالا نمی دونم این بازی روی XBox Live قرار گرفته یا نه،اما اگر دسترسی دارید یه چک کنید. :smile:

سلام
یه سوال دارم ولی شاید جاش اینج نباشه گفتم شاید اینجا کسی بدنه..
اگه x360 رو با کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل شه صداش از کجا در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
لطفا دقیق توضیح دهید چون در این مورد کم اطلاع هستم >>

سلام
یه سوال دارم ولی شاید جاش اینج نباشه گفتم شاید اینجا کسی بدنه..
اگه x360 رو با کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل شه صداش از کجا در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
لطفا دقیق توضیح دهید چون در این مورد کم اطلاع هستم >>

شما باید برای گرفتن صدا از تبدیل صدا یا همون XBox 360 Audio Adaptor استفاده کنید.این وسیله همراه پک Elite هست.

131322-xbox_cable1_350.jpg

سلام پدرام جان.
ببین 360م بعد 15دقیقه بازی هنگ کرد.... گفتم 3 چراغ داده! منتظر بودم ریستارت بشه و 3چراغ رو بده ولی خوشبختانه نشد و سرانجام خودم خاموشش کردم و بعد روشنش کردم.........
سالم بود.... چند روزی هم که باهاش بازی نمیکردم توی درایو دیسک بود و دستگاه هم عمودی بود....
فکر میکنی ایرادش چیه؟
پر شدن کش؟؟؟؟
اگه پر شده چه طوری پاک میشه؟؟؟

برا من هم قاطي كرد يهو تو بازي هنگ كرد بعد رستارتش كردم بازم هنگ كرد خاموشش كردم ديگه روشن نشد:mad:از برق دراوردمش دوباره زدمش به برق كه 3چراقه داد دوباره از از برق دراوردمش و دوباره گذاشتم سر جاش خدارو شكر درست شد ولي هنوز روشن نميشه
منم 1ماهي هست كه كنسولم رو افقي گذاشتم
برا من چش شده :((

برا من هم قاطي كرد يهو تو بازي هنگ كرد بعد رستارتش كردم بازم هنگ كرد خاموشش كردم ديگه روشن نشد:mad:از برق دراوردمش دوباره زدمش به برق كه 3چراقه داد دوباره از از برق دراوردمش و دوباره گذاشتم سر جاش خدارو شكر درست شد ولي هنوز روشن نميشه
منم 1ماهي هست كه كنسولم رو افقي گذاشتم
برا من چش شده :((

دیگه روشن نمیشه..! :eek: خوب حتما کارش تموم شده..:(

من زیاد دیدم هنک میکنه که مشکل از دیسک بازی هست.. یک بار که کنسول رو خاموش و روشن می کنی و یک دستیم به دیسک میزنی و مشکلش حل میشه..

ولی اگر دیگه روشن نمیشه و تو اکثر مواقع هنک میکنه مشکل جدی هست..

فقط یک سئوال دارم .. شما که مگید کنسولم هنک میکنه ..آیا آپدیت جدید رو نصب کردن و بعد هنک کرده ..

سلام پدرام جان.
ببین 360م بعد 15دقیقه بازی هنگ کرد.... گفتم 3 چراغ داده! منتظر بودم ریستارت بشه و 3چراغ رو بده ولی خوشبختانه نشد و سرانجام خودم خاموشش کردم و بعد روشنش کردم.........
سالم بود.... چند روزی هم که باهاش بازی نمیکردم توی درایو دیسک بود و دستگاه هم عمودی بود....
فکر میکنی ایرادش چیه؟
پر شدن کش؟؟؟؟
اگه پر شده چه طوری پاک میشه؟؟؟

من زیاد دیدم هنک میکنه که مشکل از دیسک بازی هست.. یک بار که کنسول رو خاموش و روشن می کنی و یک دستیم به دیسک میزنی و مشکلش حل میشه..

فقط یک سئوال دارم .. شما که مگید کنسولم هنک میکنه ..آیا آپدیت جدید رو نصب کردن و بعد هنک کرده ..
نه آپدیت نکردم فعلا
==============
من از دوستی پرسیدم فرمودند که در صورت تکرار باید به فکر جلوگیری باشید.... دیسک هم تمیزه.

اخه من كاريش نكردم كه فوت كنه حالا تا فردا ميگذارم بمونه ببينيم چي ميشه
فقط خدا كنه موت نشده باشه چون خيلي دوستش دارم:love::(

مگه میشه روشن نشه..! اگرم قرار باشه که خراب شده باشه روشن میشه و بعد سه چراغ میده..

یکی جایی کارت میلنگه.. برو یک چکی از اتصالات کنسول کن ببین مشکل از کجاشه..(شاید نزدیش برق :biggrin1:)

مگه میشه روشن نشه..! اگرم قرار باشه که خراب شده باشه روشن میشه و بعد سه چراغ میده..

یکی جایی کارت میلنگه.. برو یک چکی از اتصالات کنسول کن ببین مشکل از کجاشه
من چه كار كنم قاطي كرده اصلا كار نميكنه
..(شاید نزدیش برق :biggrin1:)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
دوستان شماها مادربوردتون فالکون هست و این بلاها سرتون اومده؟؟
براي من هم فالكونه يعني فالكون بود:mad:تلنگ فالكونا داره در ميره:mad:بايد پاشيم بريم جسپر بخريم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or