سلام
یه سوال :
برای اجرای دموی بازیها مثل اویل پنج هم باید درایو دستگاه کپی خور باشه تا این دیسکای توی بازارو اجرا کنه ؟
هیچ راهی نیست که من با درایو لایتون این دمو رو بازی کنم ؟:confused:
سلام
یه سوال دارم ولی شاید جاش اینج نباشه گفتم شاید اینجا کسی بدنه..
اگه x360 رو با کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل شه صداش از کجا در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
لطفا دقیق توضیح دهید چون در این مورد کم اطلاع هستم >>
از برق دراوردمش دوباره زدمش به برق كه 3چراقه داد دوباره از از برق دراوردمش و دوباره گذاشتم سر جاش خدارو شكر درست شد ولي هنوز روشن نميشه
برا من هم قاطي كرد يهو تو بازي هنگ كرد بعد رستارتش كردم بازم هنگ كرد خاموشش كردم ديگه روشن نشداز برق دراوردمش دوباره زدمش به برق كه 3چراقه داد دوباره از از برق دراوردمش و دوباره گذاشتم سر جاش خدارو شكر درست شد ولي هنوز روشن نميشه
منم 1ماهي هست كه كنسولم رو افقي گذاشتم
برا من چش شده![]()
خوب حتما کارش تموم شده..
سلام پدرام جان.
ببین 360م بعد 15دقیقه بازی هنگ کرد.... گفتم 3 چراغ داده! منتظر بودم ریستارت بشه و 3چراغ رو بده ولی خوشبختانه نشد و سرانجام خودم خاموشش کردم و بعد روشنش کردم.........
سالم بود.... چند روزی هم که باهاش بازی نمیکردم توی درایو دیسک بود و دستگاه هم عمودی بود....
فکر میکنی ایرادش چیه؟
پر شدن کش؟؟؟؟
اگه پر شده چه طوری پاک میشه؟؟؟
نه آپدیت نکردم فعلادیگه روشن نمیشه..!خوب حتما کارش تموم شده..
من زیاد دیدم هنک میکنه که مشکل از دیسک بازی هست.. یک بار که کنسول رو خاموش و روشن می کنی و یک دستیم به دیسک میزنی و مشکلش حل میشه..
ولی اگر دیگه روشن نمیشه و تو اکثر مواقع هنک میکنه مشکل جدی هست..
فقط یک سئوال دارم .. شما که مگید کنسولم هنک میکنه ..آیا آپدیت جدید رو نصب کردن و بعد هنک کرده ..
اخه من كاريش نكردم كه فوت كنه حالا تا فردا ميگذارم بمونه ببينيم چي ميشهدیگه روشن نمیشه..!خوب حتما کارش تموم شده..
من زیاد دیدم هنک میکنه که مشکل از دیسک بازی هست.. یک بار که کنسول رو خاموش و روشن می کنی و یک دستیم به دیسک میزنی و مشکلش حل میشه..
ولی اگر دیگه روشن نمیشه و تو اکثر مواقع هنک میکنه مشکل جدی هست..
فقط یک سئوال دارم .. شما که مگید کنسولم هنک میکنه ..آیا آپدیت جدید رو نصب کردن و بعد هنک کرده ..

من چه كار كنم قاطي كرده اصلا كار نميكنهمگه میشه روشن نشه..! اگرم قرار باشه که خراب شده باشه روشن میشه و بعد سه چراغ میده..
یکی جایی کارت میلنگه.. برو یک چکی از اتصالات کنسول کن ببین مشکل از کجاشه
..(شاید نزدیش برق :biggrin1![]()

براي من هم فالكونه يعني فالكون بوددوستان شماها مادربوردتون فالکون هست و این بلاها سرتون اومده؟؟
تلنگ فالكونا داره در ميره
بايد پاشيم بريم جسپر بخريم