راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه بازیها رو روی هارد نریزم مشکلی پیش میاد ؟
آخه من خودم خرج خودمو در میارم این پولم با زور جم کردم :p
من 6 ماه دیگه دارم میرم خدمت دیگه 360 انقدرم ترسناک نیس که تو این 6 ماه خراب شه هان ؟!

خیر مشکلی پیش نمیاد.هر کسی بسته به علاقه خودش این کار رو می کنه.شاید یکی براش خیلی افت فریم اعصاب خورد کن باشه پس این کار رو می کنه.اما دقیقا بالعکسشم هست.
اگر رعایتش رو کنی اصلا خراب نمیشه. ;)

سلام دوستان خسته نباشید . اقا من یک پریمیمم سه چراغ داشتم که سه بار این جوری شده بود . رفتم از next gen یک arcade به تاریخ 9.7.2008 گرفتم با درایو liteon که درایوشو با دستگاهه قبلیم عوض کردم . کلا 300 خوده دستگاه +60 تومن برا تعویض درایو دادم .1- میخواستم بدونم نظرتون چیه و2- برای اینکه مشکی پیش نیا چه کار کنم . (همون سه چراغ )3-خودم یه فن از nextgenگرفتم زدم پشتش و دستگاه رو هم دمه پنجره گذاشتم . دوستان لطفا نظراتشون رو بگن . ممنون می شم .

سلام دوستان خسته نباشید . اقا من یک پریمیمم سه چراغ داشتم که سه بار این جوری شده بود . رفتم از next gen یک arcade به تاریخ 9.7.2008 گرفتم با درایو liteon که درایوشو با دستگاهه قبلیم عوض کردم . کلا 300 خوده دستگاه +60 تومن برا تعویض درایو دادم .1- میخواستم بدونم نظرتون چیه و2- برای اینکه مشکی پیش نیا چه کار کنم . (همون سه چراغ )3-خودم یه فن از nextgenگرفتم زدم پشتش و دستگاه رو هم دمه پنجره گذاشتم . دوستان لطفا نظراتشون رو بگن . ممنون می شم .

مبارک باشه..

1- تو همین سایت آرکد رو میدن 260 تومن

2- این مدل جدید ها که مادربردشون فالکون هست معمولا مشکلی ندارن و فقط برای اطمنان بیشتر فن های دستگاه رو 12 ولت میکنند که بیشتر کار کنه..

اون اینتر کولر هم که خرید درد نمیخوره و تاثیری نداره..

3-مثل اینکه شما خیلی ترسیدید.. زیاد نگران نباشد اگر دستگاه سالم هت داده باشن .. حالا حالا ها مشکلی پیش نمیاد..

سلام
کیس کامل در رنگ و نوع های مختلف کجا گیر میاد؟
اگه تو ایران نیست جایی تو دبی هست که بشه از این ها زیاد پیدا کرد؟
C20061021113828707363_Xbox360_whole_replace_console_case.jpg

سلام
کیس کامل در رنگ و نوع های مختلف کجا گیر میاد؟
اگه تو ایران نیست جایی تو دبی هست که بشه از این ها زیاد پیدا کرد؟
C20061021113828707363_Xbox360_whole_replace_console_case.jpg

کیس کامل XBox 360 فکر نمی کنم با رنگ های مختلف توی ایران راحت پیدا بشه.اگر باشه خیلی محدود و کمیابه.توی دوبی هم باید توی فروشگاه های Game که کارشون عرضه کنسول،بازی و لوازم جانبی کنسول ها هست بگردید.

سلام
من برام یک مشکلی پیش امده وقتی 2 ساعتی از کنسولم استفاده می کنم وان خاموش میکنم کنسولم صدا می دهد مثل یک چیزی که وقتی گرم هست دار خنک میشود من هنوز کنسولم 12 ولت نکردم واز فن استفاده میکنم و 4ماه هست که کنسولم خریدم

سلام
من برام یک مشکلی پیش امده وقتی 2 ساعتی از کنسولم استفاده می کنم وان خاموش میکنم کنسولم صدا می دهد مثل یک چیزی که وقتی گرم هست دار خنک میشود من هنوز کنسولم 12 ولت نکردم واز فن استفاده میکنم و 4ماه هست که کنسولم خریدم

اشتباه بزرگت اینه که از Intercooler استفاده می کنی.بیش از 1000 بار گفته شده استفاده نکنید تاثیر منفی داره روی کنسول.
در ضمن این سوال رو باید توی تاپیک مشکلات می پرسیدید.

سلام
من همه جا دارم سوال میپرسم :) ببین کی با اردنگی بیرونم انداختن :p
الان این الایت ها تولید چه تاریخی هستن ؟ یعنی من دارم میرم چند روز دیگه بخرم تاریخ تولیدشون واسه کی هستش ؟
این درایو رو که یارو عوض میکنه اون لایت ان که روش هست رو میده به ما :cheesygri

سلام
من همه جا دارم سوال میپرسم :) ببین کی با اردنگی بیرونم انداختن :p
الان این الایت ها تولید چه تاریخی هستن ؟ یعنی من دارم میرم چند روز دیگه بخرم تاریخ تولیدشون واسه کی هستش ؟
این درایو رو که یارو عوض میکنه اون لایت ان که روش هست رو میده به ما :cheesygri

الان Elite های توی بازار از 5/2007 به بالا هستن. ;)
بله اون درایو رو هم به خودتون میدن. ;)

با سلام

كسي ميدونه قيمت XBOX 360 مدل آركيد و PREMIUM در دبي دقيقا چنده ؟

آرکید دقیقا 750 درهم
پرمیوم دقیقا 999 درهم
الایت دقیقا 1399 درهم

قیمت درهم رو از صرافی بگیر در اینا ضرب کن تا قیمت تومانیش بیاد دستت.

خيلي ممنون از اينكه به سوالم جواب دادي:smile:

يه راهنمايي ديگه هم اگر زحمت نباشه ميخواستم ؛ اونم اينكه بنظر شما منتظر نسل جديد XBOX با مادربورد هاي Jasper باشم يا نه همين مدل هاي داخا بازار رو بگيرم؟

اين مدل جديد كي وارد بازار ميشه؟ (دقيقا اگه ميشه بكيد)

باز هم ممنونم.

خيلي ممنون از اينكه به سوالم جواب دادي:smile:

يه راهنمايي ديگه هم اگر زحمت نباشه ميخواستم ؛ اونم اينكه بنظر شما منتظر نسل جديد XBOX با مادربورد هاي Jasper باشم يا نه همين مدل هاي داخا بازار رو بگيرم؟

اين مدل جديد كي وارد بازار ميشه؟ (دقيقا اگه ميشه بكيد)

باز هم ممنونم.

به نظر من صبر کن.شاید تا حداکثر 1-2 ماه آینده XBox 360 های با این مادربورد توی بازار پیدا بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or