راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان به من یدونه هدست معرفی کنن که بشه بیرون از محیط لایو هم ازش استفاده کرد قیمتش و محل فروش رو هم اگه دارن بگن ممنون

شما هدست رو باید به خروجی صدا وصل کنید تا بتونید خارج از محیط XBL ازش استفاده کنید.(منظورم هدست خود کنسول نیست)

حالا شما میگید از big game بخرم یا پرتو ؟آدرس دو تاشون تو برج مینای شریعتی؟
هزینه تعویض درایو تو کجا کمتره؟درایو هایی رو که عوض میکنند نوعه یا نه؟;)

تا اونجایی که من میدونم بیگ گیم و پرتو یکی هستن
در واقع پرتو نام سابق بیگ گیم هست

اقا بنده یک سوال دارم من رفتم جمهوری توپخونه همهجا رو سوال کردم ولی ارکید رو همه جا کپی خور شده 4450 یا 470 این دور و ور می دادن
حالا مثلا از سایت که قسمت فروشگاه مجازی ارکید رو 270 بخری بعد بدی واست کپی خور کنن مثلا می شه 390 یا 400 حالا پس چرا بیرون اینقدر گرون می دن ؟؟؟؟؟؟ یکم مشکوک ؟؟؟؟؟؟؟:laughing:

اقا بنده یک سوال دارم من رفتم جمهوری توپخونه همهجا رو سوال کردم ولی ارکید رو همه جا کپی خور شده 4450 یا 470 این دور و ور می دادن
حالا مثلا از سایت که قسمت فروشگاه مجازی ارکید رو 270 بخری بعد بدی واست کپی خور کنن مثلا می شه 390 یا 400 حالا پس چرا بیرون اینقدر گرون می دن ؟؟؟؟؟؟ یکم مشکوک ؟؟؟؟؟؟؟:laughing:

نگاه کن کسانی که تو این سایت کنسول میفروشند همه شناخته شده هستند و تا حالا خیلی ها خرید کردن که همه هم رضایت دارن..

دلیلی هم که ارزون میدن بخاطر موارد زر هست

1- خودشون مستقیم وارد میکنند..
2- مغازه ندارن و خرج اضافی و ... هم ندارند.
3- اکثر بچه های سایت قیمت های بروز وسایل رو میدونند . پس اونها هم یک جورایی قیمت رو تا حد توانشون پایین میارند..
4-خیلی هاشون هم بخاطر بچه های این سایت با این قیمت عرضه میکنند و بعضا تو مغازه خودشون قیمتها گرونتر هست.

در هر صورت میل خودت هست ولی اگر فقط یک نفر بهت گفت از این سایت خرید نکنی تو هم به حرفش گوش کن..:biggrin1:

بيگ گيم از هر نظر بهتره چون فروشندش ادمه خوبيه و قابل اعتماده
اين ادرسش هستش:
شریعتی بالاتر از میرداماد .برج مینا ط 2 واحد 31
و شماره تلفنش:22894783
درايو هاي 360 هاي 3چراغه هستش ولي 100% تست شده و سالم هستند(من به شخصه كاره تعويض درايوشون رو ديدم كارش يكه)بيگ گيم از همه جا عرضون تر تعويض درايو ميكنه اگر درايو داشته باشي 30تومن و با خريد درايو 70 تومن ميشه
تا اونجایی که من میدونم بیگ گیم و پرتو یکی هستن
در واقع پرتو نام سابق بیگ گیم هست
پرتو و بيگ گيم يكي نيستند و طبق گفته اقا هومن پرتو هنوز داير هست و بيگ گيم هم كه ديگه...

اقایون من از مهر تا الان میخواستم یه الایت بگیرم ولی این لایت ان هنوز هک نشده .
میخواستم یکی به من بگه این لایت ان کی هک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((:(

امکانی که هک بشه خیلی پایین هست و میگن هم اگرم هک بشه احتیاج به یک مودچیپ داره ..

که با این وجود هم دردسرش بالا میره هم قیمتش خیلی زیاد میشه..

بهترین کار اینه که شما یک کنسول درایو لایتون بخری و بدی با حدود 70 تومن برات تعویض درایوش کنند.. تازه هم یک درایو لایتون هم ازش باقی میمونه که اون هم امکان داره بعدا بدردت بخوره..

سلام نويد چه خبر كم پيدايي
خسته نباشي هنوز الايت نگرفتي خوب 70 تومن بده بيگ گيم يك درايو بنداز ديگه چرا منتظر لايت ان هستي
از تابستون تا حالا ميخواي 1دونه الايت بخري كشتي خودتو
امکانی که هک بشه خیلی پایین هست و میگن هم اگرم هک بشه احتیاج به یک مودچیپ داره ..

که با این وجود هم دردسرش بالا میره هم قیمتش خیلی زیاد میشه..

بهترین کار اینه که شما یک کنسول درایو لایتون بخری و بدی با حدود 70 تومن برات تعویض درایوش کنند..
يعني احتمالش هست كه اصلا كپيخور نشه من يك چند وقتيه تو تاپيكه كپيخور كردن لايت ان نرفتم نميدونم چه اتفاقاتي جديدي افتاده
تازه هم یک درایو لایتون هم ازش باقی میمونه که اون هم امکان داره بعدا بدردت بخوره..
من از يك نفر شنيدم (فكر كنم هومن بود)گفت كه لايت ان رو ميشه به عنوان DVDROM براي PC استفاده كرد :confused:درسته يا نه؟؟؟؟؟اگر اينطور باشه كه خيلي خوبه

دقیقا" عین من :neutral:
منم از تابستون منتظرم این لایت ان هک بشه که یه الایت بخرم که ظاهرا" الکی معطلم. اون موقعی که لایت ان هنوز نیومده بود هی پشت گوش انداختم واسه خریدش حالا پشیمونم.
حالا دیگه می خوام بگم پسر عموم یه ماه دیگه از دبی برام یه الایت پال بیاره بعد اینجا درایوشو عوض کنم. فقط مشکل من اینه تو اهواز زندگی می کنم. اینجا هم که کسی درایو عوض نمیکنه:( حالا باید وایسم تا برم تهران بدم این فروشگاهها عوض کنن واسم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or