راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من یک ذستگاه پرمنیوم 2008 با درایو سامسونگ دارم می خوام بدم به دوستم اول چند بدم؟ خوبه بعد میخواستم یک الایت بگیرم به دلیل اینکه دستگام خروجی hdmi نداره بعد من شنیدم سیستمه خنک کنندگی دستگاهای جدید بهتره و 3 چراغه نمی شه این کارو بکونم.اخه دلم نمیاد بزنم به تخته دستگام خوبه. شوده 7 الی 8 ساتم باهاش یک کله بازی کردم بعد دوباره با نم ساعت استراحت 2 ساعت دیگم بازی کردم.
اول از همه عشق است امضات
پرميوم 20گيگ كه ميتوني 450 تومن بفروشي حداكثر البته اين جز حدثيات هستش ولي من چند نفر كه ديدم پرميوم 20 گيگ كپيخور فروختن از 420 تا 450 فروختن
همونطور كه حسام هم گفت احتمالا خروجيه كنسول شما HDMI هستش
بعد من شنیدم سیستمه خنک کنندگی دستگاهای جدید بهتره و 3 چراغه نمی شه این کارو بکونم
سيستمه خنك كننده فرقي نكرده فقط مادربرد عوض شده سيستمه خنك كننده يا همون فن هاي كنسول هم ميتوني 12 ولت كني و فن اضافه هم نصب كني كه مشكل گرمايي به مقدار زيادي حل بشه
اخه دلم نمیاد بزنم به تخته دستگام خوبه. شوده 7 الی 8 ساتم باهاش یک کله بازی کردم بعد دوباره با نم ساعت استراحت 2 ساعت دیگم بازی کردم
:eek::eek::eek:
نزن به تخته ميشكنه:-"(به دل نگيري)
7-8 ساعت با 360 بازي كردن يعني سند مرگ 360 رو امضا كردن من شده 6 ساعت 1كله با 360 بازي كردم تازه من هم فن هارو 12 كردم هم فن اضافي از اين بند و بساتا بهش وصل كردم يواش يواش داشت باد گرم ميداد بيرون اونبخت شما:confused:
اینم یادم رفت دسگام j من pal میخوام شما میگید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه دربدر دنبال J عرضون ميگردن و از پال فرارين البته كار اشتباهيه الان به نظر من اول UC ريجن خوبيه بعد هم PAL و J
:(
گیر نده مهراد،من وقتی صفحه رو باز کردم پست پدرام نبود وقتی پستمو دادم تازه پست پدرام اومد.:)
چشم قربان هرچي شما بگي امر امره شماست سرورم;)
اگر کنسولت بردش لانچه میتونی 100 یا 150 بدی بره.:cheesygri
كوتاه بيا داره ميگه تاريخش ماله 2008 هستش البته يه موضوعي مونده كه من هنوز نفهميدمlove musicگفت تاريخه كنسولش ماله 2008 هستش پس چرا درايو 360 سامسونگه مگه نبايد بنكيو يا هيتاچي باشه:confused:
دوست خوبم یکم درست تایپ کن.:)
من هم اين جمله رو ياداوري ميكنم
سلام دوستان می خواستم بدونم اگه یه ارکید 2008)liteon) بگیرم بدم درایوشو با درایو دستگاه خودم عوض کنم خوبه یه نه ؟ دستگاهه خودم سه چراغه .
هيچ اشكالي نداره ميتوني اين كار رو بكني
بهت تسليت ميگم بخاطر كنسوله قبليت اميدوارم قمه اخرت باشه:((:(

با سلام
عرضم به خدمتتون یکی از دوستان رفت دبی پرسید قیمت 60 گیگ پرسید در سیتی سنتر بهش گفته بودند که این دستگاه را می فروشیم با یک سری چیزهای اضافه مانند دستکش و عینک و ...
و بدون این لوازم جانبی نمیفروشیم قیمتش شده بود حدود 400 هزار
حالا من دوتا سوال دارم
1- جایی نیست که فقط خود دستگاه را اونم با قیمت های رسمی بفروشه اگر می شناسید معرفی بفرمایید
2-این عینک و لوازم جانبی چیه؟ شنیدم میگن این عینک ها شبیه همون عینکهای واقعیت مجازیه که بجای تلویزیون میزنیم به چشم و بازی میکنیم
میخوام بدونم قیمت این عینکها چنده و آیا تنها میفروشند و کجا میفروشند و آیا کیفیت تصویرش اچ دی است و اسمش چیست اسم خارجیش.
لطفا درباره ی دیگر لوازم جانبی هم که انجا بهمان قالب میکنند توضیح بفرمایید ببینیم اگر بدرد میخورد بخریم.
هرکسی هم میدونه قیمت های واقعی در دبی چقدر است بفرماید
با تشکر

با سلام
عرضم به خدمتتون یکی از دوستان رفت دبی پرسید قیمت 60 گیگ پرسید در سیتی سنتر بهش گفته بودند که این دستگاه را می فروشیم با یک سری چیزهای اضافه مانند دستکش و عینک و ...
و بدون این لوازم جانبی نمیفروشیم قیمتش شده بود حدود 400 هزار
حالا من دوتا سوال دارم
1- جایی نیست که فقط خود دستگاه را اونم با قیمت های رسمی بفروشه اگر می شناسید معرفی بفرمایید
2-این عینک و لوازم جانبی چیه؟ شنیدم میگن این عینک ها شبیه همون عینکهای واقعیت مجازیه که بجای تلویزیون میزنیم به چشم و بازی میکنیم
میخوام بدونم قیمت این عینکها چنده و آیا تنها میفروشند و کجا میفروشند و آیا کیفیت تصویرش اچ دی است و اسمش چیست اسم خارجیش.
لطفا درباره ی دیگر لوازم جانبی هم که انجا بهمان قالب میکنند توضیح بفرمایید ببینیم اگر بدرد میخورد بخریم.
هرکسی هم میدونه قیمت های واقعی در دبی چقدر است بفرماید
با تشکر

1.این محل و شماره تلفن نمایندگی های امارات :

Code:
http://www.xbox.com/en-ae/hardware/buy/

2. ممکنه باندل خاصی باشه.اما اون عینک هم فکر نمی کنم از اون عینک های واقعیت مجازی باشه.شاید یه عینک 3 بعدی ساز باشه.البته من تا حالا همچین چیزایی ندیدم رو Xbox 360 بدن.
یه Play & Charge Kit هم بگیری خوبه...دسته اضافی هم که می تونی بگیری.
درایو Lite-On هنوز هک نشده.مدل 60 گیگ هم اصلا با درایو BenQ نیست.همچنین شما می تونید تعویض درایو کنید و از درایو های دیگه استفاده کنید روی کنسولتون که Big Game و NextGen توی تهران انجام میدن.

سلام
من تا یه هفته دیگر 360 می خوام بخرم.
از کجا بخرم؟ big game چطوره؟parto همون big game هست ؟
next gen چه طوره؟
قیمتای کدوم بهتره؟به هردو میشه اطمینان کرد؟( البته next gen قابل اطمینان هست.)
خودم میخوام از بیگ گیم دستگاه رو بخرم و درایومو نکست جن بدم عوض کنه.;)

ببخشید میشه بگید باید از کجا بفهمم برد دستگاهم چیه؟؟؟؟؟
بعد بابت اون تایپ اشتباه شرمنده . من چون هیچ وقت فارسی تایپ نمی کنم اون مقعه این جوری شد:blushing:

سلام
next gen چه طوره؟

بله Big Game همون Parto Games هست.کارش هم خیلی خوبه.
Next Gen فکر کنم قیمتاش یه مقدار گرون تر از Big Game باشه.اما بهتره که سوال کنی از هر دو.درایو رو همون Big Game برات تعویض می کنه.

ببخشید میشه بگید باید از کجا بفهمم برد دستگاهم چیه؟؟؟؟؟
بعد بابت اون تایپ اشتباه شرمنده . من چون هیچ وقت فارسی تایپ نمی کنم اون مقعه این جوری شد:blushing:

از روی تاریخ دستگاه میشه فهمید.همچنین از روی اعداد و نوشته های روی لیبل بارکد دار کنار جعبه کنسول.
تاپیک زیر رو حتما مطالعه کن :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929

سلام
next gen چه طوره؟
بله Big Game همون Parto Games هست.کارش هم خیلی خوبه.
Next Gen فکر کنم قیمتاش یه مقدار گرون تر از Big Game باشه.اما بهتره که سوال کنی از هر دو.درایو رو همون Big Game برات تعویض می کنه.
با اجازه اقا پدرام مهندس در رشده XBOX 360
پرتو همون بيگ گيم نيست بيگ گيم جدا هست و پرتو هم هنوز داير هستش فقط هومن توش نيست
نكست جن بدليل اينكه اجناس رو كسه ديگري برايشان وارد ميكنه هر جنسي كه دارن 30-40-50 هزار تومن گرون تر از جاهايي كه خودشون وارد ميكنن هستش

آخرین ویرایش:
در داخل system info دستگاهم نوشته 2008 ولی خروجی hdmi نداره . فکر کنم بردم لانچه:(
چند بفروشمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا خودت دستگاه رو کی خریدی..؟

200 تومن تا 250 تومن ازت میخرن.. حالا اگر بازی و وسایل جانبی دیگه هم بگزاری روش خوب بیشتر می کنه..

در داخل system info دستگاهم نوشته 2008 ولی خروجی hdmi نداره . فکر کنم بردم لانچه:(
يعني چي مگه ميشه ؟؟؟ وقتي 360 رو خريدي كپيخور شده بود يعني دربه جعبه 360 پلمپ نبود؟؟؟
200 تومن تا 250 تومن ازت میخرن.. حالا اگر بازی و وسایل جانبی دیگه هم بگزاری روش خوب بیشتر می کنه..
مطمئني يك 360 با برد لانچ 250 هزار تومن من فكر كنم اين قيمت رو با چند تا امكانات ديگه و بازي و اين جور چيزي بشه 250 هزار بفروشيش
کجا یه همچین قیمتی می خرند ؟
اگه میدونید لطفا بگید چون منم یه مدل لانچ دارم می خام ردش کنم بره.
ممنون:cheesygri
خيلي نامردين لانچ هارو ميخواين به كيا قالب كنيد:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or