MehradCreed
کاربر سایت
اول از همه عشق است امضاتدوستان من یک ذستگاه پرمنیوم 2008 با درایو سامسونگ دارم می خوام بدم به دوستم اول چند بدم؟ خوبه بعد میخواستم یک الایت بگیرم به دلیل اینکه دستگام خروجی hdmi نداره بعد من شنیدم سیستمه خنک کنندگی دستگاهای جدید بهتره و 3 چراغه نمی شه این کارو بکونم.اخه دلم نمیاد بزنم به تخته دستگام خوبه. شوده 7 الی 8 ساتم باهاش یک کله بازی کردم بعد دوباره با نم ساعت استراحت 2 ساعت دیگم بازی کردم.
پرميوم 20گيگ كه ميتوني 450 تومن بفروشي حداكثر البته اين جز حدثيات هستش ولي من چند نفر كه ديدم پرميوم 20 گيگ كپيخور فروختن از 420 تا 450 فروختن
همونطور كه حسام هم گفت احتمالا خروجيه كنسول شما HDMI هستش
سيستمه خنك كننده فرقي نكرده فقط مادربرد عوض شده سيستمه خنك كننده يا همون فن هاي كنسول هم ميتوني 12 ولت كني و فن اضافه هم نصب كني كه مشكل گرمايي به مقدار زيادي حل بشهبعد من شنیدم سیستمه خنک کنندگی دستگاهای جدید بهتره و 3 چراغه نمی شه این کارو بکونم
اخه دلم نمیاد بزنم به تخته دستگام خوبه. شوده 7 الی 8 ساتم باهاش یک کله بازی کردم بعد دوباره با نم ساعت استراحت 2 ساعت دیگم بازی کردم

نزن به تخته ميشكنه
(به دل نگيري)7-8 ساعت با 360 بازي كردن يعني سند مرگ 360 رو امضا كردن من شده 6 ساعت 1كله با 360 بازي كردم تازه من هم فن هارو 12 كردم هم فن اضافي از اين بند و بساتا بهش وصل كردم يواش يواش داشت باد گرم ميداد بيرون اونبخت شما:confused:
همه دربدر دنبال J عرضون ميگردن و از پال فرارين البته كار اشتباهيه الان به نظر من اول UC ريجن خوبيه بعد هم PAL و Jاینم یادم رفت دسگام j من pal میخوام شما میگید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم قربان هرچي شما بگي امر امره شماست سرورم
گیر نده مهراد،من وقتی صفحه رو باز کردم پست پدرام نبود وقتی پستمو دادم تازه پست پدرام اومد.![]()

كوتاه بيا داره ميگه تاريخش ماله 2008 هستش البته يه موضوعي مونده كه من هنوز نفهميدمlove musicگفت تاريخه كنسولش ماله 2008 هستش پس چرا درايو 360 سامسونگه مگه نبايد بنكيو يا هيتاچي باشه:confused:اگر کنسولت بردش لانچه میتونی 100 یا 150 بدی بره.:cheesygri
من هم اين جمله رو ياداوري ميكنمدوست خوبم یکم درست تایپ کن.![]()
هيچ اشكالي نداره ميتوني اين كار رو بكنيسلام دوستان می خواستم بدونم اگه یه ارکید 2008)liteon) بگیرم بدم درایوشو با درایو دستگاه خودم عوض کنم خوبه یه نه ؟ دستگاهه خودم سه چراغه .
بهت تسليت ميگم بخاطر كنسوله قبليت اميدوارم قمه اخرت باشه