راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من می خوام الایت از دبی بدم برام بیارند رفتم تو سایت زده بود 1399 درهم که حدود می شه 357 تومن می خواستم بدونم ریجن پال خوبه یا نه اصلا چه رجین هایی دارد

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام الایت از دبی بدم برام بیارند رفتم تو سایت زده بود 1399 درهم که حدود می شه 357 تومن می خواستم بدونم ریجن پال خوبه یا نه اصلا چه رجین هایی دارد
ريجن UC داريم كه براي امريكا هستش
ريجن J داريم براي ژاپن
ريجن PAL داريم براي اروپا و استراليا و خاورميانه
ريجن پال از همه بصرفه تره و ت دبي پر از پال هستش و بازي ها هم اكثرا زود تر از ريجن هاي ديگر عرضه ميشه به نظر من بهترين ريجن براي ما پال هست

الان فقط پال توصیه میشه.به این دلایل ::biggrin1:
-قیمت ارزان تر نسبت به بقیه ریجن ها.
-همه گیر شدن در ایران
-سریعتر عرضه شدن بازی های ان.
البته الان حدود 60 درصد بازی ها ریجن Free هستن.پس زیاد سر ریجن خودتو اذیت نکن.
البته به دلایلی که گفتم فقط پال توصیه میشه.
201.gif

دوستان قبلا پدرام يك تاپيكي گذاشته بود براي استفاده از هارد هاي EXTERNAL روي XBOX 360
ميخواستم بدونم با اين هارد ها ميشه بازي رو هم نصب كرد ؟
يعني با اومدن اين DASHBOARD جديد ميشه بازي رو روي اين هارد ها نصب كرد
يا هارد مخصوص لازم داره ؟

کسی درایو داره اینجا؟

برادر اینجا بازارچه نیست که سوال کردی.هر کسی درایو می خواد یا توی تاپیک های بازارچه می گرده یا اونجا تاپیک میزنه.
با این پست های اسپم بیخود تعداد صفحات این تاپیک بیشتر میشه.

پدارم جان من کنسولم رو افقی گذاشتم .اگه طرفین کنسول یه چیزی بذارم که یکمی مرتف از زمین باشه مشکلی که ایجاد نمیکنه؟!

خیر اتفاقا بهتر هست.حتما این کار رو انجام بده که قسمت زیرین کنسول خنک تر بمونه.میتونی در قسمت هایی که پایه ها وجود دارن جعبه نوار کاست بذاری تا یه مقدار از سطح مرتفع تر بشه.زیر هر پایه 3 تا جعبه فکر کنم خوب باشه.

دوستان قبلا پدرام يك تاپيكي گذاشته بود براي استفاده از هارد هاي EXTERNAL روي XBOX 360
ميخواستم بدونم با اين هارد ها ميشه بازي رو هم نصب كرد ؟
يعني با اومدن اين DASHBOARD جديد ميشه بازي رو روي اين هارد ها نصب كرد
يا هارد مخصوص لازم داره ؟

اون کار فقط یه استفاده Multimedia داره.فعلا فکر کار باهاش رو نکن.آپدیت جدید هم اومد باید بعدا روش امتحان کرد.اما ممکنه هکر ها همچین کاری رو بعدا انجام بدن.

میگم کسی X360 میخره از دبی
iXtreame 1.41 v روش هست یا باید روش ریخت؟

مرسی

پ.ن:نمیدونم 1.41 هست یا 1.14 یا هیچکدام

IXtreme یه فریمور هک شده هست.شما اگر از جایی بخرید که کنسول آکبند بهتون بدن اصلا این فریمور روش نصب نیست و در اصل درایو اصلا کپی خور نیست.شما وقتی درایو رو براتون کپی خور می کنن این فریمور رو میریزن.همون 1.41 هم هست که آخرین نسخه به حساب میاد.

من تا چند ماه ديگه به احتمال زياد ميخوام يه 360 بخرم ....
اون موقع نميدونم قيمتا چقدر زياده يا كمه ولي ميخوام بدونم اگه بخوام ان لاين با هاش بازي كنم بايد چي كار كنم .. چي بخرم و حدودا قيمتش چند در مياد؟

خیر اتفاقا بهتر هست.حتما این کار رو انجام بده که قسمت زیرین کنسول خنک تر بمونه.میتونی در قسمت هایی که پایه ها وجود دارن جعبه نوار کاست بذاری تا یه مقدار از سطح مرتفع تر بشه.زیر هر پایه 3 تا جعبه فکر کنم خوب باشه.

من نفهمیدم.... درکل دستگاه عمودی باشه بهتره یا افقی من عمودی گذاشتم.

من تا چند ماه ديگه به احتمال زياد ميخوام يه 360 بخرم ....
اون موقع نميدونم قيمتا چقدر زياده يا كمه ولي ميخوام بدونم اگه بخوام ان لاين با هاش بازي كنم بايد چي كار كنم .. چي بخرم و حدودا قيمتش چند در مياد؟

برای آنلاین بازی کردن فرق نمی کنه مدل چی باشه.اما خوب الان توی بازار درایو Lite-On هست اکثرا درایو کنسول های XBox 360.باید درایو رو تعویض کنی و مدل های دیگه بذاری.
در اون صورت هم نیاز هست که روی درایو فریمور IXtreme 1.41 باشه و بازی ها هم Stealth Patch کامل باشه.
مدل ها هم آرکید،پرمیوم و الایت هستن که می تونی اطلاعات کاملشون رو در تاپیک زیر ببینی :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

من نفهمیدم.... درکل دستگاه عمودی باشه بهتره یا افقی من عمودی گذاشتم.

افقی که باشه فشار کمتری روی لنز میاد اما در کل خیلی تفاوتی نداره که به چه شکلی بذاری.یکی با استایلش در حالت عمودی حال می کنه و اون یکی با حالت افقیش حال می کنه...

دوستان عزيز خواهش ميکنم راهنمايی کنيد
يه پريميوم نو با هارد 20 بدون پورت HDMI تاريخ 01-2007 (مادربورد لانچ هست ديگه :(( ) بخرم با قيمت 370 هزار تومان
يا يه ارکيد بگيرم بدم درايوشو عوض کنن؟ :confused:
شنيدم ارکيد هايی که درايوشون عوض می کنند اولا که درايو نو نيست, دوم اينکه روی بعضی از بازی ها جواب نميده, سوم اينکه درايو سامسونگ روش ميذارن, چهارم اينکه چون تو برد دستگاه, دستکاری می کنن احتمال3 چراغ شدن بيشتر هست. ديگه دارم قاط ميزنم. :( :((:sick:

آخرین ویرایش:
سلام . اقا من یک 360 سه چراغ دارم که دیگه اوضاش دراماتیکه میخوام بدونم به نظر شما اگه یک فالکون 2008 که درایو LITEON داره بگیرم و درایوشو با ماله خودم عوض کنم کار خوبیه ؟ چون کپی خور نیستند ارزون ترند لطفا کمک کنید :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or