parhamx360
کاربر سایت
دوستان من می خوام الایت از دبی بدم برام بیارند رفتم تو سایت زده بود 1399 درهم که حدود می شه 357 تومن می خواستم بدونم ریجن پال خوبه یا نه اصلا چه رجین هایی دارد
آخرین ویرایش:
ريجن UC داريم كه براي امريكا هستشدوستان من می خوام الایت از دبی بدم برام بیارند رفتم تو سایت زده بود 1399 درهم که حدود می شه 357 تومن می خواستم بدونم ریجن پال خوبه یا نه اصلا چه رجین هایی دارد
الان فقط پال توصیه میشه.به این دلایل ::biggrin1:دوستان من می خوام الایت از دبی بدم برام بیارند رفتم تو سایت زده بود 1399 درهم که حدود می شه 357 تومن می خواستم بدونم ریجن پال خوبه یا نه اصلا چه رجین هایی دارد
دوست عزیز چه ربطی به بحث داره!!!!!!کسی درایو داره اینجا؟

کسی درایو داره اینجا؟
پدارم جان من کنسولم رو افقی گذاشتم .اگه طرفین کنسول یه چیزی بذارم که یکمی مرتف از زمین باشه مشکلی که ایجاد نمیکنه؟!
دوستان قبلا پدرام يك تاپيكي گذاشته بود براي استفاده از هارد هاي EXTERNAL روي XBOX 360
ميخواستم بدونم با اين هارد ها ميشه بازي رو هم نصب كرد ؟
يعني با اومدن اين DASHBOARD جديد ميشه بازي رو روي اين هارد ها نصب كرد
يا هارد مخصوص لازم داره ؟
میگم کسی X360 میخره از دبی
iXtreame 1.41 v روش هست یا باید روش ریخت؟
مرسی
پ.ن:نمیدونم 1.41 هست یا 1.14 یا هیچکدام
خیر اتفاقا بهتر هست.حتما این کار رو انجام بده که قسمت زیرین کنسول خنک تر بمونه.میتونی در قسمت هایی که پایه ها وجود دارن جعبه نوار کاست بذاری تا یه مقدار از سطح مرتفع تر بشه.زیر هر پایه 3 تا جعبه فکر کنم خوب باشه.
من تا چند ماه ديگه به احتمال زياد ميخوام يه 360 بخرم ....
اون موقع نميدونم قيمتا چقدر زياده يا كمه ولي ميخوام بدونم اگه بخوام ان لاين با هاش بازي كنم بايد چي كار كنم .. چي بخرم و حدودا قيمتش چند در مياد؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
من نفهمیدم.... درکل دستگاه عمودی باشه بهتره یا افقی من عمودی گذاشتم.
) بخرم با قيمت 370 هزار تومان