راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من همين الان كيسم خراب شد(روشن ميشه ولي جراغه قرمز باور جشمك نميزنه) تا آخر هفته هم دارم xbox ‎360‎ ‎‏ ميكيرم. حالا سوال من اينجاست كه من ميتونم بدون كيس با مانيتور بازي كنم.

من همين الان كيسم خراب شد(روشن ميشه ولي جراغه قرمز باور جشمك نميزنه) تا آخر هفته هم دارم xbox ‎360‎ ‎‏ ميكيرم. حالا سوال من اينجاست كه من ميتونم بدون كيس با مانيتور بازي كنم.

بله می تونی با کابل HDMI To DVI یا VGA این کارو انجام بدی.اگر مانیتورت LCD باشه که هر دو کابل رو پشتیبانی می کنه.اما اگر CRT باشه کابل VGA با یه تبدیل مادگی-مادگی کارتو راه میندازه...

یه سوال

ما TV مون 1080i هست

بعد تو تنظیمات Display یه سری گزینه هست 420p و این چیزا که 1080i هم هست که می رم روش select می کنم تصویر میره چند ثانیه دیگه میاد ولی انگار رو همون 420p گزینه اول می مونه

این جریانش چیه ؟

چرا اليت-الايت داره گرون ميشه من تا اونجا كه ميدونم 1-2 هفته پيش اليت-الايت 360 تومن بود
اين عكس بيل گيتس كه داره 360 بازي ميكنه كنسول رو عمودي گذاشته كه

450PB210098.jpg
bill-20gates-20playing-20xobx.jpg

مرد مومن منم اگه 60بیلیون دلار موجودی حسابم بود 360 رو میزاشتم رو اجاق زیرشم روشن میکردم.... (آیا فکر میکنی توی اون عکس بیل گیتس داره به عمودی یا افقی بودن دستگاه فکر میکنه؟؟؟؟ اصلان بهش توجه میکنه؟؟؟؟)

بچه ها من دیروز زنگ زدم پرتو گفتم هزینه ی کپی خور کردن لایت آن چنده گفت لایت آن کپی خور نمیشه. بهش گفتم که بچه میگن شما کپی خور میکنید گفتش نه. اینم گفت که احتمال کپی خور شدن لایت آن خیلی پایینه چون xbox اولی هم وقتی با درایو لایت آن تولید شد دیگه نتونستن کپی خورش کنن.

یه سوال

ما TV مون 1080i هست

بعد تو تنظیمات Display یه سری گزینه هست 420p و این چیزا که 1080i هم هست که می رم روش select می کنم تصویر میره چند ثانیه دیگه میاد ولی انگار رو همون 420p گزینه اول می مونه

این جریانش چیه ؟

از چه فیشی برای گرفتن تصویر استفاده میکنی..؟

حتما اون کیفیت 1080i رو پشتی بانی نمی کنه.. tv شما چی هست..؟

مرد مومن منم اگه 60بیلیون دلار موجودی حسابم بود 360 رو میزاشتم رو اجاق زیرشم روشن میکردم.... (آیا فکر میکنی توی اون عکس بیل گیتس داره به عمودی یا افقی بودن دستگاه فکر
میکنه؟؟؟؟ اصلان بهش توجه میکنه؟؟؟؟)

کسی نگفت که کنسول رو عمودی بگزاری داغ میکنه یا خراب میشه..!!!

فقط یکم به لنز دستگاه فشار میاره که اون هم زیاد جدی نیست .. و فقط یک توصیه هست.. شما خودت می تونی امتحان کنی..

خیلی ها هم هستند که کنسول رو عمودی میگزارند و مشکلی پیش نیومده..;)

بچه ها من دیروز زنگ زدم پرتو گفتم هزینه ی کپی خور کردن لایت آن چنده گفت لایت آن کپی خور نمیشه. بهش گفتم که بچه میگن شما کپی خور میکنید گفتش نه. اینم گفت که احتمال کپی خور شدن لایت آن خیلی پایینه چون xbox اولی هم وقتی با درایو لایت آن تولید شد دیگه نتونستن کپی خورش کنن.

من خودم از پرتو (هومن) شنیدم که گفت یک مودچیپ دارم که کنسول رو به راحتی کپی خور میکنه ولی مشکل اینه که لایو میپره..

حال نمیدونم چرا حرفشو پس گرفته ..!!! شاید کارش خراب شده..!!!

الان نکست جن راحت این کارو انجام میده www.nextgen.ir

آخرین ویرایش:
من با همون کابلی که توش هست

اینم پشت TV من 5 تا فیش رو میزنم

http://i37.tinypic.com/2en6brn.jpg

http://i37.tinypic.com/2yosu21.jpg

خوب به اون سبز،قرمز و آبیه می تونی کابل کامپوننت بزنی و بشینی بازی کنی.بالاش هم آخرین عدد رو ببینی زده 1080i.تا کابل های سبز،آبی قرمز نزنی نمی تونی رو 1080i بذاری که...

سلام !
من میخوام یه الات بگیرم !
1.الایت تو ایران چنده؟
تو دبی؟
اروپا؟
2.آیا برای شارژ فقط باید paly and charge kit خرید و باطری را شارژ کرد؟
3.دسته ی اضافی الایت تو بازار هست ؟ چنده؟
دبی؟
اروپا؟
4.قیمت آکید و پرمیوم هم بدید !(ایران)
دبی؟
اروپا؟

سلام !
من میخوام یه الات بگیرم !
1.الایت تو ایران چنده؟
تو دبی؟
اروپا؟
2.آیا برای شارژ فقط باید paly and charge kit خرید و باطری را شارژ کرد؟
3.دسته ی اضافی الایت تو بازار هست ؟ چنده؟
دبی؟
اروپا؟
4.قیمت آکید و پرمیوم هم بدید !(ایران)
دبی؟
اروپا؟

1. الایت از 430 که آقا پیام میده هست تا 600 هزار تومان
قیمت دوبی هم 1399 درهم هست که یه چیزی حدود 365 هزار تومان در میاد.
قیمت اروپا هم بستگی داره چه کشوری بخوای.
2. می تونید از باطری قلمی استفاده کنید.اما Play & Charge Kit گزینه بهتری هست.
3. بله هست توی بازار.قیمتش هم رنگ سفید 40 تا 45 هزار تومان و مشکی هم 55 هزار تومان به بالا.
قیمت دوبی رو هم ندارم.
4. آرکید توی ایران از 250 که آقا پیام میده هست تا 450.پرمیوم هم از 365 تا 500 و حتی بالاتر.
* کنسول هایی که آقا پیام میده درایوشون Lite-On هست و کپی خور هم نمیشن فعلا.
قیمت دوبی هم برای آرکید 750 درهم که میشه 195 هزار تومان حدودا و برای پرمیوم هم حدودا 265 هزار تومان.

خوب اگر با درایو لایت وان بخرم میتونم اینجا درایوشو بفروشم و یک درایو دیگه بخر؟
به نظرتون تا دی ردیف میشه؟
الان من اگه بخوام از دبی بخرم کدوم مل پیشنهاد میشه؟
از داخل؟

خوب اگر با درایو لایت وان بخرم میتونم اینجا درایوشو بفروشم و یک درایو دیگه بخر؟
به نظرتون تا دی ردیف میشه؟
الان من اگه بخوام از دبی بخرم کدوم مل پیشنهاد میشه؟
از داخل؟

می تونی درایو رو تعویض کنی.NextGen و BigGame این کار رو انجام میدن.
از دوبی اگر می خوای بخری Elite.بهتره از همون دوبی هم خرید کنی.اینجا الایت 430 به بالا باید پاش پول بدی.365 از دوبی بخر بقیش رو هم خرج تعویض درایو کن و راحت بشین بازی کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or