یکی از دوستان من میگه برای اجرای Xbox360 باید حتما TV LCD باشه آیا همینطوره؟ یا با تلویزیون معمولی هم میشه بازیهای 360 رو اجرا کرد؟
آقا من دستگاهم رو افقی میذارم زیرش هم یک گام به گام.... داش پدرام مشکلش حله؟؟؟
....................
باسه داغ کردن کنسول بادی که از پشت دستگاه میاد ملاکه یا داغی که به بدنه داده؟
جایی هست که Xbox360 رو قسطی بده:biggrin1: آخه من اشتباهی که کردم این بود که همه پولم رو خرجه PC کردم![]()
دوستان می خواستم بدونم قیمت مدل های Arcade و Premium تو دبی تقریبا چقدره ?
آدرس این دوستتون کجاست؟ شماره تلفنی چیزی ازشون دارید به من بدید؟ موبایل باشه عالیهفکر نمی کنم جایی باشه اما یکی از دوستان مثل این که توی فروشگاه مجازی قسطی میداد.تحقیق کن برو تو کارش.

سلام ممنون از جواببه سلامتی ... مگر اونیکی کنسولت چه بلای به سرش اومد..!؟
چون همش داشتم با هاش مس افکت وجی تی ای بازی میکردم:biggrin1الان ديگه فكر نكنم كسي توي فروشگاه مجازي قسطي كنسول بفروشهفکر نمی کنم جایی باشه اما یکی از دوستان مثل این که توی فروشگاه مجازی قسطی میداد.تحقیق کن برو تو کارش.
مبارك باشه انشاالاه برات كار كنهمنم بالا خره 360 خریدم
Premium 60 gig از دبی امروز به دستم رسید
تاریخ ساختش ماله :
12 - 7 - 2008
FDOU
0828
این جاسپر که نمی تونه باشه درسته ؟ چون گفتید برج 8 به بعد ؟
سلام
یه سوالی داشتم و اون اینه که:
اگه ما یه کنسول ارکید بگیریم میتونیم اپدیت پاییزی رو روش نصب کنیم .فقط نصب ها!بازی نمیخوام بریزم رو هارد فقط داشبوردش عوض بشه میشه؟ و اینکه اپدیت ها رو مموری 256ارکید میره یا یه نوع حافظه داخلی داره 360 یه هارد داخلی؟
آدرس این دوستتون کجاست؟ شماره تلفنی چیزی ازشون دارید به من بدید؟ موبایل باشه عالیه![]()
سلام ممنون از جواب
خوب چی بزارم زیرش؟
اون یکی360 رفت جهنم:biggrin1چون همش داشتم با هاش مس افکت وجی تی ای بازی میکردم:biggrin1
![]()
منم بالا خره 360 خریدم
Premium 60 gig از دبی امروز به دستم رسید
تاریخ ساختش ماله :
12 - 7 - 2008
FDOU
0828
این جاسپر که نمی تونه باشه درسته ؟ چون گفتید برج 8 به بعد ؟