sinasafari
کاربر سایت
دوست عزیز چان من خوشگل من عمر مندوست عزیز وقتی قیمت تو دبی 395 تومن هست و آقا پیام قرار بیاره 400 تومن (شایدم 390 تومن) خوب هر خ ر ی میفهمه که اینجا خیلی بصرفه ترهست
تازه تو دبی درایو ها لایت ان هست و هنوز کپی خور نشده و هزارتا دردسر داره و باید خدا تومن پول بازی بدی ...(بازم اگر از خ رم خ رت ر باشی میفهمی که اینجا بخری با قیمت 470 تومن بخری خیلی بصرفه تر هست)
البته خیلی ببخشید:cheesygri
شما چرا میخوای رو اطلاعات غلط پافشاری کنی؟
اولا احترام خودتو نگه دار حرف زشت بسیار زدی .همین که کاریت ندارم خیلیه چند بار کلمه خر رو بکار بردی.
پس اینطوری شما میفرمایید ایران از دبی که نمایندگی رسمی مایکروسافت انجا هست بهتره؟
یعنی با انصاف ترین فروشنده ها اینقدر زحمت میکشند میارن برای سود 5هزار تومنی؟
اگه تو دبی همش درایو لایت ان هست فروشنده ها از کجا میارن؟نکنه یه کارخونه زدن به نام فروشندگان شورشی ؟وابسته به شرکت بنکیو؟
در ضمن لایت ان هم اینجا میتونید با بهترین درایو ها مثله هیتاچی تعویض کنید
لطفا از چیزایی که اطلاع نداری و به زور حرف خودتو میخوای به کرسی بشونی پرهیز کن من اطلاعاتم به اندازه سر سوزن هم نیست
دوستان وارد تر میان و جوابتونو میدن
بفرما این دوستمون هم گمراه شدممنونم از اقای consoleو sinasafari از راهنمایی شان
من که گمراه شدم یا گیج اقا به نظرتون بگیرم از المان
از نظر کپی خور شددنن مشکل نداره
من نظرم ارکیدچون ارزون تره
می تونید بگید پریوم با ارکید چه تفاوتی داره ؟ (کاملا )
اگه کپی خورنشه بیارم بازی اورجینال رو از کجا میتونم بگیرم و قیمت اورجینالش چنده ؟
ایا در سته که میشه بعدا بازی هاش رو ریخت رو هاردش ؟
ایا هاردش هم جداگانه می فروشند؟
نه اقا میتونی درایو رو عوض کنی مثلا با هیتاچی که خیلی خوبه
ببینید ارکید تو دبی حول و حوش 200هزار هست100%بصرفه تره اگه از نظر مالی در مضیقه هستید نسبت به ایران اینجا ارکید 375هست

به هرحال صبر کنیم 20 روز دیگه تازه به ماه رمضونم میخوریم همه ام که ماشالا روزه کی میره 360 بگیره
خلاصه بد میخوره تو سر بنده خدا 360 ..فعلنم که بازی آس واسش تا 1ماه دیگه نمیاد...البته این مربوط به نظر شخصیمم میشه ولی دوست ندارم تو این وضع تورم پچه ها پول پدر بنده خداشونو که با هزار زحمت در میاره حروم کنن ...چی کنیم دلم واسه همه مادر پدرا میسوزه ....پولم این روزا سخت بدت میاد ..حیف بی منطق خرجش کنیم....قصد نصیحت نداشتم یه مشورت برادرانه بود ...یا علی قربون همه بچهای بامرام