راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست عزیز وقتی قیمت تو دبی 395 تومن هست و آقا پیام قرار بیاره 400 تومن (شایدم 390 تومن) خوب هر خ ر ی میفهمه که اینجا خیلی بصرفه ترهست:-"

تازه تو دبی درایو ها لایت ان هست و هنوز کپی خور نشده و هزارتا دردسر داره و باید خدا تومن پول بازی بدی ...(بازم اگر از خ رم خ رت ر باشی میفهمی که اینجا بخری با قیمت 470 تومن بخری خیلی بصرفه تر هست)

البته خیلی ببخشید:cheesygri
دوست عزیز چان من خوشگل من عمر من
شما چرا میخوای رو اطلاعات غلط پافشاری کنی؟
اولا احترام خودتو نگه دار حرف زشت بسیار زدی .همین که کاریت ندارم خیلیه چند بار کلمه خر رو بکار بردی.

پس اینطوری شما میفرمایید ایران از دبی که نمایندگی رسمی مایکروسافت انجا هست بهتره؟
یعنی با انصاف ترین فروشنده ها اینقدر زحمت میکشند میارن برای سود 5هزار تومنی؟
اگه تو دبی همش درایو لایت ان هست فروشنده ها از کجا میارن؟نکنه یه کارخونه زدن به نام فروشندگان شورشی ؟وابسته به شرکت بنکیو؟
در ضمن لایت ان هم اینجا میتونید با بهترین درایو ها مثله هیتاچی تعویض کنید
لطفا از چیزایی که اطلاع نداری و به زور حرف خودتو میخوای به کرسی بشونی پرهیز کن من اطلاعاتم به اندازه سر سوزن هم نیست
دوستان وارد تر میان و جوابتونو میدن
ممنونم از اقای consoleو sinasafari از راهنمایی شان

من که گمراه شدم یا گیج اقا به نظرتون بگیرم از المان

از نظر کپی خور شددنن مشکل نداره
من نظرم ارکیدچون ارزون تره
می تونید بگید پریوم با ارکید چه تفاوتی داره ؟ (کاملا )

اگه کپی خورنشه بیارم بازی اورجینال رو از کجا میتونم بگیرم و قیمت اورجینالش چنده ؟

ایا در سته که میشه بعدا بازی هاش رو ریخت رو هاردش ؟
ایا هاردش هم جداگانه می فروشند؟
بفرما این دوستمون هم گمراه شد
نه اقا میتونی درایو رو عوض کنی مثلا با هیتاچی که خیلی خوبه
ببینید ارکید تو دبی حول و حوش 200هزار هست100%بصرفه تره اگه از نظر مالی در مضیقه هستید نسبت به ایران اینجا ارکید 375هست

یه خبر مهم برای خرید 360 خداییش حرف حساب نیست؟

سلام .بچه ها یه صبر کنیم تو مهر بگیریم قیمتا خیلی میاد پایین موافقین؟؟؟؟ تازه لایتونم به این زودیا کپی نمیشه من تو فرومای هکش یه چرخکی زدم میگن باید بیشتر روش کار کنیم ..مکانیزم سخت افزار لایتون خیلی با این قبلیها فرق میکنه....الان چون تو فصل تابستونیم در خواست زیاده ...خداییش تو ترم دانشگاه و مدارس کی 360 میخره 80% فروشش کم میشه و قیمتا میشکنه ...نترسین قحطی درایو بنکیو هم نمیاد اون چیزی که تو دبی زیاده 360 بنکیو که تا آخر امسالم بدن باز تو انباراشون میمونه..دوستم میگفت فروشنده تو دبی گفته کلی جنس داریم که حالا تو انباره...لایتونم کپیشه کلی میخوره توسر بنکیو و ارزون میشه نه که نایابشه ;) به هرحال صبر کنیم 20 روز دیگه تازه به ماه رمضونم میخوریم همه ام که ماشالا روزه کی میره 360 بگیره:p خلاصه بد میخوره تو سر بنده خدا 360 ..فعلنم که بازی آس واسش تا 1ماه دیگه نمیاد...البته این مربوط به نظر شخصیمم میشه ولی دوست ندارم تو این وضع تورم پچه ها پول پدر بنده خداشونو که با هزار زحمت در میاره حروم کنن ...چی کنیم دلم واسه همه مادر پدرا میسوزه ....پولم این روزا سخت بدت میاد ..حیف بی منطق خرجش کنیم....قصد نصیحت نداشتم یه مشورت برادرانه بود ...یا علی قربون همه بچهای بامرام:love:

پدرم داره میره المان

ارکید hdmi نداره؟

من یه full hdدارم
به نظرتون یه ارکید بگیرم یا اینکه ؟
ضرر می کنم ؟

چون ps3 داشتم مشکلی نداشته ولی 360 میخوام بگیرم هی دلهره دارم می ترسم که مدل ارکید مشکل داشته باشه ؟
نمیشه کابل hdmi یه 360 رو جدا بخرم ؟

hdmi مدل pre و elite فرق دارن و فرقش خیلی زیاده منظورم اینه که 1080pرو ساپورت نمی کنه؟
هیچ فرقی ندارن هر سه مدل ساپورت میکنن 1080 p رو البته اونایی که پورت HDMI دارن
مدل های جدید مشکل کمتر دارن از المان بگیری فکر کنم درایو lite on باشه کپی خور نمیشه بهش بگو رو جعبه رو نگاه کن اگه شماره lot قبل از 0815 بود کپی خور میشه از اونجا بگیری خیلی بصرفه است و elite بگیر توش همه چی داره!

آخرین ویرایش:
اگه میخوای ارکید بگیری بگیر
خیلی هم خوبه نسبت به قیمتشم که خیلی به صرفه هست هارد و اینا هم میتونی بگیری بعدا البته اگه زیاد پول نداری ارکید بگیر
اگه فالکون باشه hdmiداره هیچ فرقی هم نمکینه همه هم کیفتشون یکی هست

من جای شما باشم از آلمان نمیگیرم، غیرممکنه بابای شما بره توی یه فروشگاهی و XBox360 قدیمی بهش بدن و با Lite-On هم مشکل تعویض درایو دارین. همون پولی رو که میخواهید بدین بابت یه درایو دیگه که جایگزین Lite-On کنید، بدین و یه الایت ساخت مارس تا آپریل بگیرید.

منم همینو میگم بعضیا اشتباه میگن:cheesygri
اقا پدارم اگه منم اشتباه میگم بگو که بدونم که اشتباه میگم یه درست؟

من خودم زیاد اشتباه می کنم.
حرف اشتباهی من ندیدم.

پدرام جان شما نظرت چیه؟ من یک آدمی هستم که هر بازیی که قشنگ باشه رو دوست دارم بازی کنم. شما فکر می کنی که پال بتونه جوابگوی این خواسته ی من باشه؟ مثلاً یک بازیه FF رو من می تونم بازی کنم یا نه.
از اون جایی که بچه ها میگن الان Benq احتمال داره کمیاب بشه من میخوام هر چه زودتر بگیرم. من نمی خوام تو محدودیت خرید بازی قرار بگیرم.
ok?

شما از نظر ریجن هر کدوم رو بخری مشکل پیدا نمی کنی.پرمیوم پیشنهاد می کنیم به دلیل قیمت مناسبش.هیچ محدودیتی برای خرید بازی هم نداری.این رو مطمئن باش.

آقا نگفتید چجوری این دیسکهای ورباتیم یا T-GATE یا دیسکهای خوب دیگرو از دیسکایی مثل پلی باکس(فکر کنم همین بود اسمش)همون که میگن لنزو میترکونه:biggrin1: تشخیص بدم

خوب چاپ روش رو بکن ببین دیسک چیه :دی
Play Box اگر اشتباه نکنم روش نوشته.در ضمن شما وقتی از فروشگاه هایی مثل پرتو،NextGen یا HTG.IR بخری یا جاهای دیگه مطمئنا دیسک هایی که بهت میدن اینا نیست.

ممنونم از اقای consoleو sinasafari از راهنمایی شان

من که گمراه شدم یا گیج اقا به نظرتون بگیرم از المان

از نظر کپی خور شددنن مشکل نداره
من نظرم ارکیدچون ارزون تره
می تونید بگید پریوم با ارکید چه تفاوتی داره ؟ (کاملا )

اگه کپی خورنشه بیارم بازی اورجینال رو از کجا میتونم بگیرم و قیمت اورجینالش چنده ؟

ایا در سته که میشه بعدا بازی هاش رو ریخت رو هاردش ؟
ایا هاردش هم جداگانه می فروشند؟

شما می تونی از آلمان بگیری اما امکان داره درایو Lite-On در بیاد.
در مورد مدل هم آرکید خوبه اما اگر یه مدل هارد دار بخری بعد از آپدیت پاییزی هاردش خیلی به درد می خوره.
پرمیوم HDD با حجم 20 گیگابایت داره.
بازی Original هم آقا پیام برات میاره توی بازار هم بگردی پیدا میشه.
بله بازی ها رو بعد از آپدیت پاییزی میشه روی هارد ریخت.
هارد 20 گیگابایتی و 120 گیگابایتی هم جدا گانه می فروشن.
دوست عزیز وقتی قیمت تو دبی 395 تومن هست و آقا پیام قرار بیاره 400 تومن (شایدم 390 تومن) خوب هر خ ر ی میفهمه که اینجا خیلی بصرفه ترهست:-"

تازه تو دبی درایو ها لایت ان هست و هنوز کپی خور نشده و هزارتا دردسر داره و باید خدا تومن پول بازی بدی ...(بازم اگر از خ رم خ رت ر باشی میفهمی که اینجا بخری با قیمت 470 تومن بخری خیلی بصرفه تر هست)

البته خیلی ببخشید:cheesygri

ماشاالله ادب که فوران می کنه...
جناب پرفسور شما وقتی یه جنسی رو عمده می خری قیمتش یه مقدار پایین تر میاد.البته نه از همه جا.

ارکید hdmi نداره؟

من یه full hdدارم
به نظرتون یه ارکید بگیرم یا اینکه ؟
ضرر می کنم ؟

چون ps3 داشتم مشکلی نداشته ولی 360 میخوام بگیرم هی دلهره دارم می ترسم که مدل ارکید مشکل داشته باشه ؟
نمیشه کابل hdmi یه 360 رو جدا بخرم ؟

آرکید HDMI داره.
مدل هارد دار بخری مثل Premium یا Elite بعد از آپدیت پاییزی خیلی به دردت می خوره.
کابل HDMI هم برای XBox 360 می تونی جدا بخری.
آرکید هیچ مشکلی نداره.فقط HDD نداره.

واقعا ممنونم نمی دونم چی بگم :love:
واقا..

از همتون ممنون

ولی با این که درایو هاش کپی خور نمی شن حداقل از اون زمون که با ps3 بازی تعویض وخرید می کردیم بهتره;)
منظورم مالی
هارد 20 چه قدره ؟
وقتی پدرم رفت چی بهش بگم در مورد سریالش یا اینکه تقلبی باشه یا نباشه دست اول باشه نباشه چی بگم در کل منظورم از اطمینان جنس :love:;)

مثلا تو فرانکفورت در فروشگاه هاش دیگه 360 ارکید فالکون با درایو های دیگه پیدا نمی شه
اگه شد بهش بگم چه درایوی بجز lite on بگیره

آخرین ویرایش:
دوست عزیز چان من خوشگل من عمر من
شما چرا میخوای رو اطلاعات غلط پافشاری کنی؟
اولا احترام خودتو نگه دار حرف زشت بسیار زدی .همین که کاریت ندارم خیلیه چند بار کلمه خر رو بکار بردی.

پس اینطوری شما میفرمایید ایران از دبی که نمایندگی رسمی مایکروسافت انجا هست بهتره؟
یعنی با انصاف ترین فروشنده ها اینقدر زحمت میکشند میارن برای سود 5هزار تومنی؟
اگه تو دبی همش درایو لایت ان هست فروشنده ها از کجا میارن؟نکنه یه کارخونه زدن به نام فروشندگان شورشی ؟وابسته به شرکت بنکیو؟
در ضمن لایت ان هم اینجا میتونید با بهترین درایو ها مثله هیتاچی تعویض کنید
لطفا از چیزایی که اطلاع نداری و به زور حرف خودتو میخوای به کرسی بشونی پرهیز کن من اطلاعاتم به اندازه سر سوزن هم نیست
دوستان وارد تر میان و جوابتونو میدن

دوست عزیز مثل اینکه اشتباهی شده منظور من اصلا شما یا شخص خاصی نبود
شما بدترین برداشتو از این موضوع کردید.
من به هیچکس توهین نمیکنم منظور من چیز دیگری بود که اصلا به اون فکر نکردید
در هر صورت اگر من منظورم رو اشتباهی نوشتم ما رو به خوبی خودتون ببخشید.

بعد من قیمت های دوبی رو میدونستم که این حرفها رو زدم

نگران کپی خورش نباش الان طاهر توی نکست جن درایو رو تعویض میکنه با هر درایوی که بخای.....
=============
دوستان الان توی تهران ارزون ترین الایت رو از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟

سلام
آیا راهی مطمئن برای تشخیص درایو benq از lite on از روی جعبه xbox360 وجود داره؟؟
با تشکر

تقریبا از روی تاریخ میشه تشخیص داد.اگر 3/2007 به قبل باشه فکر نمی کنم Lite-On باشه.
البته کم گیر میاد خارج از ایران.

نگران کپی خورش نباش الان طاهر توی نکست جن درایو رو تعویض میکنه با هر درایوی که بخای.....
=============
دوستان الان توی تهران ارزون ترین الایت رو از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟؟؟

آقا مجید فکر کنم ارزون تر از همه جا بدن.

واقعا ممنونم نمی دونم چی بگم :love:
واقا..

از همتون ممنون

ولی با این که درایو هاش کپی خور نمی شن حداقل از اون زمون که با ps3 بازی تعویض وخرید می کردیم بهتره;)
منظورم مالی
هارد 20 چه قدره ؟
وقتی پدرم رفت چی بهش بگم در مورد سریالش یا اینکه تقلبی باشه یا نباشه دست اول باشه نباشه چی بگم در کل منظورم از اطمینان جنس :love:;)

مثلا تو فرانکفورت در فروشگاه هاش دیگه 360 ارکید فالکون با درایو های دیگه پیدا نمی شه
اگه شد بهش بگم چه درایوی بجز lite on بگیره
دوست عزیز بزار خیالتو راحت کنم
من پیشنهاد میکنم
یک xbox360 Elite PAL کپی خور شده از ایران بگیری(حدود قیمت 450)
به بابات هم بگو یک دسته باسیم و یک شارژر دسته بیسیم برات بیاره.
به دردسراش نمی ارزه بخوای از آلمان برات بیارن.
موفق باشی

تقریبا از روی تاریخ میشه تشخیص داد.اگر 3/2007 به قبل باشه فکر نمی کنم Lite-On باشه.
البته کم گیر میاد خارج از ایران.

جای خاصی (که نسبتا بهتر از جاهای دیگرش باشه) در دبی برای خرید عمده xbox360 سراغ دارید؟؟
در صورت خرید عمده(50 تا 100) حدود چند درصد تخفیف میدن؟؟
در ایران ارزونترین جا برای خرید کجاست؟؟البته کرک شده.
الیت،پریمیوم،ارکد
آدرس یا لینک بدید لطفا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or