راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فکر نکنم بشه فنها رو جدا گانه 12 ولت کرد!!!
بعد تو مادربردهای فالکون اگر زیاد بهش فشار نیاری نیازی به 12 ولت کردن نیست
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

من کنسولهای که 12 ولت کردن رو دیدم زیاد هم صداش بالا نیست!!!؟

بعد کسی قیمت اینتر کولر رو داره؟؟

بهترین اینترکولر ها اینترکولرهایی که Next Gen میده که اونم 38 تومنه

پدرم داره میره المان

پدرم داره میره فرانکفورت المان از کانون مهندسین می خوام بهش بگم یه x360 هم برام بگیره شما که عمری باسه چراغ هاش مشکلی داشتین می تو نید من رو راهنمایی کنید که چه مدلی الان از همه به صرفه تره ومشکلی نداره و ریجن ان و.... همه رو دیگه اگه بگید واقعا ممنون می شم واقعا چون چیز زیادی ازxbox 360 نمیدونم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
می شه یه قیمتی ازش بدید ومن گفتم به (صر فه تره) چون چند وقت پیش ps3 80gig گرفتم و ارزانتراز همه چیه خوبه یا خوب نیست چه جوریاست ؟ گفتم اطلاعاتی از xbox 360 ندارم و هر اطلاعاتی از ps3 خواستین به خودم بگین

Arcade پورت HDIM داره؟ کابلشو چی؟
ارکید های فالکون پورت HDMIرو دارند اما کابلش رو نه
چجوری میشه دیسکهای ورباتیم رو از دیسکهای دیگه شناخت
به جز ورباتیم چه دیسکهایی خوبه
ورباتیم دیگه الان اونقدر به محبوبین سابق نیست الان دیسک های دیگری استفده میکنند مثلهT-GATEمیگن فیلیپس هم خوبه اما خودم تست نکردم;)
می شه یه قیمتی ازش بدید ومن گفتم به (صر فه تره) چون چند وقت پیش ps3 80gig گرفتم و ارزانتراز همه چیه خوبه یا خوب نیست چه جوریاست ؟ گفتم اطلاعاتی از xbox 360 ندارم و هر اطلاعاتی از ps3 خواستین به خودم بگین
من به شما الایت رو پیشنهاد کردم چون بعد از اپدیت پاییزی کل بازی بر روی هارد ریخته میشه پس هارد 120خیلی بدرد میخوره-همچنین لوازم جانبیش-ولی از نظر کیفیت ساخت با پریمیوم-ارکید -های فالکون هیچ فرقی ندارد به غیر از لوازم جانبی و هارد.
قیمتش هم اینجا450هست میانگیینش. هم ارزونتر و هم گرون تر میتونی پیدا کنی;)

پدرم داره میره فرانکفورت المان از کانون مهندسین می خوام بهش بگم یه x360 هم برام بگیره شما که عمری باسه چراغ هاش مشکلی داشتین می تو نید من رو راهنمایی کنید که چه مدلی الان از همه به صرفه تره ومشکلی نداره و ریجن ان و.... همه رو دیگه اگه بگید واقعا ممنون می شم واقعا چون چیز زیادی ازxbox 360 نمیدونم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

از آلمان نخر... چون کنسول اونجا جدیده و همه با درایو لایت اون عرضه میشه این درایو هم هنوز کپی خور نشده و باید بری و مثل ps3 بازی اورجینال بگیری (البته خبرهای در مورد کپی خور شدن این درایو هست)

بعد خواستی بگیری همینجا بگیر که قیمت ها خیای ارزون شده و چون درایو بنکیو هست مشکل کپی خور شدن نداره.

بعد تمام کنسول های که از تاریخ 8/2007 به این ور ساخته شده همه مادربرد فالکون هست و هیچ مشکلی نداره(پس به تاریخش نگاه کن)

البته مشکل سه چراغ هنوز کامل رفع نشده ولی خیلی کمتر شده...

بهترین و بصرفه ترین هم مدل الیت هست...

رجین هم فرق نمیکنه بنظر من اول پال بگیر...

قیمت هم تو تهران حداقل 450 تومن هست. ولی تو این سایت کسانی هستند که ارزان تر هم میدن

قیمت جهانی الیت هم میتونی از سایت www.xbox.com بگیری

اقایان تورو اون خدا برای من یک id در Playstation Network درست کنید:love::love::love: من حدود 3ساعت پاش نشستم ولی نتونستم این ایمیل من humanaga@yahoo.com است ورمزش999999 است من جبران می کنم:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
نمي دونم دقت كردي يا نه ولي اينجا قسمت xbox360 هست نه ps3 . ;)
از اين به بعد بيشتر دقت كن

از آلمان نخر... چون کنسول اونجا جدیده و همه با درایو لایت اون عرضه میشه این درایو هم هنوز کپی خور نشده و باید بری و مثل ps3 بازی اورجینال بگیری (البته خبرهای در مورد کپی خور شدن این درایو هست)

بعد خواستی بگیری همینجا بگیر که قیمت ها خیای ارزون شده و چون درایو بنکیو هست مشکل کپی خور شدن نداره.

بعد تمام کنسول های که از تاریخ 8/2007 به این ور ساخته شده همه مادربرد فالکون هست و هیچ مشکلی نداره(پس به تاریخش نگاه کن)

البته مشکل سه چراغ هنوز کامل رفع نشده ولی خیلی کمتر شده...

بهترین و بصرفه ترین هم مدل الیت هست...

رجین هم فرق نمیکنه بنظر من اول پال بگیر...

قیمت هم تو تهران حداقل 450 تومن هست. ولی تو این سایت کسانی هستند که ارزان تر هم میدن

قیمت جهانی الیت هم میتونی از سایت www.xbox.com بگیری

Lite-On کپی نشده اما با آموزشی که hoom گذاشته فکر کنم قابل تعویض باشه.پس خرید از آلمان هم خیلی مشکل نیست.
تاریخ هم 24/8 فکر می کنم به بعدش هست که Falcon هست.البته برای اطمینان از ماه 10/2007 پیشنهاد خرید میشه.

Lite-On کپی نشده اما با آموزشی که hoom گذاشته فکر کنم قابل تعویض باشه.پس خرید از آلمان هم خیلی مشکل نیست.
تاریخ هم 24/8 فکر می کنم به بعدش هست که Falcon هست.البته برای اطمینان از ماه 10/2007 پیشنهاد خرید میشه.

خوب اگر بخوای درایو رو تعویض کنی با کلی دردسر روبرو می شی که ارزش نداره!قیمت یک درایو جدید چقدره؟

آقا درايو عوض بشه كنسول رو بن نميكنن؟
من الان زنگ زدم نكست جن الايت رو گفت 575 آركيد رو گفت 450!!!!
بى زحمت قيمت همه ى پك هارو در دوبى به تومن بنويسيد.
نكست جن بخواد درايو رو عوض كنه كلا با دستمزد و قيمت درايو چقدر ميشه؟
اصلا خودشون درايو رو دارن؟اگه آره هم هيتاچى هم بنكيو؟
وقتى تعويض شد درايو رو ميدن به خودمون؟
خير سرم از اول فروردين ميخوام 360 بگيرم:(

آخرین ویرایش:
اینقدر خودتو اذیت نکن آقا مجید قراره الیت بیاره 455 تومن با درایو بنکیو

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672&page=1

آقا مجید هم گفته میارم 400 تومن با درایو بنکیو

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=153

دبی رو بیخیال شو چون قیمت ها الان زیاد فرق نمی کنه و به دردسرش نمی ارزه...

تازه روش تعویض درایو آمده و زیاد اطلااعاتی ازش نیست( ولی بالای 60 - 70 تومن خرج بر میداره)

اینقدر خودتو اذیت نکن آقا مجید قراره الیت بیاره 455 تومن با درایو بنکیو

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672&page=1

آقا مجید هم گفته میارم 400 تومن با درایو بنکیو

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=153

دبی رو بیخیال شو چون قیمت ها الان زیاد فرق نمی کنه و به دردسرش نمی ارزه...

تازه روش تعویض درایو آمده و زیاد اطلااعاتی ازش نیست( ولی بالای 60 - 70 تومن خرج بر میداره)

از کجا مطمئنی که قیمت فرقی نمی کنه ؟

قیمت های دوبی :

آرکید 215 هزار تومان
پرمیوم 285 هزار تومان
الایت 395000 تومان

توی سایت XBox.Com هم به درهم ذکر شده که به ترتیب 850 و 1150 و 1599 درهم ذکر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or