راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان، من این هفته که خواستم Elite بخرم دیدم یه دفعه قیمت افت کرده رفته روی 480 تومن
اما فروشگاه Parto میگفت ریجن پال 550 تومن به این علت که اون دستگاه اصله و این دستگاه هایی که 470 480 میدن حتما یه مشکلی داره

به نظر شما این حرف درسته؟

دوستان، من این هفته که خواستم Elite بخرم دیدم یه دفعه قیمت افت کرده رفته روی 480 تومن
اما فروشگاه Parto میگفت ریجن پال 550 تومن به این علت که اون دستگاه اصله و این دستگاه هایی که 470 480 میدن حتما یه مشکلی داره

نه ! اون مي خواسته كنسولاي خودشو بفروشه
الان شما تو فروشگاه مجازي مي توني از آقا مجيد و آقا پيام بخري قيمتاشونم 450 به پايين هست هيچ مشكلي هم ندارن هر كي هم خريده راضي بوده

سلام بچه ها :love:
اين vga cable microsoft رو بگيرم بازم بايد اين تبديل مادگي _ مادگي رو هم بگيرم :evil:
ميشه يه عكسي از اين اقا تبديل برام بذاريد تا چشمم به جمالش روشن شه:sick:

یه سوال برای من پیش اومده این Microsoft VGA Av Cable رو که من گرفتم واسه صداش هم باید از اون 2تا فیش کوچیکا اصتفاده کنم دیگه درسته اما خوب اسپیکر من جایی واسه این فیش ها نداره حالا باید واسه صداش چی کار کنم؟

یا به بلندگوی ضبط وصل کنید یا تبدیل برای اسپیکر بگیرید.تصویرش هم فکر کنم در صفحات قبلی باشه.

نمیشه گفت این اجناس 100% از این تعمیری ها و این حرفا باشه...نباید بیخود به کسی بچسبونیم.پرتو هم اجناسش رو از وارد کننده گرون گرفته شاید...

سلام بچه ها :love:
اين vga cable microsoft رو بگيرم بازم بايد اين تبديل مادگي _ مادگي رو هم بگيرم :evil:
ميشه يه عكسي از اين اقا تبديل برام بذاريد تا چشمم به جمالش روشن شه:sick:

تبدیل مادگی-مادگی اگر مانیتورت CRT هست حتما می خواد. ;)

تصویر قطعه دومی رو ببین.2 طرفش باید به این شکل باشه.(کاری به تصویر بالاییش نداشته باش)

url

یا به بلندگوی ضبط وصل کنید یا تبدیل برای اسپیکر بگیرید.تصویرش هم فکر کنم در صفحات قبلی باشه.
آقا شرمنده ها من این چند صفحه رو با دایال آپ گشتم ولی چیزی ندیدم میشه شما لطف کنی یه تصویر از این تبدیل اسپیکر بزاری با ارز پوزش
بعد کسی تو تهران جایی رو میشناسه واسه خرید بازیه 360 که هم دیسکاش خوب باشه هم با پیک بفرسته؟

آقا شرمنده ها من این چند صفحه رو با دایال آپ گشتم ولی چیزی ندیدم میشه شما لطف کنی یه تصویر از این تبدیل اسپیکر بزاری با ارز پوزش
بعد کسی تو تهران جایی رو میشناسه واسه خرید بازیه 360 که هم دیسکاش خوب باشه هم با پیک بفرسته؟

http://www.htg.ir
تو این سایت برو این شرکت بازی ها رو روی بهترین دیسک میزنه؟

آقا مجید هم بازی با پیک میفرستند ....http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672&page=1

این یه مدلش :

image.jpg

این هم یکی دیگه :

speakercable.jpg

بازی هم HTG.IR هست که دیسک هاش ورباتیم هست و عالیه...
جاهای دیگه هم مثل نکست جن،پرتو و ... هستن.

من دو سه تا بازی توپ دارم که روی دیسک مالزی هست یعنی اصلا نباید با این ها بازی کنم؟

بعد اگر میشه بگید این شماره سریال روی جعبه کجاست؟

من دو سه تا بازی توپ دارم که روی دیسک مالزی هست یعنی اصلا نباید با این ها بازی کنم؟

خیر نباید اصلا استفاده کنی...باعث ضعیف شدن یا خراب شدن لنز میشه.

البته پدرام جان هم نظرشونو گفتن ولی بنظر من تموم کردن دو یا سه بازی مالزی تاثیر زیادی روی لنز نداره چون من خودم 5 تا بازی رو با همین استمپریها تموم کردم و تا الان هم که یک سال و نیم میگذره مشکلی با لنز نداشتم .
شماره سریال هم البته اگه روی جعبه باشه روی همون برچسبی هستش که بارکد روش چاپ شده و لی پشت کنسول بوضوح میشه اونو دید و واسه اطمینان باید با سریال داخل منوی کنسول مطابقت داده بشه .

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یک 360 بگیرم !
چند تا سوال
1.ریجن چی بگیرم؟!
2.کنسول های 60 گیگی کی میاد؟
3.جاسپر از طرف ماکر تایید شده !؟ کی میاد؟!
4.بهترین زمان برای گرفتن 360 کیه؟
5.اگه من الایت بگیرم مینش با پرمیوم که فرقی نداره پس تو 3 چراغ هم تاثیری نداره !
6.من این روش های air ... و 12 ولت را بلد نیستم !(بلدم میترسن در کنسول را باز کنم پیاده کنم)
7.وقتی کنسول را خریدم چه کار هایی لازمه روش بکنم ! 1.12 ولت 2. 3 ؟
8.من یک مانیتور hd براش میخوام lcd باشه قیمتشم 250 تا 300 باشه 19 اینچ مانیتوری باشه که ورودی hdcp داشته باشه !
9.شناسایی مادر بورد به روش کلی؟
10.شناسایی نو بودن کنسول؟
11.Play & Charge Kit چنده کجا بخرم؟
12.دسته ی نو 360 بی سیم از کجا بخرم؟
13.دستش تو دست ما جا میشه؟!:d
14.روزی چه قدر باهاش بازی کنم؟
15.این داشبورد پاییزی و ... چیه قضیش؟!
16.بهترین زمان برای خریدن 360؟
17.از دبی بخرم یا ترکیه یا ایران؟
18.من میدونم بازی خوب زیاد داره اما خوب نمیتونم یک بازه همش را که بخرم !(ازتون میخوام توپ ها را برام لیست کنید)
19.دمتون گرم
20. بسیار ممنون
21.این پیامه میشه بهش اعتماد کرد کیا تایید میکنن؟!
22.این آقا میتونه خودش این روش ها را پیاده کنه؟
23.آدرس تایپک

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یک 360 بگیرم !
چند تا سوال
1.ریجن چی بگیرم؟!
2.کنسول های 60 گیگی کی میاد؟
3.جاسپر از طرف ماکر تایید شده !؟ کی میاد؟!
4.بهترین زمان برای گرفتن 360 کیه؟
5.اگه من الایت بگیرم مینش با پرمیوم که فرقی نداره پس تو 3 چراغ هم تاثیری نداره !
6.من این روش های air ... و 12 ولت را بلد نیستم !(بلدم میترسن در کنسول را باز کنم پیاده کنم)
7.وقتی کنسول را خریدم چه کار هایی لازمه روش بکنم ! 1.12 ولت 2. 3 ؟
8.من یک مانیتور hd براش میخوام lcd باشه قیمتشم 250 تا 300 باشه 19 اینچ مانیتوری باشه که ورودی hdcp داشته باشه !
9.شناسایی مادر بورد به روش کلی؟
10.شناسایی نو بودن کنسول؟
11.Play & Charge Kit چنده کجا بخرم؟
12.دسته ی نو 360 بی سیم از کجا بخرم؟
13.دستش تو دست ما جا میشه؟!:d
14.روزی چه قدر باهاش بازی کنم؟
15.این داشبورد پاییزی و ... چیه قضیش؟!
16.بهترین زمان برای خریدن 360؟
17.از دبی بخرم یا ترکیه یا ایران؟
18.من میدونم بازی خوب زیاد داره اما خوب نمیتونم یک بازه همش را که بخرم !(ازتون میخوام توپ ها را برام لیست کنید)
19.دمتون گرم
20. بسیار ممنون
21.این پیامه میشه بهش اعتماد کرد کیا تایید میکنن؟!
22.این آقا میتونه خودش این روش ها را پیاده کنه؟
23.آدرس تایپک
مثينكه خيلي هولي ها !!!
اونايي رو كه بلدم جواب مي دم بقيشم هم دوستان ديگه زحمت بكشن
1. پال بازياش زودتر مياد
2. 60 گيگ اومده با همين مادربورد فالكون
3. تاييد شده گفتن كي مياد ولي يادم نيست شايدم عقب بيوفته
4. مي گن پاييز و يه خورده قبل كريسمس قيمتا به حداقل مي رسه
5. دقيقا فقط لوازم جانبيش فرق داره
6. فقط 12 ولت كني كافيه كه كار خيلي سختي هم نيست اگرم مي ترسي مي توني بدي nextgen.ir برات بكنن 15 تومن ميگيره اگه بازم مي ترسي اينتركولر بگير
7. 12 ولت كافيه و ديگه اينكه با كنسول بايد راه بياي
8. اگه بتوني يه خورده بذاري رو پولت با 320 340 تومن مي توني يه مانيتور 22 سامسونگ با مشخصاتي كه گفتي بگيري فقط يادت باشه وايد بگيري. اگرم نمي خواي اينقدر خرج كني مي توني يه بنكيو بگيري كه جديدا خيلي ارزون هم شده. (اگه بازم درباره مانيتور سوال داشتي تو تاپيك خودش بپرس
9. اگه آداپتورش 175 وات باشه فالكونه (اگه سوتي دادم دوستان اصلاح كنند) (تاپيك مخصوص داره)
10. خيلي نمي شه دربارش صحبت كرد بايد مغازه داره با انصاف باشه
11. قيمت ندارم ولي تو همين فروشگاه مجازي قيمتاي خوبي مي دن
12. اونم فروشگاه مجازي
13. مگه چن سالته ؟ نيازي به دست غول نيست :cheesygri
14. مي توني هر 2 ساعت يه نيم ساعت سه ربعي بهش استراحت بدي مي توني هم از برنامه ي آقا پدرام استفاده كني:
9 تا 12
3 تا 6 بعد از ظهر
9 تا 12 شب
15. يه آپديته براي داشبورد 360 (همون محيط اصلي خودمون) كه اجازه مي ده قسمتي از بازي روي هارد كپي بشه تا ديگه مشكل دير لود شدن نداشته باشي قراره پاييز بياد
16. تكراريه (سوال 4)
17. دبي خيلي ارزونتر برات در مياد
18. اينو مي ذارم به عهده ي دوستان البته جاي اين سوال اينجا نيست برو تو قسمت بازي هاي 360 تاپيك مخصوص داره
19. مرسي
20. خواهش مي كنم
21. اكثر كسايي كه تو فروشگاه مجازي فعاليت مي كنند آدماي خوب و با انصافين اكثر كسايي هم كه از آقا پيام يا آقا مجيد خريد كردن تا الان راضي بودن و كسي هيچ مشكلي نداشته و در ضمن قيمتاشونم نسبت به مغازه هاي بيرون خيلي بهتره
22. از خودشون بپرس
23. داشتم
24. شانس اوردي يكي مثل من پيدا شد جوابتو داد :cheesygri
25. خودت 2 ساعت وقت مي ذاشتي تو تاپيكا مي گشتي همه چي دستت مي يومد
26. موفق باشي

سلام ممنون جواب دادین !
میگم من میخوام از یک مانیتور هم برای pc و هم برای 360 استفاده کنم باید چه کنم؟
اگه یک مانیتور باشه که hdcp بخوره از اونطرف هم dvi خیلی خوبه !
ضمنا نمیشه از هر دو یک زمان استفاده کرد؟
یک ماینتور lcd میخوام که رزولوشنش hd باشه !

آقا پیام الایت داره؟

سلام ممنون جواب دادین !
میگم من میخوام از یک مانیتور هم برای pc و هم برای 360 استفاده کنم باید چه کنم؟
اگه یک مانیتور باشه که hdcp بخوره از اونطرف هم dvi خیلی خوبه !
ضمنا نمیشه از هر دو یک زمان استفاده کرد؟
یک ماینتور lcd میخوام که رزولوشنش hd باشه !

آقا پیام الایت داره؟
سلام
اول اينكه hdcp پورت خروجي يا ورودي نيست و يك قابليت هست
ماينتور هاي LCD اكثرا به غير از ورودي VGA يك ورودي DVI هم دارند كه از جفش ميتوني براي 360 استفاده كني. يعني يا بايد يه كابل HDMI to DVI بگيري يا VGA Av cable كه عكس جفتش تو صفحه 975 همين تاپيك هست.
منظورت در يك زمان چيه يعني مثلا مانيتور نصف چه يه طرف نصوير PC باشه يه طرف نصوير 360 :confused: كه عمرا نمي شه
ولي فكر كنم مي توني مثلا PC رو به VGA بزني 360 رو به DVI بعد فقط يكيشو روشن كني اينجوري ديگه نيازي به تعويض كابل نداري كارت تموم شد خاموش مي كني اون يكيو روشن مي كني
اگه منظورت 1080p هست فكر مي كنم همچين مانيتوري باشه ولي اگه برا 360 مي خواي خيلي ارزش نداره چون 360 براي مانيتور رزوليشن پاينتري رو استفاده مي كنه (فكر كنم حدوداي 1380 * 768) صفحه اول همين تاپيك دقيقش هست
اگه جوابام ناقصه دوستان ديگه زحمت بكشن لطف كنند تكميل كنند

من با ps3 یک بازی رو انجام دادم که برای حرکت دادن به جای اینکه روی کلید فشار بیاری میتونستی دسته رو تکون بدی(بالا و پایین) و بعد به هر جهتی که میخواستی میرفت(بازی ماشین بود)

خواستم ببینم این کارو روی xbox هم میشه انجام داد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or