راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

برا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟:-":cheesygri

حالا یه بار هم مغازه دارها خواستن قیمت شکنی بکنن و فروششون رو بیشتر کنن شما اینقدر گیر ندید دیگه.
الان تو بازارچه هم بچه ها دارن الایت میفروشن کپی خور آو آکبند و سریالش هم با جعبه مچ هست پس ایرادی دیگه نداره که بخواین شک کنین.
قیمت جهانی کنسول چیزی پایین تر از این 450 هست پس در نتیجه الان هم گرونه نسبت به جهان اما خوب اینجا ایران است کشور گل و بلبل حالا همین قیمت هم راضی شدن بدن باید خدا رو شکر کنیم.

برا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟:-":cheesygri
اونايي كه درايوش لايت آن هست چون هك نشده ارزونه.
ولي بعضي جاها هم درايو بنكيو رو برا دلايلي مثل جلب مشتري و راضي بودن به سود كم ارزون مي فروشن.

من جدیدا" میخام 360 بگیرم میخاستم بدونم چه چیزایی واسه کنسولم بگیرم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
اول این که مانیتور من سامسونگ V1740 هست با چه کابلی میشه این کنسولو به کامپیوتر وصل کرد
بعد دسته های بیسیم باید شارژ بشه دیگه درسته من شنیده بودم یه شارژکیتهایی هست که بدون وصل کردن به دسته اونو شارژ میکنن میخاستم بپرسم اسمش چیه اگه ممکنه یه عکسی هم ازش بزارید و این که باطری های خود دسته شارژی هست دیگه آره
فقط دوستان خواهشا" از این کابل ها و وسایل دیگه لطفا" یه عکسی قیمتی بزارن

يكي جواب ما رو بده.

Quick Charge Kit برای شارژ سریع باطری هست(همون نوع Play & Charge Kit).این Quick Charge Kit یک باطری رو 1-2 ساعته شارژ می کنه و زمان برای 2 باطری هم 2 برابر میشه.
باطری ها هم 25 ساعت حدودا شارژ نگه میدارن.

من جدیدا" میخام 360 بگیرم میخاستم بدونم چه چیزایی واسه کنسولم بگیرم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
اول این که مانیتور من سامسونگ V1740 هست با چه کابلی میشه این کنسولو به کامپیوتر وصل کرد
بعد دسته های بیسیم باید شارژ بشه دیگه درسته من شنیده بودم یه شارژکیتهایی هست که بدون وصل کردن به دسته اونو شارژ میکنن میخاستم بپرسم اسمش چیه اگه ممکنه یه عکسی هم ازش بزارید و این که باطری های خود دسته شارژی هست دیگه آره
فقط دوستان خواهشا" از این کابل ها و وسایل دیگه لطفا" یه عکسی قیمتی بزارن

شما اگر مانیتورت CRT هست باید از کابل VGA استفاده کنی به همراه تبدیل مادگی-مادگی
اگر LCD هست و DVI داری می تونی هم از VGA استفاده کنی هم از HDMI To DVI.
بله Play & Charge Kit برای همین کار هست که باطریش 25 ساعت شارژ نگه میداره.

Microsoft VGA Av Cable

official_xbox_360_vga_hd_av_cable_360.jpg

HDMI To DVI Cable

CHD-1FB_LR.jpg

Play & Charge Kit

playandcharge001.jpg

سلام دوستان.
می خواستم ببینم این 3چراغه شدن 360 ماله گرمای داخلش هست یا نه به خاطر چیز های دیگه هم 3چراغ میشه.
تو شهر ما تو زمستان دما تا -40 هم می رسه,گمان کنم با این حال دیگه مشکل نداشته باشه

پدرام جون چند تا سوال داشتم
من امروز خواستم يه xbox رو کپي خور کنم ولي نشد همون error 0x7f که مربوط به چيپست هست.چيپست کامپيوتر هم nforce4 شما هم با اين مشکل داشتين درسته؟
کامپيوتر پسر عموتون چيپستش چي بود؟
شما کارت pci i/o contollorer رو از کجا گرفتين؟
ممنون ميشم جواب بدين.:love:

ممنون آقای Console ازجوابتون فقط
مانیتور من LCD هست واین DVI اصلا" چیه یعنی چجوریه چه شکلیه
بعد این کابل VGA مدل های مختلف داره دیگه درسته چون یکی گرفته بود میگفت تصویر ماته و به خاطر کابله حالا اگه این طوره مدله خوبش چیه
باز هم ممنون

سلام دوستان.
می خواستم ببینم این 3چراغه شدن 360 ماله گرمای داخلش هست یا نه به خاطر چیز های دیگه هم 3چراغ میشه.
تو شهر ما تو زمستان دما تا -40 هم می رسه,گمان کنم با این حال دیگه مشکل نداشته باشه

3 چراغ شدن هم از گرمای داخل کنسول هست هم از خیلی چیزای دیگه مثل برقش می تونه باشه.
نه مشکلی نداره.اون موقع دورش باید پتو هم بذاری سردش نشه... :biggrin1:

HDMI To DVI Cable حدودا قیمتش چنده؟ کجا میشه پیدا کرد؟

حدودا 20-25 هزار تومان هست.فروشگاه هایی مثل NextGen و Parto و ... که کارشون فروش کنسول و از این جور چیزا هست البته کامپیوتری ها هم اکثرا دارن این کابل رو.

پدرام جون چند تا سوال داشتم
من امروز خواستم يه xbox رو کپي خور کنم ولي نشد همون error 0x7f که مربوط به چيپست هست.چيپست کامپيوتر هم nforce4 شما هم با اين مشکل داشتين درسته؟
کامپيوتر پسر عموتون چيپستش چي بود؟
شما کارت pci i/o contollorer رو از کجا گرفتين؟
ممنون ميشم جواب بدين.:love:

اونم NForce 4 بود.شما جدیدترین درایور چیپست مادربوردتون رو از سایت برند مادربوردتون بگیرید.احتمال داره درست بشه.البته شما باید موقع کپی خور سیم های USB و هارد و درایو ها رو بکشید.
من آرمین جان یکی از کاربرهای سایت زحمت فرستادنش رو برام کشید.
کامپیوتری ها ممکنه داشته باشن.

ممنون آقای Console ازجوابتون فقط
مانیتور من LCD هست واین DVI اصلا" چیه یعنی چجوریه چه شکلیه
بعد این کابل VGA مدل های مختلف داره دیگه درسته چون یکی گرفته بود میگفت تصویر ماته و به خاطر کابله حالا اگه این طوره مدله خوبش چیه
باز هم ممنون

شما چند پست بالاتر رو نگاه کنید.یه تصویر از کابل HDMI To DVI گذاشتم.یه سرش پهن هست و پین های زیادی هم داره.به اون میگن DVI که پورت مادگیش باید پشت مانیتور شما باشه.
VGA هم الان توی بازار اکثرا ریمارک مایکروسافت هست و Real.اما خوب اکثرا یا ماتی دارن یا این که بعضی اوقات شانسی توشون خوب در میاد.
بهترین جنسش همون Microsoft VGA Av Cable هست که اصل خود مایکروسافت هست و قیمتش هم بالای 30 هزار تومان فکر می کنم باشه اما خوب دیگه مشکلی از نظر کیفیت اون موقع ندارید.

این Microsoft VGA Av Cable رو باید جدا بخریم یا تو پرمیوم هست
اگه باید جدا بخرم از کجا بگیرم بهتره پیام داره؟

خیر توی پپک Premium نیست.
باید جدا بخرید.
آقا پیام سوال کن اگر موجود داشته باشه خوبه...اگر نه هم برات میاره. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or