Ramin_x360
کاربر سایت
برا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟قیمت ها
الایت : 450 تا 600
ارکید : 400 به بالا
پریمیوم : 450 به بالا
:cheesygriبرا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟قیمت ها
الایت : 450 تا 600
ارکید : 400 به بالا
پریمیوم : 450 به بالا
:cheesygriبرا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟:cheesygri
اونايي كه درايوش لايت آن هست چون هك نشده ارزونه.برا چی تو الایت اینقدر تفاووت قیمت هستش؟ چرا بعضی جا ها اینقدر ارزون میدن ولی بعضی جاها دیگه این قدر گرون میده؟اون ارزونا رو بخریم؟:cheesygri
آقا اين شارژ كيتها چه فرقي با quicke شارژ كيتها مكنه بعدش اينا باطريهايي كه روشه خراب
نميشه و چقدر طول ميكشه كه شارژ بشه .چند ساعت شارژ نگه ميدارن.
يكي جواب ما رو بده.
من جدیدا" میخام 360 بگیرم میخاستم بدونم چه چیزایی واسه کنسولم بگیرم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
اول این که مانیتور من سامسونگ V1740 هست با چه کابلی میشه این کنسولو به کامپیوتر وصل کرد
بعد دسته های بیسیم باید شارژ بشه دیگه درسته من شنیده بودم یه شارژکیتهایی هست که بدون وصل کردن به دسته اونو شارژ میکنن میخاستم بپرسم اسمش چیه اگه ممکنه یه عکسی هم ازش بزارید و این که باطری های خود دسته شارژی هست دیگه آره
فقط دوستان خواهشا" از این کابل ها و وسایل دیگه لطفا" یه عکسی قیمتی بزارن

سلام دوستان.
می خواستم ببینم این 3چراغه شدن 360 ماله گرمای داخلش هست یا نه به خاطر چیز های دیگه هم 3چراغ میشه.
تو شهر ما تو زمستان دما تا -40 هم می رسه,گمان کنم با این حال دیگه مشکل نداشته باشه
HDMI To DVI Cable حدودا قیمتش چنده؟ کجا میشه پیدا کرد؟
پدرام جون چند تا سوال داشتم
من امروز خواستم يه xbox رو کپي خور کنم ولي نشد همون error 0x7f که مربوط به چيپست هست.چيپست کامپيوتر هم nforce4 شما هم با اين مشکل داشتين درسته؟
کامپيوتر پسر عموتون چيپستش چي بود؟
شما کارت pci i/o contollorer رو از کجا گرفتين؟
ممنون ميشم جواب بدين.![]()
این Microsoft VGA Av Cable رو باید جدا بخریم یا تو پرمیوم هست
اگه باید جدا بخرم از کجا بگیرم بهتره پیام داره؟