راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شاید سوال تکراری باشه اما من آخر نفهمیدم کنسولمو ایستاده بذارم یا خوابیده؟؟
کنسولمم الیته :biggrin1:

بستگی به سلیقه خودت داره.
خیلی ها ایستاده میذارن خیلی ها هم خوابیده.
اگر می خوای خوابیده بذاری باید زیر کنسول چیزی بذاری که جدا بشه از زمین و زیر مادربورد داغ نشه...
من خودم ایستاده میذارم... ;)

بستگی به سلیقه خودت داره.
خیلی ها ایستاده میذارن خیلی ها هم خوابیده.
اگر می خوای خوابیده بذاری باید زیر کنسول چیزی بذاری که جدا بشه از زمین و زیر مادربورد داغ نشه...
من خودم ایستاده میذارم... ;)
پدرام جان
يعني اگه عمودي بگذاريم دستگاه رو لازم نيست زيرش چيزي باشه ؟ :p
تا از زيرش ارتفاع بگيره ؟:cool:

پدرام جان
يعني اگه عمودي بگذاريم دستگاه رو لازم نيست زيرش چيزي باشه ؟ :p
تا از زيرش ارتفاع بگيره ؟:cool:
درود
نه لازم نیست. ولی شخصا تجربه بدی داشتم. استفاده عمودی برام گرون تموم شد. البته در مورد 360 زیاد فرقی نمیکنه :دی.
شاید بدها درایوش دچار مشکل شد!.

پدرام جان یه سوال دیگه داشتم.الان من 2 تا هارد دارم.gamertag مم روی هر دوتا هارد هستش.اما سیوام از هارد قبلی رو هارد جدید کپی نمیشن.
سوال اینه که آیا اگه من از هر دو تا هارد برای بازی استفاده کنم از نظر امنیتی مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
یعنی بازیهای قدیمی رو برای گرفتن ادامه Achivement ها رو هارد قبلی بازی کنم و بازی های جدید رو رو هارد جدیدم .(بن نمی شم ؟ یا اینطور چیزا ؟)

پدرام جان یه سوال دیگه داشتم.الان من 2 تا هارد دارم.gamertag مم روی هر دوتا هارد هستش.اما سیوام از هارد قبلی رو هارد جدید کپی نمیشن.
سوال اینه که آیا اگه من از هر دو تا هارد برای بازی استفاده کنم از نظر امنیتی مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
یعنی بازیهای قدیمی رو برای گرفتن ادامه Achivement ها رو هارد قبلی بازی کنم و بازی های جدید رو رو هارد جدیدم .(بن نمی شم ؟ یا اینطور چیزا ؟)

یه مموری پیدا کن Save ها و مابقی رو از هارد قبلی ذخیره کن و انتقال بده به هارد جدیدت.
منظورم مموری خود کنسول هست.
مشکلی فکر نمی کنم استفاده از 2 هارد برای مسائل امنیتی و ... پیش بیاره.اما خوب ممکنه تعویض زیاد باعث خرابی بشه... ;)

قیمت کپی خور کردن چقدر هست؟
اگر خودم هم تو مغازه نباشم و بدم دست یک آشنا بازم مشکلی نداره؟

درایو BenQ حدود 15 تا 20 هزار تومان
درایو Hitachi 79 هم 30 به بالا که البته با روش جدیدش که اومده خودت هم بدون باز کردن دستگاه می تونی انجام بدی...

سلام
می خواستم بدونم برای پاک کردن dvd های بازیمون باید چطوری ان هارا پاک کنیم؟ من هنوز کنسولم 12 v نکردم ولی از اینتر کولر استفاده میکنم وروزی 6 ساعت هم بازی می کنم 3 ساعت صبح و ساعت هم شب به نظر شما ای مدت خیلی زیادی؟

یه مموری پیدا کن Save ها و مابقی رو از هارد قبلی ذخیره کن و انتقال بده به هارد جدیدت.
منظورم مموری خود کنسول هست.
مشکلی فکر نمی کنم استفاده از 2 هارد برای مسائل امنیتی و ... پیش بیاره.اما خوب ممکنه تعویض زیاد باعث خرابی بشه... ;)

آخه پدرام جان خواستم همین کارو بکنم اما نشد.هیچ کودوم از save ها رو copy یا move نکرد.
بعضی از تم هام به همین شکل بودن.مشکل از چیه ؟؟

سلام
می خواستم بدونم برای پاک کردن dvd های بازیمون باید چطوری ان هارا پاک کنیم؟ من هنوز کنسولم 12 v نکردم ولی از اینتر کولر استفاده میکنم وروزی 6 ساعت هم بازی می کنم 3 ساعت صبح و ساعت هم شب به نظر شما ای مدت خیلی زیادی؟

منظورت از پاک کردن DVD ها چیه ؟
در مورد زمان بازی کردن هم خیر مشکلی نداره.همین طوری بازی کن.مشکلی پیش نمیاد.

آخه پدرام جان خواستم همین کارو بکنم اما نشد.هیچ کودوم از save ها رو copy یا move نکرد.

نمی دونم.
این مشکل با کابل انتقال فکر کنم حل بشه اما خوب این کابل گیر نمیاد...

با عرض سلام
می خواستم اگه بشه یکی از دوستانی که xboxش رو 12لت کرده یه چند ثانیه صدای فن های دستگاهش رو ضبط کنه و این جا بذاره ببینم قابل تحمل هست یا نه(کلا می خواستم بدونم بلندیش در چه حده؟)

نمی دونم.
این مشکل با کابل انتقال فکر کنم حل بشه اما خوب این کابل گیر نمیاد...

اگه منظورت کابل شبکه برای انتقال فایل و اینجور چیزاست من خودم یکیشو درست کردم.
در ضمن نمیشه با شبکه کردن 2 تا دستگاه اینکارو کرد ؟

به کابل شبکه ربطی نداره اینا.
تمام فایل هایی که تو 360 ذخیره می شن یه owner دارن. برای کپی کردن save و theme و ... باید با همون اکانتی که این فایل ها متعلق به اونه لاگین کنی بعد اونارو کپی کنی.
همینطوری اجازه نمی ده چیزی کپی کنی.

اگه منظورت کابل شبکه برای انتقال فایل و اینجور چیزاست من خودم یکیشو درست کردم.
در ضمن نمیشه با شبکه کردن 2 تا دستگاه اینکارو کرد ؟

نه منظور من کابل شبکه نیست.منظور من کابل زیر هست :

xbox-360-hard-drive-transfer-20070426021943688-000.jpg

با کابل شبکه نمی تونی همچین کاری کنی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or