راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقایون سلام مخلص همه هم هستیم اقا من یه سوال دارم اونم اینه که الان قیمت ارکید چنده با 12 ولت کردن بعد چون من کلوپ دارم میخوام 360 بگیرم بریزم ملت حال کن خسته شدن از بس جی تی ای سونی 2 بازی کردن ایا به نظر شما من سال بعد بگیرم قیمتا میاد پایین یا نه امسال خوبه اساتید یه نظر بدن لطفا
مرسی از همتون
Arcade:400
12 ولت:توشهر ما 15 به بالا
توشهر ما هم 1 کلوپی مثل شما هست>واقعا هم حال میده;)
قیمت نوسان پیدا میکنه ولی الان بگیری چون تابستونه سودت بالاست;)
به نظر من بگیر>اونم رو تلوزیون LCD

این عکس تبدیل Component To DVI که البته من این رو جایی ندیدم :

gc-1212288.jpg

کابل HDMI To DVI هم باید با تبدیل صدای همراه XBox 360 Elite صدا رو بگیری.

131322-xbox_cable1_350.jpg

اسمش هم XBox 360 Audio Adaptor هست.

خیلی ممنون. فقط این تصویر که برا تبدیل صدا گذاشتید چطوری به اسپیکر وصل کنم؟! به یکیش وصل کنم کافیه یا اینم تبدیل دیگه ای میخواد؟!
ویرایش:
پدارم جان کابل HDNI و کابل صدارو نمیشه دوتاشم وصل کرد جون کیپن جا نمیشه دوتاشم.
راستی من اگه از اون تبدیل بالایی بگیرم، برای نشون دادن تصویر کدوم کابل رو وصل کنم، تصویر میاد؟ منظورم اینکه کدومش واسه صدا وکدومش واسه تصویره؟
ممنون.
اگه از اون تبدیل بالایی بگیرم

آخرین ویرایش:
Arcade:400
12 ولت:توشهر ما 15 به بالا
توشهر ما هم 1 کلوپی مثل شما هست>واقعا هم حال میده;)
قیمت نوسان پیدا میکنه ولی الان بگیری چون تابستونه سودت بالاست;)
به نظر من بگیر>اونم رو تلوزیون LCD
البته الان بگیری سود بیشتر می کنی ولی الان یه مقدار قیمت ها بالاست ( حدودا 70 تومن )
راستی کلا نذار روزی بیشتر از 6 7 ساعت کار کنه
کلوپ شهر ما از بد بخت روزی 12 ساعت کار میکشید بعد 1 سال سوخت ( البته لانچ بود ها )

خیلی ممنون. فقط این تصویر که برا تبدیل صدا گذاشتید چطوری به اسپیکر وصل کنم؟! به یکیش وصل کنم کافیه یا اینم تبدیل دیگه ای میخواد؟!
ویرایش:
پدارم جان کابل HDNI و کابل صدارو نمیشه دوتاشم وصل کرد جون کیپن جا نمیشه دوتاشم.
راستی من اگه از اون تبدیل بالایی بگیرم، برای نشون دادن تصویر کدوم کابل رو وصل کنم، تصویر میاد؟ منظورم اینکه کدومش واسه صدا وکدومش واسه تصویره؟
ممنون.
اگه از اون تبدیل بالایی بگیرم

نگاه کنید اون قسمتی که به پورت تصویر کنسول می خوره قطور نیست و راحت هم اون و هم کابل HDMI باهم وصل میشن.اما این کار با کابل Component یا Composite خود کنسول نمیشه.پس نگران وصل شدنش نباش.
در مورد گرفتن صدا باید بگم که شما باید به باند ضبط یا اسپیکری که می خواید این رو وصل کنید باید ورودی فیش سفید و قرمز رو داشته باشن.برای اسپیکر هم تبدیلش هست.

35-rca-adapter-500.jpg

برای تبدیل Component هم هر 3 تا رو باید وصل کنی ولی فکر کنم آبی و سبز برای تصویر باشن.

سلام
می خواستم بدونم این دسته سیم دار برای pc بخرم یا رسیور پیدا کنم واز دسته وایرلس استفاده کنم؟

بستگی به علاقه خودت داره.اگر دوست داری با دسته بی سیم بازی کنی برو Wireless Reciver بگیر.اما خوب Wired Controller قطعا به صرفه تر هست.

سلام
کسی قیمت دست سیم دار 360 نداره ؟ بعدا میشود یک عکسی از ان بگذارید؟ باید فزق بین قلای واصلش از کجا بفهمیم؟

این اصلیش :

xbox360_controller_2.jpg

اینم قلابیش :

xbox360_controller_2.jpg

اگر از فروشگاه های معتبر بخرید به مشکل برنمی خورید.
قیمتش هم بین 30 تا 40 هزار تومان هست.

نگاه کنید اون قسمتی که به پورت تصویر کنسول می خوره قطور نیست و راحت هم اون و هم کابل HDMI باهم وصل میشن.اما این کار با کابل Component یا Composite خود کنسول نمیشه.پس نگران وصل شدنش نباش.
در مورد گرفتن صدا باید بگم که شما باید به باند ضبط یا اسپیکری که می خواید این رو وصل کنید باید ورودی فیش سفید و قرمز رو داشته باشن.برای اسپیکر هم تبدیلش هست.

35-rca-adapter-500.jpg

برای تبدیل Component هم هر 3 تا رو باید وصل کنی ولی فکر کنم آبی و سبز برای تصویر باشن.

بستگی به علاقه خودت داره.اگر دوست داری با دسته بی سیم بازی کنی برو Wireless Reciver بگیر.اما خوب Wired Controller قطعا به صرفه تر هست.

خیلی ممنون. فقط یه سوال: اون تبدیل که نمیشه وصل کرد. منظورمن تبدیلی بود که بشه دوتا به کابل صدای 360(همون که عکسشو گذاشتی) وصل بشه و طرف دیگش به اسپیکر.
ممنون.:love:

خیلی ممنون. فقط یه سوال: اون تبدیل که نمیشه وصل کرد. منظورمن تبدیلی بود که بشه دوتا به کابل صدای 360(همون که عکسشو گذاشتی) وصل بشه و طرف دیگش به اسپیکر.
ممنون.:love:

این تصویری که گذاشتم به اسپیکرهایی می خوره که این قابلیت رو دارن.الان اسپیکر های جدید این رو دارن.شما می تونی به ضبط صوت هم نصب کنید و از قسمت AUX ضبط صدا رو بگیرید...

خودت کپی خور کنی احتمال داره به مشکل بر بخوری؟
بعد بهترین مغازه برای کپی خور کردن کجاست؟ و میشه اطمینان کرد یا نه؟
کپی خور شدن چند دقیقه(حداکثر)طول میکشه؟ تو مغازها؟

به نظر من بدی بیرون کپی کنند بهتره ! چون نه دردسر داره نه اون قدر گرونه که ارزش نداشته باشه

بله ممکنه Drive Key بپره و دستگاه دیگه به درد هیچی نخوره...
NextGen.IR و پرتو و WestGame جاهای معتبر و خوبی هستن برای این کار.بله میشه اطمینان کرد.پرتو جلوی خودت کپی خور می کنه.
خیلی بخواد طول بکشه 30 دقیقه...با حساب باز و بسته کردن دستگاه.

شاید سوال تکراری باشه اما من آخر نفهمیدم کنسولمو ایستاده بذارم یا خوابیده؟؟
کنسولمم الیته :biggrin1:

راستی من خواستم سیو های بازی هامو از هارد کنسول قبلیم با مموری روی کنسول جدیدم انتقال بدم اما نشد؟؟ یعنی انتقال نمی داد.چی کار کنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or