راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه اقا هومن که به هیچ وجه نمیگه :laughing:
من از روی لیبل بازی pes2008 دیدم اونم بعد از مدت ها
یه لحظه داشتم نگاه میکردم دیدم اسم دیسکو امیدوار بودم t-gate ببینیم ولی ridata دیدم
عکس خواستم بندازم اپ کنم ولی به خاطر کیفیت کم عکس و فلش ( فلش گوشی رو خاموش کردم ولی یه کوچولو میزنه ) بی خیال شدم ببینم اگه شد یه عکس میندازم اپ میکنم
خوی خوبه میگی PES 208 ایشون دیگه محصولات جدیدشون رو Ridata نمی زنن
قبلنا رو Ridata میزدن اما الان دیگه نه !

میگم این بحث راجع به دیسکها رو توی این تاپیک بهتر میشه دنبال کرد ، الان من اومدم آخرین قیمتها رو بخونم ولی همش با دیسکها شرکت پرتو مواجه شدم!
بلاخره نفهمیدم یکی بگه الان ارزون ترین قیمت
Halo Edition
Elite
Arcade
Pro

رجیون پال بهتره یا جی؟!
نظر من پال هستش اما فروشنده گفتش جی بهتره!!!
سلام.
خوش اومدی
رجیون غلطه ، درستش ریجن هست : Rigen!
برتری آنچنانی ندارن نسبت به هم ، جی نگیر فاینال فانتزی رو ممکنه نتونی بازی کنی:)
پال از همه ارزون تره

من راستش فعلا قصد خرید XBOX 360 رو نداشتم چون تازه PSP خریدم اما تو فروشگاه TARGET یه حراج خفن شده 225$ این XBOX 360 اما از اونجایی که ضاهرا XBOX360 انواع مختلف داره میخواستم شما صاجب نطران نطر بدید ببینم این مدل به درد میخوره یا نه؟ (از حول حلیم تو دیگ نیوفتم)

فقط لطفا سریع جواب بدین تموم نشه اینجا چیزهای حراج زود میره....

ممنون

اینم لینک:

http://www.target.com/Pre-Owned-Xbo...e=UTF8&node=165097011&frombrowse=1&rh=&page=1

من یه همچین حراجی رو چند وقت پیش یه جای دیگه دیدم که پرمیوم رو به قیمت 200 یورو میدادن، بعدا که مردم خریده بودن همشون ساخت 2005 بودن.

مي خوام بگم از كارفور شارجه برام بيارن:
١-همه ي اونهايي كه اونجا هست فالكون ديگه؟
٢- چه جوري از روي بسته بفهميم كه لايت ان هست يا نه؟
٣-توليدات الانشون بيشتر لايت انه يا سهم هرسه درايو يكيه؟

پس نمي خواد به اش بگم كه حواسش باشه كه فالكون بگيره ديگه؟ يه سوال ديگه ريجن پال نياز به آداپتوري ترانس چيزي براي استفاده در ايران داره؟تا اونجاي كه من يادمه پال يعني ٢٢�* ولت وان تي اس سي يعني ١١�* ولت.در ضمن اگه محافظ برق بگيرم از تاثراتي كه نوسانت برق روي ايكس باكس ميزاره مثل سه چراغ كردن در اثر رفتن برق و دوباره امدن جلوگير مي كنه و در ضمن از كجا اين محافظ را بايد خريد.ممنون ميشم اگه جواب بديد

آخرین ویرایش:
پس نمي خواد به اش بگم كه حواسش باشه كه فالكون بگيره ديگه؟ يه سوال ديگه ريجن پال نياز به آداپتوري ترانس چيزي براي استفاده در ايران داره؟تا اونجاي كه من يادمه پال يعني ٢٢�* ولت وان تي اس سي يعني ١١�* ولت.در ضمن اگه محافظ برق بگيرم از تاثراتي كه نوسانت برق روي ايكس باكس ميزاره مثل سه چراغ كردن در اثر رفتن برق و دوباره امدن جلوگير مي كنه و در ضمن از كجا اين محافظ را بايد خريد.ممنون ميشم اگه جواب بديد

اینکه به تاریخ و نوع بورد توجه بشه مهمه . در ضمن ریجن پال نیاز به ترانس نداره . استفاده از محافظ هم با توجه به نواسانات شدید برق در این ایام توصیه میشه . فروشگاههای وسایل الکتریکی همه از این محافظها دارند .

جدیدا لایت آن هستش.... شماره سریالش رو ببین بعد برو تو این سایت ببین درایوش چیه.
360drives.com
ولی سعی کن قبل از 3/2008 باشه دستگاهت....
اونجا 100% فالکونه.
اقا کجا باید سریال رو وارد کرد؟!!!

خوی خوبه میگی PES 208 ایشون دیگه محصولات جدیدشون رو Ridata نمی زنن
قبلنا رو Ridata میزدن اما الان دیگه نه !
ولی قبلا که رویhp میزد ! ( البته به گفته پدرام )
من این بازی حدودا یک هفته بعد از نینجا گایدن 2 گرفتم و حتی یادمه اون روز ها دیسک نداشتن گفتن که وایسا دیسکا برسه بعد pes 2008 رو میفرستم

میگم این بحث راجع به دیسکها رو توی این تاپیک بهتر میشه دنبال کرد ، الان من اومدم آخرین قیمتها رو بخونم ولی همش با دیسکها شرکت پرتو مواجه شدم!
بلاخره نفهمیدم یکی بگه الان ارزون ترین قیمت
Halo Edition
Elite
Arcade
Pro
اخه همه این ها که یکی نیستند که
یکی توش هارد 120 گیگه یکی دیگه 256 مگ
به نظر من فعلا پریمیوم به صرفه هست جون الایت بازم برگشت به 600 و ارکید هم که اقا پیام نیاورده تهران هم 100 % رفته بالای 400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or