راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یکی رو پیدا کردم که نه تنها خودش،بلکه رفیقاش یه پاشون دبی یه پاشون اهواز:cheesygri. سفارش دادیم...حدودا یه ماه و نیم دیگه میره. گفتم یه پرمیوم بیاره واسم....خدا رو چه دیدی شایدم Elite:-".اما حالی میده رو Tv 55 اینچ بازی کنی با صدای دالبی.!:biggrin1:
راستی یه سوال: Tv با یه کابل HDMI به سینما وصله...میشه از پشت سینما کابل رو جدا کرد و به 360 زد یا فرق میکنه خروجیش؟

یکی رو پیدا کردم که نه تنها خودش،بلکه رفیقاش یه پاشون دبی یه پاشون اهواز:cheesygri. سفارش دادیم...حدودا یه ماه و نیم دیگه میره. گفتم یه پرمیوم بیاره واسم....خدا رو چه دیدی شایدم Elite:-".اما حالی میده رو Tv 55 اینچ بازی کنی با صدای دالبی.!:biggrin1:
راستی یه سوال: Tv با یه کابل HDMI به سینما وصله...میشه از پشت سینما کابل رو جدا کرد و به 360 زد یا فرق میکنه خروجیش؟

آره میشه این کار رو کرد.
الایت بخر که کابل HDMI هم همراهش هست. ;)

آخه مگه یه کابل HDMI چنده که 100 هزار تومن فرق معامله است؟ نکنه رنگ مشکی خیلی خرج برداشته واسه مایکروسافت:confused:
ما یه کابل HDMI گرفتیم واسه30tvتومن...!

آخه مگه یه کابل HDMI چنده که 100 هزار تومن فرق معامله است؟ نکنه رنگ مشکی خیلی خرج برداشته واسه مایکروسافت:confused:
ما یه کابل HDMI گرفتیم واسه30tvتومن...!

فرق فقط توی کابل HDMI نیست.هارد 120 گیگابایت و تبدیل همراه کابل HDMI هم هست.همچنین به خاطر رنگش هم یه مقدار روش کشیده میشه...
کابل HDMI رو که هر قیمتی که دوست داشته باشی هست.از 20 تا 70 هزار تومان.

یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم اگه اینجا جاش نیست ببخشید.
من شهرستانم بازی از چه شرکتی بگیرم بهتره؟
تو شهر خودمون فقط پلی باکس هست 8500

میشه بگی چه مشکلی مثلا؟؟
دستگاه ریست میشه؟؟
تبدیلی هست که اون فیش صدا کامپوزیت رو به صدای ورودی اسپیکر تبدیل کنه؟امیدوارم فهمیده باشی
خودت هم از دوتا فیش استفاده میکنی؟؟

سلام. آقا ما با هزار امید رفتیم ایکس باکس گرفتیم، ولی مانیتورم فلترون هست و من نمی دونستم تبدیل مادگی ای جی پی هم میخواد.

راستش توی شهر ما هم ملت نمی دونن اصلا چی هست که بخوان برام بیارن.
خلاصه می خواستم اگه از بچه ها کسی میتونه این لطفو به من بکنه و برام بگیره و پست کنه :biggrin1:
البته هزینه پست و رفت و آمد و این چیزا با من.

ببخشید هم اینجا پست دادم آخه گفتم به خاطر این دیگه تاپیک نزنم.

یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم اگه اینجا جاش نیست ببخشید.
من شهرستانم بازی از چه شرکتی بگیرم بهتره؟
تو شهر خودمون فقط پلی باکس هست 8500

بازی رو می تونید از Parto بخرید که 4000 تومان میده.از NextGen.IR هم می تونید بخرید.هر دوی این شرکت ها کارشون خوبه...

میشه بگی چه مشکلی مثلا؟؟
دستگاه ریست میشه؟؟
تبدیلی هست که اون فیش صدا کامپوزیت رو به صدای ورودی اسپیکر تبدیل کنه؟امیدوارم فهمیده باشی
خودت هم از دوتا فیش استفاده میکنی؟؟

یک بار دیگه هم اشاره می کنم برای گرفتن صدا بهترین کار اینه که از تبدیل زیر استفاده کنی :

1443648361_373b5954f5.jpg

این رو برای همین کار ساختن و مشکل این که نتونی همزمان هر 2 کابل رو بزنی هم نداره.
اون روش ممکنه باعث ریستارت شدن دستگاه یا اشکالات دیگه ای بشه...

با عرض سلام
یه سوالی برام پیش اومده بود
توی این سایت راه های مختلفی برای کولینک xbox 360 از جمله 12 ولت کردن و sm و... معرفی شده.
می خواستم بدونم اگر واقعا این راه ها موثره چرا خود مایکروسافت این کار ها رو کنسولش انجام نمی ده؟با این کار هم درصد خرابی هاش به شدت کاهش پیدا کنه و هم هزینه که باید بعدا برا خدمات پس از فروش بده کم میشه.

دوستان من امروز یه چیز عجیبی شنیدم رفتم سوال کنم در مورد 360 از فروشگاه هومان تو شیراز تو پاساژ صدف گفت از این ارکید های نخر من دیروز یکی از مشتری هام برام اورده گفت سه چرا شده میگفت من بردش رو باز کردم دیدم اصلا مثل ارکید هایی که قبل از 2008 تولید میشد نبود به نظرم نخر چون زود خراب میشه.ایا به نظرتون این میتونه صحت داشته باشه البته من که باور نکردم فقط خواستم مطمئن بشم

دوستان من امروز یه چیز عجیبی شنیدم رفتم سوال کنم در مورد 360 از فروشگاه هومان تو شیراز تو پاساژ صدف گفت از این ارکید های نخر من دیروز یکی از مشتری هام برام اورده گفت سه چرا شده میگفت من بردش رو باز کردم دیدم اصلا مثل ارکید هایی که قبل از 2008 تولید میشد نبود به نظرم نخر چون زود خراب میشه.ایا به نظرتون این میتونه صحت داشته باشه البته من که باور نکردم فقط خواستم مطمئن بشم
دوست عزیز معمولا داره کنسول ها روز به روز بهتر میشه نه بدتر ! یارو یک چرتی گفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or