راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با عرض سلام
یه سوالی برام پیش اومده بود
توی این سایت راه های مختلفی برای کولینک xbox 360 از جمله 12 ولت کردن و sm و... معرفی شده.
می خواستم بدونم اگر واقعا این راه ها موثره چرا خود مایکروسافت این کار ها رو کنسولش انجام نمی ده؟با این کار هم درصد خرابی هاش به شدت کاهش پیدا کنه و هم هزینه که باید بعدا برا خدمات پس از فروش بده کم میشه.
چون اگه مايکروسافت اين کار رو روي کنسول ميکرد و 12 ولتش ميکرد صدرصد صداي کسايي که کنسول 360 دارن در ميومد چون وقتي 12 ولت کني سروصداي کنسول ميره بالا!!تا الان هم بعضي ها از سروصداي درايو ناراضي هستن. چه برسه به صداي 12 ولت. فن کولينگ هم همين طور

چون اگه مايکروسافت اين کار رو روي کنسول ميکرد و 12 ولتش ميکرد صدرصد صداي کسايي که کنسول 360 دارن در ميومد چون وقتي 12 ولت کني سروصداي کنسول ميره بالا!!تا الان هم بعضي ها از سروصداي درايو ناراضي هستن. چه برسه به صداي 12 ولت. فن کولينگ هم همين طور
اگه شما جای مدیران مایکروسافت بودین حاضر بودین این همه خرج تعمیر رو بدین ولی فن ها رو 12 ولت نکنین فقط به خاطر اینکه بعضی ها میگن صدای کنسول زیاده؟
تازه مایکروسافت می تونست از فن های قوی تری با صدای کمتر استفاده کنه!

اگه شما جای مدیران مایکروسافت بودین حاضر بودین این همه خرج تعمیر رو بدین ولی فن ها رو 12 ولت نکنین فقط به خاطر اینکه بعضی ها میگن صدای کنسول زیاده؟
تازه مایکروسافت می تونست از فن های قوی تری با صدای کمتر استفاده کنه!
12 ولت کردن به خود کسي که کنسول داره مربوط ميشه اگه دلش خواست 12 ولت کنه و صداي زيادش رو تحمل بکنه براي کم شدن درصد خرابي کنسول.
کي گفته اگه حتي خود شرکت مايکروسافت کنسول رو 12 ولت کنه وتمام cooling ها رو انجانم بده کنسول احتياج به تعمير نداره فقط درصدي از خرابي کنسول کم ميشه نه 100%

12 ولت کردن به خود کسي که کنسول داره مربوط ميشه اگه دلش خواست 12 ولت کنه و صداي زيادش رو تحمل بکنه براي کم شدن درصد خرابي کنسول.
کي گفته اگه حتي خود شرکت مايکروسافت کنسول رو 12 ولت کنه وتمام cooling ها رو انجانم بده کنسول احتياج به تعمير نداره فقط درصدي از خرابي کنسول کم ميشه نه 100%
چون ما تو ایران از گارانتی استفاده نمی کنیم کنسول رو باز می کنیم و 12v می کنیم ولی در دیگر کشور ها که از گارانتی استفاده می کنن کسی کنسول رو باز نمی کنه که 12 ولت کنه.
من میگم چرا از فن قوی تر استفاده نکرده؟(منظورم اینه که اگه واقعا قرار بود با افزایش تعداد دور فن مشکل xbox حل بشه یا حداقل کم بشه خود مایکروسافت توی سری های بعدی (مثلا همین سری که مادربوردش فالکونه)از فن های قوی تر استفاده می کرد)
خوب این 12 ولت کردن(به عنوان یکی از روش های حل مشکل) و بقیه روش ها که خرج چندانی نداره بالاخره اگه از درصد خرابی ها هم کم کنه باز هم خوبه و باعث میشه ضرر کمتری به شرکت بخوره!

آخرین ویرایش:
دوستان من امروز یه چیز عجیبی شنیدم رفتم سوال کنم در مورد 360 از فروشگاه هومان تو شیراز تو پاساژ صدف گفت از این ارکید های نخر من دیروز یکی از مشتری هام برام اورده گفت سه چرا شده میگفت من بردش رو باز کردم دیدم اصلا مثل ارکید هایی که قبل از 2008 تولید میشد نبود به نظرم نخر چون زود خراب میشه.ایا به نظرتون این میتونه صحت داشته باشه البته من که باور نکردم فقط خواستم مطمئن بشم

نه اقا چرت و پرت گفته
شما فقط از لحاظ فالکون بودن دستگاه , دیتگاه رو چک کن بقیه حرف ها رو بی خیال

با عرض سلام
یه سوالی برام پیش اومده بود
توی این سایت راه های مختلفی برای کولینک xbox 360 از جمله 12 ولت کردن و sm و... معرفی شده.
می خواستم بدونم اگر واقعا این راه ها موثره چرا خود مایکروسافت این کار ها رو کنسولش انجام نمی ده؟با این کار هم درصد خرابی هاش به شدت کاهش پیدا کنه و هم هزینه که باید بعدا برا خدمات پس از فروش بده کم میشه.

خوب قضیه اینجاست که این راه ها واقعا موثر نیستند توی 12 v لازم یکم اتصالی داشته باشی تا ... یا من تو قسمت بازارچه دیدم طرف 12 v کرده و دستگاه 3 چراغه داده !!!! حالا سر و صدای زیاد جای خودش
فعلا روشی وجود نداره که اون کار رو بکنی ودیگه 100 % xbox360 سه چراغه نشه

اقا پدارم امکان داره تا 1 ماه دیگه main jasper عرضه بشه؟ تاریخشو میدونید؟

طبق گفته ای که توی XBox-Scene و XBox360-Hacks مطرح شده از ماه آگوست به بعد روی کنسول ها قرار میگیره... ;)

Code:
http://www.xbox360-hacks.com/2008/05/09/microsoft-to-release-xbox-360-with-new-chips/

سلام.....

XBOX PRE
تاریخ : 27/11/2007
روی جعبه زده TEAM : CSON و 203 W اما روی آداپتور زده 175 W

LOT NO : 0747

از زیر هم که چراغ قوه میندازم 2 تا HEATSINK می بینم به صورت خوابیده در کنار هم....فالکونه دیگه؟؟؟

یه چنتا سوال داشتم:

• الان من بهترین مدل 360 که بخوام بگیرم هیچ مشکلی نداشته باشه کدومه؟اصلا کپی خورشم نمی کنم فقط واسه لایو می خوام.

• بازی اورجینال 360 مثل cod4 اینا پیدا میشه؟

• واسه آنلاین زدن بچه های j میتونن با uc بازی کنن؟

• بهترین ناحیه واسه آنلاین کدومه در واقع یعنی کدوم ناحیه ازش بازیای اورجینال بیشتری تو بازار هست؟
مرسی

یه چنتا سوال داشتم:

• الان من بهترین مدل 360 که بخوام بگیرم هیچ مشکلی نداشته باشه کدومه؟اصلا کپی خورشم نمی کنم فقط واسه لایو می خوام.

• بازی اورجینال 360 مثل cod4 اینا پیدا میشه؟

• واسه آنلاین زدن بچه های j میتونن با uc بازی کنن؟

• بهترین ناحیه واسه آنلاین کدومه در واقع یعنی کدوم ناحیه ازش بازیای اورجینال بیشتری تو بازار هست؟
مرسی
1- خوب Elite از همه بهتره
2- پیدا میشه ولی باید سفارش بدی
3- آره میشه
4- نفهمیدم

سلام.
میشه قیمت پک های ارکید و پرمیوم ریجن J رو بگید؟
J الان تو ایران و همینطور Duabi گیر نمیاد فقط PAL

منظورم از سوال آخری این بود که عینps3 که پینگ با رجیون پال بهتره منم بهتره دستگاموپال بگیرم؟تو بازار بازیهای اورجینال 360 کدوم رجیون از همه فراوونتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or