راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

1
3-اينتركولر هيچ تاثير خاصي در تهويه نداره....
benQ مگه چشه ؟
اینترکولر هایی که نکست جن داره میده خوبه و تاثیر زیادی داره ولی خوب هیچی 12 ولت نمیشه.....
------------------------
من تنها ایرادی که در بنکیو دیدم مشکل رندر کردن بازی gta iv بود.....
------------------------
1 سوال هم از پدرام دارم.... این Team : CSON این فالکونه؟؟؟؟؟؟

الان الایت با مادر برد فالکون و درایو هیتاچی 79 تو دبی پیدا میشه یا همه درایو ها benQ هستن؟

درایو مادر برد های جدیدتر اکثرا بنکیو و لایت-ان هستن که لایت هنوز کپی خور نشده...
درایو بنکیو هم خیلی عالی هستش و مشکلی نداره و راحت تر و ارزون تر وبی دنگوفنگ تر کپی خور میشه..
الایت هم فالکون که زیاد و باندل های مختلف پیدا میشه ولی با درایو هیتاچی رو نمیدونم...چون نمایندگی ها و فرو شگاهای بزرگ مثل:PLUG INS_SHA
SHARAF DG_,...کنسول هارو آکبند میفروشن و معلوم نیست که درایوشون چیه و اگه ازشون بپرس هم فکر نکنم که بدونن...

آخرین ویرایش:
این فن LED دار که کاربر(پدرام سعد)گفت چه جوریه؟اکسترناله یا به جای فن های کنسول میاد؟

اونی که من برای دوستم گرفتم اینترنال بود اما اونهایی که الان NextGen و احتمالا پرتو دارن External هست.
فرقی با اینترکولر های قدیمی نمی کنه.بهتره 12 ولت کنی در این صورت.

سلام
می خواستم بدونم در صورت استفاده از کابل hdmi to dvi چه جوری می شود ان را به speaker وصل کرد؟:-" اگرمی شود یک عکس بزارید
2. در بازی های 360 میشود از کد تقلب هم استفاده کرد و
3.االن بهترین اینتر کولرها برای 360 کدام اینتر کولرها هستند؟

4. می شود در هنگام خرید به فروشنده بگی داریور کنسولم حتما باید HITAHI باشه یعنی الان روی همه الیت ها اریور BENQ هست یا HITAHI یعنی باید با فروشند قبلا گفته باشیم که من درایور HITAHI می خواهم

شما باید برای گرفتن صدا از تبدیل همراه کابل HDMI توی Elite استفاده کنید.

41lfHItkIVL.jpg

2. بله میشه اما اگر در بخش آنلاین باشه امکان بن شدنتون هست و اگر هم در حالت Offline این کار رو بکنید امکان داره اچیومنت هایی باید بگیرید بسوزن.
3. الان هرچی اینترکولر توی بازار هست یکیه و بهتر هست جای خریدشون 12 ولت کنید.
4. روی الایت هم BenQ هست و هم Hitachi و جدیدن هم LiteOn.ممکنه به فروشنده بگید فلان درایو روی دستگاه باشه بدونه روی کدوم هست و برات کنسول با درایوی که میخوای بیاره.

الان الایت با مادر برد فالکون و درایو هیتاچی 79 تو دبی پیدا میشه یا همه درایو ها benQ هستن؟

پیدا شدن که میشه ولی باید بگردی و این که اطلاعات روی جعبه و تاریخ دستگاه رو برداری و چک کنی که این اطلاعات نشون میده که چه درایوی روی دستگاه هست.برای این کار توی 360Drives.Com می تونی بخونی.

اینترکولر هایی که نکست جن داره میده خوبه و تاثیر زیادی داره ولی خوب هیچی 12 ولت نمیشه.....
------------------------
من تنها ایرادی که در بنکیو دیدم مشکل رندر کردن بازی gta iv بود.....
------------------------
1 سوال هم از پدرام دارم.... این Team : CSON این فالکونه؟؟؟؟؟؟

اشکال GTA ارتباطی به BenQ فکر نمی کنم داشته باشه.
اطلاعات دیگه مثل LOT و تاریخ رو بردار و توی www.360drives.com بزن ببین چی مینویسه مادربورد رو.

با سلام
اگه من هم فن اکسترنال بزارم رو کنسول هم 12 ولت کنم خوبه؟؟

اون وقت سکته مغزی میزنی:cheesygri
12ولت کنی به اندازه کافی صدا و قدرت داره و اگه بخوای فن اکسترنال که بدرد نمیخوره و باعث میشه 12 ولت هم درست عمل نکنه بزاری اونقدر سر و صدا ایجاد میشه که خون ریزی مغزی میکنی...
12ولت کن به همراه شروود مد...

آخرین ویرایش:
پیشنهاد : آخر هفته پیام از دبی میاد اونجا سر بزنی مطمئنم با قیمت مناسب گیرت بیاد :

فروش 360 با خروجی hdmi

خیلی ممنون از راهنمایی شما.....

خیلی خوشحال می شدم نظر استاد پدرام رو هم در این باره بدونم.....نظر شما چیه؟؟؟

خیلی ممنون از راهنمایی شما.....

خیلی خوشحال می شدم نظر استاد پدرام رو هم در این باره بدونم.....نظر شما چیه؟؟؟

من روی حرف محمد دیگه حرف نمیزنم که... :biggrin1:
آقا پیام به نظر من هم بهترین کسیه که می تونی ازش بخری.نه به خاطر این که همشهری من هست یا این که باهام دوسته دارم این حرف رو میزنم.به هر حال خیلی ها غیر از من هم ازش خرید کردن.ایشون توی ایران فکر کنم ارزون تر از هر کسی میدن.
استادی از خودته هم اسم جان ... ;)

دوستان ببخشید که سوالم را تکرار میکنم، آخه جوابش برام ضروری هست.
دوستان می دونند توی عربستان PAL گیر میاد یا خیر؟ چون میخواهم حتما PAL بگیرم.

دوستان ببخشید که سوالم را تکرار میکنم، آخه جوابش برام ضروری هست.
دوستان می دونند توی عربستان PAL گیر میاد یا خیر؟ چون میخواهم حتما PAL بگیرم.

بله توی عربستان PAL عرضه میشه.توی کشورهای خاورمیانه ریجن PAL عرضه میشه. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or