راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه آداپتور هست برای این که بتونی اینترنت Wireless رو با XBox 360 استفاده کنی.این بدرد کسانی می خوره که نمی خوان با استفاده از سیم LAN کنسول رو به اینترنت وصل کنن و دوست دارن به صورت بی سیم از اینترنت برای آنلاین بازی کردن و ... استفاده کنن.

این هم اطلاعات تکمیلی :
  • Dual band 5 GHz and 2.4 GHz Wireless A/B/G home network compatible
  • Compact, high-performance design
  • Powered by Xbox 360 to eliminate adapter clutter
  • Streams photos and music from Microsoft® Windows® XP and recorded TV, movies, and videos from your Microsoft Windows XP Media Center - based PC
سلام
یعنی adsl نمی خواد واسه وصل به لایو !؟ تو ایران کار می کنه ؟ کلا یه توضیحاتی میشه بدی که چی جوریه و قیمتش چنده ؟

یه آداپتور هست برای این که بتونی اینترنت Wireless رو با XBox 360 استفاده کنی.این بدرد کسانی می خوره که نمی خوان با استفاده از سیم LAN کنسول رو به اینترنت وصل کنن و دوست دارن به صورت بی سیم از اینترنت برای آنلاین بازی کردن و ... استفاده کنن.

این هم اطلاعات تکمیلی :
  • Dual band 5 GHz and 2.4 GHz Wireless A/B/G home network compatible
  • Compact, high-performance design
  • Powered by Xbox 360 to eliminate adapter clutter
  • Streams photos and music from Microsoft® Windows® XP and recorded TV, movies, and videos from your Microsoft Windows XP Media Center - based PC
سلام
یعنی adsl نمی خواد واسه وصل به لایو !؟ تو ایران کار می کنه ؟ کلا یه توضیحاتی میشه بدی که چی جوریه و قیمتش چنده ؟

سلام

نگاه کن این رو کسانی استفاده می کنن که اینترنتوش Wireless هست اما شمایی هم که ADSL داری می تونی همچین کاری رو با Access Point انجام بدی.

قیمت دقیقی ازش ندارم اما بالای 70 هزار تومان هست این Wireless Netword Adaptor.
توضیح دیگه ای نداره فقط این که بیشتر برای این استفاده میشه که سیم کشی توی منزل انجام نشه.

سلام
ا
امروز فن کنسولم سوخت و دیگه با قدرت 12ولت کار نمیکنه نمیدونم چی شد که اینطوری شد الان با 4ولت تا5ولت کار میکنه که خیلی بده
میخوام یه دونه از اون فنها بگیرم که برای دوستتون گرفته بودین میخواستم یذره درمورد اش اطلاعات بهم بدین اگه میشه و اینکه کاملا جایگزین اش میشه جایگزین فن قبلی دیگه؟
؟

خسته نباشی هنوز کنسولتو نگرفتی زدی فنشو سوزوندی:-"
چیکارش کردی؟
اگه از آداپتور استفاده کردی احتمالا یا آداپتورت ولتاژ بیشتری از 12 ولت داره و یا سیمها بهم اتصال کردن .
اگه قدرت فنت کم شده حتما یدونه از دوستانی که کنسولشون سه چراغ شده بخر تا مشکلی واست پیش نیاد .

سلام .
من چند صفحه ای از صفحات تاپیک رو خوندم و به یه چیزهایی که می خواستم دست پیدا کردم . من فردا می خوام برم Xbox360 بگیرم و می خوام بدونم الان چه مدلی بگیرم . Arcade خوبه ؟
به طور کل چند ساعت میشه مداوم از xbox استفاده کرد که بهش فشار نیاد ؟
راستی حتما باید برا دستگاه کولر بگیرم ؟ چه مدلی براش بگیرم ؟
از چه فروشگاهی بگیرم :biggrin1:؟ من فعلا NextGen رو نشون کردم و Pixel . وقتی دستگاه رو بگیرم خودش کپی خور هست یا باید کپی خورش کنم ؟!آنلاین هم میشه با بازیهای کپی بازی کرد ؟یعنی دستگاه رو خودشون آماده کردن یا باید برای این کار هم پول بدیم ؟!

الان قیمت Permium و Arcade رو میشه بدید من ببینم فردا چه قدر باید پول با خودم ببرم ؟!
آخرین سوال ! لوازم جانبی که لازمه بگیرم رو هم میشه با قیمتش بگید ؟

ممنون

سلام .
من چند صفحه ای از صفحات تاپیک رو خوندم و به یه چیزهایی که می خواستم دست پیدا کردم . من فردا می خوام برم Xbox360 بگیرم و می خوام بدونم الان چه مدلی بگیرم . Arcade خوبه ؟
به طور کل چند ساعت میشه مداوم از xbox استفاده کرد که بهش فشار نیاد ؟
راستی حتما باید برا دستگاه کولر بگیرم ؟ چه مدلی براش بگیرم ؟
از چه فروشگاهی بگیرم :biggrin1:؟ من فعلا NextGen رو نشون کردم و Pixel . وقتی دستگاه رو بگیرم خودش کپی خور هست یا باید کپی خورش کنم ؟!آنلاین هم میشه با بازیهای کپی بازی کرد ؟یعنی دستگاه رو خودشون آماده کردن یا باید برای این کار هم پول بدیم ؟!

الان قیمت Permium و Arcade رو میشه بدید من ببینم فردا چه قدر باید پول با خودم ببرم ؟!
آخرین سوال ! لوازم جانبی که لازمه بگیرم رو هم میشه با قیمتش بگید ؟

ممنون

آرکید پایین ترین مدل هست.البته فقط از نظر لوازم و امکانات.اما به صرفه ترین مدل هم هست.مدل پرمیوم به خاطر کابل Component،هدفون و هارد 20 گیگابایتیش که نسبت به آرکید اضاف داره پیشنهاد میشه.
در کل بهتر هست بدون اینترکولر یا 12 ولت کردن حداکثر 3-4 ساعت باهاش بازی کنی.می تونی از فن های مانیتور داری که NextGen داره بخری که 38000 تومان هست.

فروشگاه های معتبر Nextgen.IR،پرتو،پیکسل،وست گیم و مکس گیم هستن.من پرتو رو پیشنهاد می کنم.فعلا فکر نکنم Arcade داشته باشه اما پرمیوم رو به قیمت 510 هزار تومان میده و خوب هست این قیمتش.
در مورد کپی خور بودن هم ممکنه یه فروشگاهی کپی خور کرده باشه ممکنه نکرده باشه.اما خوب در صورتی که کپی خور نشده هزینه کپی خور برای درایو BenQ حدودا 15 تا 20 هزار تومان هست و برای درایو Hitachi 79 هم 30 تا 50 هزار تومان.در ضمن درایو Hitachi 79 هم از نظر کیفیت بهتره.
اگر دیسک های بازی Stealth Patch باشن بدون هیچ مشکلی میشه آنلاین بازی کرد.

قیمت آرکید حدود 400 تا 450 هزار تومان هست و پرمیوم هم 500 به بالاست.

خیلی خیلی ممنون . میشه آدرس فروشگاه پرتو رو بدین ؟
راستی در مورد این ولتاژ و کلا ولت و اینا ! خود فروشگاه کمک میکنه ؟
با فن چند ساعت میشه بازی کرد :D

ممنون ! خیلی اطلاعات مفیدی دادین ....

خیلی خیلی ممنون . میشه آدرس فروشگاه پرتو رو بدین ؟
راستی در مورد این ولتاژ و کلا ولت و اینا ! خود فروشگاه کمک میکنه ؟
با فن چند ساعت میشه بازی کرد :D

ممنون ! خیلی اطلاعات مفیدی دادین ....

فروشگاه پرتو
خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، مرکز خرید مینا، طبقه 2 تجاری، واحد 31شماره تماس
22894783

12 ولت کردن روشی هست که فن های کنسول رو 12 ولت می کنید و این عمل باعث افزایش سرعت فن ها میشه و تاثیر زیادی توی خنک کردن داخل کنسول داره.پرتو خودش از این فن های XCM داره که دما رو نشون میده.اگر همون مدلی باشه که تصویرش رو چند پست قبل گذاشتم جای فن های کنسول میذارن و اگر بگید بهشون احتمالا براتون نصب می کنن..
با 12 ولت کردن یا این فن ها هم میشه بیشتر از 4-5 ساعت بازی کرد.البته در کل باید رعایت XBox 360 رو کنی چون خیلی نازک نارنجیه...

سلام!

خسته نباشی هنوز کنسولتو نگرفتی زدی فنشو سوزوندی:-"
چیکارش کردی؟
اگه از آداپتور استفاده کردی احتمالا یا آداپتورت ولتاژ بیشتری از 12 ولت داره و یا سیمها بهم اتصال کردن .
اگه قدرت فنت کم شده حتما یدونه از دوستانی که کنسولشون سه چراغ شده بخر تا مشکلی واست پیش نیاد .
سلام
ممنون خسته نیستم!:laughing:کنسولمم گرفتم چند روز پیش:cheesygri:cheesygri
هیچی مهدی جون ما میخواستیم بزنیم 12ولت کنیم که نشد اداپتور هم بیشتر از 12ولت نداره سسیم ها هم به هم نخوردن من یه بار کردم 12ولت شد خوساتم بزارم تو کنسول گذاشتم روشن کردم دیدم از برد یه فن داره دود میاد!
و بعداز اون ماجرا فن ها فقط با 4/5ولت کار میکنند
الان هم که فن ندارم و بازی هم نمیتونم بکنم:((:((

پدرام جان پك Arcade چي داره؟

البته من پدرام جان نیستم ولی ... :دی

arcadepack-1.jpg

به اضافه 5 بازی آرکید

پدرام جان پك Arcade چي داره؟

هم میگم هم عکس میذارم که بهتر متوجه بشی :

کنسول،مموری 256 مگابایتی،دسته بی سیم،کابل Composite،آداپتور برق،DVD بازی های آرکید،یه سری کاتالوگ

xbox360%20arcade%20pack.jpg

سلام.
اگه این فن ابی ها رو بگیریم بهشون بگیم برامون نصب میکنن؟
:((

بله حسام جان براتون نصب هم می کنن.خودتون هم اگر روش باز کردن کنسول رو یاد بگیرید می تونید این کار رو انجام بدید چون سخت نیست. ;)

سلام
ممنون خسته نیستم!:laughing:کنسولمم گرفتم چند روز پیش:cheesygri:cheesygri
هیچی مهدی جون ما میخواستیم بزنیم 12ولت کنیم که نشد اداپتور هم بیشتر از 12ولت نداره سسیم ها هم به هم نخوردن من یه بار کردم 12ولت شد خوساتم بزارم تو کنسول گذاشتم روشن کردم دیدم از برد یه فن داره دود میاد!
و بعداز اون ماجرا فن ها فقط با 4/5ولت کار میکنند
الان هم که فن ندارم و بازی هم نمیتونم بکنم:((:((
این یعنی فنهات نیمسوز شده .
مطمئنا سیمهای فن اتصالی کردن البته احتمال کمی هم وجود داره که فن کنسول از همون ابتدا دچار اشکال بوده . البته آداپتورت رو چک کن ببین ولتاژ خروجیش چنده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or