راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه مقدار بیشتر توضیح بده در مورد تلویزیون تا راهنماییت کنم در صورتی که بدونم.
تلوزیون که خیلی قدیمیه اما رنگیه :cheesygri ولی نمی دونم چرا با xbox 360 سازگار نیست و وقتی وصل کردم سیاه سفید نشون میده اما قبلا وقتی ps1 بازی می کردیم این جوری نبود یعنی رنگی بود فکر کنم تلوزیون پاناسونیکه
اطلاعات دیگه ای می خوای بگو بدم

من قبلا با تلوزيون سوني 29 قديمي اين مشکل رو داشتم البته با بعضي از بازيهاي ps2 اين مشکل رو داشت و صفحه سياه و سفيد ميشد و من مجبور بودم با يه تلوزيون ديگه بازي کنم

من امروز از پرتو یه پریمیم j خریدم...پشت جعبه اینا هست:
LOT:0747
TEAM:CSON
203w
تاریخی هم که پشت دستگاه نوشته اینه: 27-11-2007
روی آداپتورش هم نوشته 175W MAX
گیج شدم...حالا فالکون هست؟!!
525 خریدم...
خوبه؟!! مبارکم باشه؟!!:biggrin1:

تو فالکون بودنش شک نکن.یادت باشه هر وقت روی آداپتور 175W دیدی فالکون هست 100%
مبارکت هم باشه... :biggrin1:
مرسی از کمکتون.فقط میخواستم بگم که از لوازم جانبی کابل hdmi و تبدیل صداش رو میخوام که اونم 1-2 هفته دیگه میگیرم و این که اینجا elite jو630000 هست و اصلا نمیارزه فکر کنم به همون premium بسنده کنم خوب باشه.:biggrin1:
یه سوال دیگه این بازی های جی که زبونشون ژاپنی یا زیر نویس ژاپنی که ندارن:confused:

بله همون Premium رو می تونی بخری اما خوب اگر میخوای می تونی از پرتو بگیری Elite با همون پولی که می خوای برای Premium تو اصفهان بدی.پرتو جای مطمئنی هست.
در مورد زبون بازی ها هم ممکنه چند تا بازی پیدا بشه که تولید خود ژاپن باشه و زبونش ژاپنی باشه اما این که کلی همه بازی های J ژاپنی باشه اصلا اینطوری نیست... ;)

تلوزیون که خیلی قدیمیه اما رنگیه :cheesygri ولی نمی دونم چرا با xbox 360 سازگار نیست و وقتی وصل کردم سیاه سفید نشون میده اما قبلا وقتی ps1 بازی می کردیم این جوری نبود یعنی رنگی بود فکر کنم تلوزیون پاناسونیکه
اطلاعات دیگه ای می خوای بگو بدم

من هم یه تلویزیون قدیمی داشتم که با تبدیل تونستم XBox 360 رو بهش وصل کنم اما خوب تصویر سیاه سفید نشون میداد.با انواع تبدیل این کار رو انجام دادم ولی باز هم همون سیاه سفید...فکر کنم غیر ممکن باشه که بتونی رنگی بگیری اما خوب باز هم ممکنه تبدیلی پیدا بشه که تصویر رنگی بهت بده اما مطمئن باش با کیفیت و رنگ بدی روبرو میشی.دلیل این که سیاه سفید نشون میده فکر می کنم این باشه که تلویزیون توانایی تفکیک رنگ توی این کیفیت رو نداره.
شما فیش هایی که تلویزیونت می خوره چطوریه ؟ ;)

دوستان عزیز می دونم در صفحات قبل تکرار شده ولی پیدا نکردم لطف کنین بگین در مکه یا مدینه کجا میشه 360 گیر آورد بعد وضع قیمتاش چه طوره ؟
من از مدينه گرفتم , تو لابي هتل مدينه النوار .
نمايندگي نبود ولي فكر كنم 420 تموم شد برام .

من الان میخوام رو دستگاه divx پخش کنم باید به اینترنت وصل بشم؟ راه دیگه ای نداره؟
آخرین آپدیتی که اومده چیه؟! من gta رو که گذاشتم آپدیت شد...
از کجا بفهمم ورژن داشبودم چنده؟

من الان میخوام رو دستگاه divx پخش کنم باید به اینترنت وصل بشم؟ راه دیگه ای نداره؟
آخرین آپدیتی که اومده چیه؟! من gta رو که گذاشتم آپدیت شد...
از کجا بفهمم ورژن داشبودم چنده؟

می تونید هارد رو به PC وصل کنید و آپدیت رو بریزید توش.اما خطر داره و ممکنه هارد دیگه توسط کنسول شناخته نشه...بهتر هست که به XBox Live وصل بشید و DivX رو فعال کنید.
برای این کار زمانی که یه CD یا DVD که توش فایل avi. رو توی دستگاه گذاشتید،به قسمت Video برید و از بخش Disc اون فایل که یک فیلم یا موزیک ویدئو هست رو اجرا کنید.پیغام خطایی مشاهده می کنید که وقتی اون رو رد کنید یه آپدیت میاد.انجامش که دادید بعدش می تونید فیلم های DivX رو ببینید.

منظورتو نفهمیدم ؟
یکی زرده یکی هم سفید احتمالا یا قرمز
خودم هم امید ندارم که درست نشون بده :( باید بی خیالش شم

بهتر هست بیخیالش بشی...چون احتمالا TV نمی تونه رنگ ها رو تفکیک کنه... ;)

سلام
اقا پدرام ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی میپرسم
از قدیم گفتن همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتی !!!
امروز فن کنسولم سوخت و دیگه با قدرت 12ولت کار نمیکنه نمیدونم چی شد که اینطوری شد الان با 4ولت تا5ولت کار میکنه که خیلی بده
میخوام یه دونه از اون فنها بگیرم که برای دوستتون گرفته بودین میخواستم یذره درمورد اش اطلاعات بهم بدین اگه میشه و اینکه کاملا جایگزین اش میشه جایگزین فن قبلی دیگه؟
و اینکه قدرتش چقدره
باsdسازگاره؟
و سوال دیگم درمورد لایو هست
اولین باری که به لایو وصل میشیم گیم اسکورمون از بین میره و بهrepتبدیل میشه یعنی به همون سه ستاره دیفالت؟

سلام
اقا پدرام ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی میپرسم
از قدیم گفتن همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتی !!!
امروز فن کنسولم سوخت و دیگه با قدرت 12ولت کار نمیکنه نمیدونم چی شد که اینطوری شد الان با 4ولت تا5ولت کار میکنه که خیلی بده
میخوام یه دونه از اون فنها بگیرم که برای دوستتون گرفته بودین میخواستم یذره درمورد اش اطلاعات بهم بدین اگه میشه و اینکه کاملا جایگزین اش میشه جایگزین فن قبلی دیگه؟
و اینکه قدرتش چقدره
باsdسازگاره؟
و سوال دیگم درمورد لایو هست
اولین باری که به لایو وصل میشیم گیم اسکورمون از بین میره و بهrepتبدیل میشه یعنی به همون سه ستاره دیفالت؟

اون فن ها قدرتشون به اندازه 12 ولت نیست و من با این مشکلی که پیش اومده برات اصلا پیشنهاد نمی کنم.
من پیشنهاد می کنم از یه دستگاه 3 چراغ یا جایی دیگه فن برای کنسولتون پیدا کنید چون اینطوری بخواید پیش برید به مشکلات بیشتری برخورد می کنید.با مهدی یا خلیل صحبت کن این 2 نفر به مسائل فنی بیشتر وارد هستن تا من.
در مورد Live هم زمانی که وصل میشید بهتر هست قبلش یه اسمی رو روی Profile خودتون بگذارید که مطمئن باشید که ساخته نشده و بعد شروع کنید به طی کردن مراحل فعال سازی و راه اندازی XBox Live.

لطفا مشکلات کنسول رو توی تاپیک مربوط به خودش و سوالات در مورد XBox Live رو هم در تاپیک خودش بپرسید...

سلام بچه ها ...

بعد از اليت بهترين مدل ايكس باكس چيه كه مادربوردشم فالكون باشه؟

حالا اگر بخوام اين ايكس باكس رو با يه دسته اضافي و كابل اتصال به مانيتور (ماكروسافت) و كپي خور كردن درايو بخرم چند ميشه با مشخصات زير:

فالكون
هيتاچي 79

سلام بچه ها ...

بعد از اليت بهترين مدل ايكس باكس چيه كه مادربوردشم فالكون باشه؟

حالا اگر بخوام اين ايكس باكس رو با يه دسته اضافي و كابل اتصال به مانيتور (ماكروسافت) و كپي خور كردن درايو بخرم چند ميشه با مشخصات زير:

فالكون
هيتاچي 79

بعد از الایت هم پرمیوم هست هم Halo3 Special Edition.مدل دوم کم پیدا میشه و اگر بشه خیلی گرونه.تنها حسنش نسبت به پرمیوم داشتن یه Play & Charge Kit هست.
قیمت دسته اگر سفید رنگ باشه یه چیزی حدود 45 هزار تومان هست.اگر مشکی بخوای بگیری هم بالای 50 هزار تومان هست.هزینه کپی خور درایو Hitachi 79 هم چیزی بین 30 تا 50 هزار تومان هست.البته PartoGames.Com با 30 هزار تومان کپی خور می کنه و NextGen گرون تر میگیره برای کپی خور این درایو.
کابل VGA هم توی ایران اکثرا ریمارک مایکروسافت یا مارک Real هست.قیمتشونم 20-25 هزار تومان هست.اگر مایکروسافت اصلی پیدا کنید قیمتش مطمئنا گرونتر از اینا هست.
حالا این قیمت های حدودی که بهت دادم رو روی قیمت کنسول بذار و یه چیزی دور و بر اون هزینه ای که باید براشون بپردازی رو حساب کن. ;)

سلام
يك سوالي داشتم شايد بسي خنده دار باشه براتون:cheesygri
ميگا اقا پيام تا برن و بر گردن
و كنسول رو برسونن به من كمش تا اول مرداد طول مي كشه:-"

ميگم چه طوره يك 1 ماهي هم صبر كنم
تا از august كه مادربرد jasper مياد اون رو بگيرم ؟/:)
خوب هم مشكلاتش كمتر ميشه هم ارزون تره:-"
نظرتون چيه ؟:love:

سلام
يك سوالي داشتم شايد بسي خنده دار باشه براتون:cheesygri
ميگا اقا پيام تا برن و بر گردن
و كنسول رو برسونن به من كمش تا اول مرداد طول مي كشه:-"

ميگم چه طوره يك 1 ماهي هم صبر كنم
تا از august كه مادربرد jasper مياد اون رو بگيرم ؟/:)
خوب هم مشكلاتش كمتر ميشه هم ارزون تره:-"
نظرتون چيه ؟:love:

بله درسته به دلیل این که جنس باید وارد بشه توسط یه نفر که کارش ترخیص هست برای همین یه مقدار طول میکشه.
هنوز 100% نیست اومدن این مادربورد ولی خوب میل خودته...این فالکون هایی که توی بازار هم هست مشکلی نداره.فقط برای این که توی دراز مدت مشکلی براش پیش نیاد پیشنهاد میشه رعایت حالشو کنی... ;)

می تونید هارد رو به PC وصل کنید و آپدیت رو بریزید توش.اما خطر داره و ممکنه هارد دیگه توسط کنسول شناخته نشه...بهتر هست که به XBox Live وصل بشید و DivX رو فعال کنید.
برای این کار زمانی که یه CD یا DVD که توش فایل avi. رو توی دستگاه گذاشتید،به قسمت Video برید و از بخش Disc اون فایل که یک فیلم یا موزیک ویدئو هست رو اجرا کنید.پیغام خطایی مشاهده می کنید که وقتی اون رو رد کنید یه آپدیت میاد.انجامش که دادید بعدش می تونید فیلم های DivX رو ببینید.

بهتر هست بیخیالش بشی...چون احتمالا TV نمی تونه رنگ ها رو تفکیک کنه... ;)

من يه بار همين طوري وصلش كردم به tv معمولي 14 اينچ gta رو امتحان كردم يكم مات بود ولي
قابل بلزي بود و رنگها هم تفكيك شده بود ميشه تا وقتي كه يه vga كابل تهيه كرد از tv استفاده كرد

من يه بار همين طوري وصلش كردم به tv معمولي 14 اينچ gta رو امتحان كردم يكم مات بود ولي
قابل بلزي بود و رنگها هم تفكيك شده بود ميشه تا وقتي كه يه vga كابل تهيه كرد از tv استفاده كرد

بله بعضی از TV ها قابلیت تفکیک رنگ رو دارن.شما احتمالا این TV تون هر 3 فیش Composite رو داره.
کلا بعضی از تلویزیون ها هستن که مشکل تفکیک رنگ دارن مثل این دوستمون.اگر با تبدیل هم تصویر رنگی بده باز یه سری رنگ ها رو تفکیک نمی کنه.
دلیل مات بودن هم بخاطر فشردگی تصویر هست.چون TV شما 14 اینچ هست و خیلی کوچیکه به همین دلیل تصویر مات شده بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or