راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان بهترین ریجن از نظر بازی خوردن مخصوصا بازی nfs چیه؟
اگر کنسول رو فن براش زیاد بذاریم دیگه هیچوقت 3 چراغ نمیشه وخراب نمیشه؟

سوال اولت رو یک بار پاسخ دادم.لطفا یک بار مطرح کنید یه سوال رو.
می تونی از اینترکولر های جدید که مانیتور دار هستن و دما رو نشون میدن استفاده کنی که قیمتش 35 تا 40 هزار تومان هست.همچنین می تونی فن های خود کنسول رو 12 ولت کنی که تاثیر بیشتری داره. ;)

سلام
من میخواستم یک 360 مدل الیت بخرم از ان جایی که رنگ کنسول مشکی هست می تونم قاب ان راعوض کنم
ورنگ سفید انرا بخرم

سوالتون رو لطفا یک جا مطرح کنید.

شما می تونید قاب سفید رو از دوستانی که کنسولشون 3 چراغ شده بخرید ولی باید قسمت مربوط به پورت HDMI رو برش بدید.

play & charge kit

• این play & charge kit هایی که الان تو بازار هستن اینجورین؟
  • چه جوری کار میکنن؟
  • قیمت حدودیشون چنده؟
xbox360_acc_pnc.jpg

• این یکی چیه؟
  • پیدا میشه تو تهران؟چندن؟
  • در کل پیشنهاد میکنید از این باتری های مخصوص استفاده کنم؟
xbox360_qck_01.jpg

• این play & charge kit هایی که الان تو بازار هستن اینجورین؟
  • چه جوری کار میکنن؟
  • قیمت حدودیشون چنده؟
xbox360_acc_pnc.jpg

• این یکی چیه؟
  • پیدا میشه تو تهران؟چندن؟
  • در کل پیشنهاد میکنید از این باتری های مخصوص استفاده کنم؟
xbox360_qck_01.jpg

بله همینطوری هستن.
باطری به پشت دسته می خوره.می تونید بذارید باطری شارژ بشه و همچنین می تونید هم زمان با بازی کردن هم اون رو توی شارژ بذارید.
قیمتش هم 20 تا 25 هزار تومان هست.
تصویر دوم هم Quick Charge Kit هست که باطری های مخصوص رو سریع شارژ می کنه.این وسیله یک دونه از این باطری ها رو توی 2 ساعت و 2 تا از اون ها رو توی 4 ساعت شارژ می کنه و شما تا 25 ساعت می تونید با این باطری ها بازی کنید.قیمتش هم باید همون حدود باشه.
اگر بگردی ممکنه پیدا بشه... ;)
من این وسیله رو برای راحتی در بازی کردن پیشنهاد می کنم.

اگر کنسول عمودی باشه خوبه یا افقی؟

فرقی نمی کنه...
اما به دلیل این که در زمان افقی گذاشتن،سطح زیر مادربورد روی زمین هست و باعث گرمای زیاد میشه پیشنهاد میشه در صورتی که افقی گذاشتید زیر کنسول با زمین فاصله داشته باشه.برای این کار هم فقط لازمه با دو وسیله که ارتفاع دارنسطح زیرین کنسول رو از زمین جدا کنید.
در صورتی هم که عمودی بگذارید فرقی نمیکنه.
اکثرا عمودی میذارن دستگاه رو... ;)

سلام، پدرام این یارو که بهم گفت 365 Arcade Pack امروز رفتم پیشش گفت که فردا عصر کپی کردنش تموم میشه.
بهش گفتم قیمت تمام شدش رو نمیگی ؟!! گفتش که 420 !!!:eek:
بنظرت میرزه ؟ گفت درایورشم هیتاچی و برا کپی خور کردنش روش چیپ گذاشتن.
حالا بنظرتون میرزه 420 یا اینکه باهاش چونه بزنم ؟ اگه بخوام چونه بزنم تا چقدر بزنم؟:confused:

از نظر به لنز فشار اومدن چی؟
اگر روزی 3-4 ساعت یا فوقش 5 ساعت با فن بازی کنیم چیزیش نمیشه؟

عمودی به لنز یه مقدار فشار میاد اما نه در حدی که فکرش می کنی.اصلا مشکلی ایجاد نمی کنه.
خیر مشکلی پیش نمیاد...ولی بهتره هر 2 ساعت یه مقدار استراحت بدی بهش... ;)

سلام، پدرام این یارو که بهم گفت 365 Arcade Pack امروز رفتم پیشش گفت که فردا عصر کپی کردنش تموم میشه.
بهش گفتم قیمت تمام شدش رو نمیگی ؟!! گفتش که 420 !!!:eek:
بنظرت میرزه ؟ گفت درایورشم هیتاچی و برا کپی خور کردنش روش چیپ گذاشتن.
حالا بنظرتون میرزه 420 یا اینکه باهاش چونه بزنم ؟ اگه بخوام چونه بزنم تا چقدر بزنم؟:confused:

هزینه کپی خور Hitachi 79 حدود 30 هزار تومان هست.داره یه 20 هزار تومانی حدودا اضافی میگیره...اگر نزدیک به 400 برسونیش خوبه...

سلام میشه ابزار باز کردن 360رو کامل بگین (چون میخوام برم بخرم الان)!
ممنون

یه پیچ گوشتی TT10 باید بخری.برای باز کردن گوشه ها و پشت هم از پیچ گوشتی خیلی ریز و باریک می تونید استفاده کنید.ترجیحا 2 سو... ;)

اين عكس رو دقيقا نميدونم از كجا ولي از net گرفتم:cheesygri
ميخواستم بدونم ميشه با اين روش از كنسول تو ميز تلويزيون هاي در بسته اين چنيني استفاده كرد ؟
يا مشكلي پيش مياد ؟
ميز تلويزيون من اين شكليه
البته ارتفاع و فضاي داخلش 3 برابره اينه
ولي محيطش بستس:cheesygri
2r224ue.jpg

اين عكس رو دقيقا نميدونم از كجا ولي از net گرفتم
ميخواستم بدونم ميشه با اين روش از كنسول تو ميز تلويزيون هاي در بسته اين چنيني استفاده كرد ؟
يا مشكلي پيش مياد ؟
ميز تلويزيون من اين شكليه
البته ارتفاع و فضاي داخلش 3 برابره اينه
ولي محيطش بستس

بهتره که اصلا در محیط بسته استفاده نکنی ، با این فنها هم باز فایده ای نداره! یکی عللی که کنسول 2005 من و پسر عمه ام هنوز داره مثل ساعت کار می کنه ، اینه که در محیط کاملا باز با جریان هوای مناسب کنسول رو نگه می داریم! حالا اگر از شر این Dial-up خلاص شدم ، حتما یک عکس از محیط کنسول میذارم تا بهتر متوجه بشید!
اون نمونه میز تلویزیون هایی مناسب هستن که فقط از صفحه های افقی استفاده می کنن! مثل میز های LCD-TV ها که از چهار طرف باز هستن! بالا کنسول هم حداقل 10 سانتی متر فاصله باشه!

اگر پولش برام مهم نباشه الیت بگیرم یا ارکید؟؟؟؟کدوم با دوام تر و از کیفیت ساخت بهتری برخورداره(هر دو فالکون).
توی شهری که من هستم 12 ولت نمیکنن:((حالا این اینترکولر های مانیتور دار که درجه رو نشون میده بهتره یا ببرم تهران 12 ولت کنن؟منظورم اینه که اگه خیلی در خنک کردن کنسول فرق دارن 12 ولت کنم(رفت و امد برام مهم نیست.مهم بقای کنسولمه.:cheesygri)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or